Executive MBA Metro NY

Generalități

Programul de descriere

Un MBA Ivy League pentru profesioniștii care lucrează - rafinați-vă aptitudinile și cultivați potențialul de lider.


Ce face programul Executive MBA Metro NY diferit?

Formatul său unic de livrare. Clasele se desfășoară în fiecare weekend, dar mediul imersiv reflectă experiența programelor rezidențiale.

Clasele Executive Johnson din cadrul MBA Metro NY sunt predate de facultatea de renume mondial Cornell în zilele de sâmbătă și duminică la Centrul de Inovare Tata din campusul Cornell Tech din New York City. Componenta rezidențială, inclusiv șederea de sâmbătă seara într-un hotel de patru stele, din New York City, vă permite să rămâneți cu totul imersați în cursuri și proiecte de echipă cu distragere minimă.


Curriculum și cadre didactice

Clase de weekend

Curriculum-ul programului este secvențiat și integrat. Se concentrează pe principiile generale de management și se aplică studenților din orice domeniu industrial sau funcțional. În al doilea an, curriculum-ul se va extinde în cursuri mai avansate, incluzând Innovation and New Venture Creation, Evaluări, Analiza strategică avansată și programul Global Business Study, care aduce MBA-urile noastre executive într-o piață internațională pentru o imersiune de afaceri de o săptămână . De asemenea, veți putea personaliza experiența dvs. cu cursuri elective.

Seriile rezidențiale imersive

Programul Executive MBA Metro NY include patru sesiuni rezidențiale pe campusul Universității Cornell din Ithaca, NY. În aceste săptămâni veți realiza cursuri intensive și veți colabora cu facultatea, colegii de clasă și cu comunitatea mai largă a Cornell într-o varietate de moduri.


Experiența studenților

În timp ce facultatea lui Cornell conduce și facilitează instruirea în clasă, colegii dvs. vor aduce, de asemenea, contribuții semnificative, în lumea reală, la mediul de învățare. Diversitatea de clasă, în toate formele, conduce la conversații și noi perspective. Rezidenții de clasă rezidențială vă permit să lucrați cu colegii pe proiecte de echipă și să vă dezvoltați rețeaua personală și profesională.


Data de începere: iulie 2020
Durata: 22 luni
Preț: 195.498 USD - Pregătire totală și cheltuieli estimate pentru durata programului
Termen limită: 31 mai 2020
Locație: Tata Innovation Center, New York, NY

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Citeste mai mult

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Citește mai puţin