Executive MBA - Program internațional acreditat la Roma

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

3 motive pentru a aplica pentru SSM MBA dvs. astăzi

 1. Gradul nostru de MBA este acreditat în SUA și UE.
 2. Termină-ți MBA-ul în 1 an!
 3. Studiază în frumosul centru istoric al Romei, Italia!

Acreditari

 • INSEEC este o universitate acreditată în conformitate cu legile Ministerului Educației Publice din Franța și UE.
 • SSM este o școală omologată UNESCO / International Association of Universities
 • SSM este acreditat prin intermediul IACBE
 • SSM este o instituție de învățământ superior certificată de calitate, certificată de EduQua
 • SSM este o instituție acreditată de Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA

Programul Executive MBA de la Școala Elvețiană de Management este conceput special pentru oameni de afaceri cu performanțe ridicate, care doresc să urmeze educație ulterioară. Curricula inovatoare a programului și mediul de învățare colaborativ vă ajută să vă aplicați cunoștințele și abilitățile la problemele cu care vă confruntați pe piața de astăzi. O facultate de excepție te expune la idei și practici de ultimă oră.

Programul se bazează pe un curriculum de bază comun de 12 cursuri de management general, 3 cursuri de specializare și un proiect de teză sau un plan de afaceri. Este conceput pentru a echipa profesioniștii cu competențele necesare pentru o carieră de succes la nivel managerial și nu numai.

Curriculumul de bază comun

 • Conducere și comportament organizațional
 • Managementul resurselor umane
 • Abilități de negocieri internaționale
 • Gestiunea financiară strategică
 • Vedeți o listă completă de clase de bază pe site-ul nostru web!

Studenții vor absolvi cu un Master în Business Administration Grad. Puteți selecta una dintre următoarele specializări:

Managementul global

Cerințe de intrare

Aveți nevoie de o diplomă de licență și un minimum de 3 ani de experiență la un post de conducere pentru a aplica pentru programul nostru de MBA. Dacă nu dețineți o diplomă de licență, vă putem ajuta, de asemenea, să obțineți unul prin programul nostru integrat BBA / MBA, atât timp cât aveți experiența de muncă potrivită.

Aporturi de programe

Programul durează 12 luni și are aporturi la începutul fiecărei luni.

Marturii

"Sunt o persoană care lucrează și m-am alăturat SSM ca student adult, pentru că am vrut să urmez un operator administrativ de afaceri. SSM oferă tipul de pregătire de care am nevoie. Clasele sunt organizate în grupuri mici într-o atmosferă familială în care studenții și lectorii interacționează cu ușurință. Trebuie să le mulțumesc lectorilor pentru atenția dedicată fiecăruia dintre noi în clasă. Acest lucru a contribuit la crearea încrederii în mine. Aștept cu nerăbdare să-mi continui dezvoltarea profesională la SSM. "

Jazzi F. G
SSM DBA Student


"Programul BA (Hons) de la Școala Elvețiană de Management este excelent. Instructorii transmit toate cunoștințele necesare și își împărtășesc experiențele necesare pentru a lucra cu succes într-un mediu competitiv. Dacă studiați din greu în clasă în timpul liber. solicitați continuu pentru locuri de muncă interesante, nu veți avea dificultăți în a găsi un loc de muncă. Mi s-au oferit două posturi în timpul studiilor. Am decis să accept o nouă provocare în Marea Britanie. În ciuda schimbării țării, continuu studiile la Școala Elvețiană de Management, Roma prin învățământ la distanță. Aș recomanda programul de licență (Hons) la SSM. "

Ricardo Gotthilf
Student BA în SSM


"Am fost la Școala Elvețiană de Management din Roma pentru programul de premiere dublă BBA și sunt sigur că mă bucur! Mărimile clasei au fost grozave, profesorii sunt de ajutor și m-am angajat chiar înainte de a absolvi. Acum sunt într-un cariera îmi place și nu pot fi mai fericită. "

Joan Chemiron
Consultant HRM la Programul Alimentar Mondial - Absolvent SSM


"În calitate de student care a studiat mult timp în America, am observat că există o mulțime de studenți care pot face ceea ce fac deja. SSM îmi oferă acel pas suplimentar în viața mea și în cariera mea pe care nu am putut să o cer oriunde altundeva!"

Masaharu Kakumoto

Student SSM BA (Hons)


Vă rugăm să trimiteți cererea sau orice întrebări pe care le aveți la următoarea adresă de e-mail: info@ssm.swiss. Puteți descărca formularul de cerere și puteți găsi procedurile complete de cerere pe site-ul nostru de la https://ssm.swiss/executive-mba-degree/.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Citeste mai mult

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Citește mai puţin