Executive MBA Management strategic

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Este un program avansat de consultanță și educație premium pentru cei care trebuie să obțină abilități moderne de management. Se adresează persoanelor care lucrează la poziții de vârf și persoanelor care nu sunt satisfăcute de cunoștințele de bază oferite de majoritatea școlilor academice de afaceri. Datorită specializării Managementului strategic, studenții primesc un curs avansat de Strategie de afaceri și management corporativ . 120 ECTS.

Experiența excepțională EMAS în strategia de afaceri și managementul strategic garantează excelența absolvenților EMAS și supremația lor profesională asupra absolvenților școlilor fără cunoștințe suficiente în aceste domenii obligatorii ale afacerilor moderne.

Cunoștințe profunde și prestigioase diplome Executive MBA conferite de EMAS Business School vă garantează compania, cariera și creșterea venitului. Este cea mai bună alegere pentru manageri de top și proprietari de afaceri.

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI SE APLICĂ PENTRU PROGRAM AICI.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Citește mai puţin
Moscova , Nizhny Novgorod , Rusia Online , Kiev , Minsk , Almaty + 5 Mai mult Mai Puțin