Executive MBA Solvay

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executive MBA Solvay

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Solvay Executive MBA este un program unic, în inima Europei, creată de Solvay Bruxelles Școala de Economie și Management pentru a însoți directori în evoluția carierei lor profesionale și de creștere. Solvay Executive MBA include cursuri de ultimă oră, profesori de clasă mondială, vorbitori de inspirație, diversitatea multiculturală în clasă, de dezvoltare personală și coaching individual. Printr-o abordare personală puternică, ne ajuta participanții noștri transforma propriile lor vieți și cariere, în scopul de a face o diferență în societate, lucrând împreună în numele "fiind în afaceri pentru a face o lume mai bună.

Solvay EMBA este pentru toate nevoile și agendele adaptate; de fapt, noi oferim: Programul de 2 ani, cu clase care se desfășoară pe o lungă week-end pe lună la Bruxelles - Programul intensiv de 1 an, cu clase care au loc pe 2 lungi week-end pe lună. - De la începutul lunii octombrie până la începutul lunii octombrie - Ambele opțiuni pot fi luate în paralel cu o activitate profesională curentă.

Cine este pentru

Solvay Executive MBA este direcționată către manageri dinamice și directori care sunt în căutarea de a avansa in cariera lor, precum și de a îmbunătăți cunoștințele lor de cele mai recente instrumente de management.

De asemenea, este adaptat pentru profesioniștii care doresc să avanseze cariera lor într-o poziție de management, sau pentru a schimba câmpul sau cariera calea lor curente.

6 motive pentru a lua Solvay Executive MBA

Avansarea FOCUS Solvay CARIERĂ Executive MBA vă va face un lider de clasă mondială și vă va oferi un avantaj competitiv pe piața internațională ocuparea forței de muncă. abilități de management nu mai sunt suficiente. Ai nevoie pentru a transforma talentul, realizările, caracterul și potențialul într-o poziție de valoare pe care le pune în prim plan. Cu Programul de avansare in cariera vei primi coaching si metode profesionale pentru a satisface piața cu obiective clare, abilități de nivel superior și încrederea de a câștiga oportunitatea provocatoare și plină de satisfacții căutați.

HOLISTIC 360 ° Apropiere

Solvay Executive MBA transformă teoria în practică. lumea afacerilor de azi necesită cunoștințe și aptitudini, viziune strategică și expertiză detaliată, inițiativă proactivă individuală, și munca în echipă la sol-rupere. Din prima zi a integra cunoștințele dobândite de subiecte și să aplice perspective dvs. pentru situații reale de afaceri, câștigă greu și abilități soft precum și o inventivitate care vă va ajuta să se adapteze la orice situație nouă. Vei fi gata să pună în aplicare cunoștințele dumneavoastră la locul de muncă din prima zi. Provocarea lumea reala culminează cu un proiect real mondial în Antreprenoriat Lab, Strategia de laborator sau consultativ Lab. Ty INTERNATIONAL învățări

Solvay Executive MBA oferă o experiență multiculturală stimulatoare în limba engleză. Noi atragem participanți din peste 30 de țări, cu diverse medii profesionale, inclusiv în știință și tehnologie, finanțe, comerț, drept, marketing, afaceri publice, consultanță și arte. Angajamentul nostru față de diversitate asigură fertilizarea încrucișată a ideilor și a metodelor, crearea de inovare și sinergii, și pregătindu-vă pentru provocările complexe ale schimbărilor globale. ALUMNI GLOBAL REȚELE În economia de telefonie mobilă astăzi o rețea internațională puternică face diferența critică în cariera ta, rezultatele și performanța. asociatia noastra absolventii activi și implicați adaugă până la mai mult de 20.000 de membri activi, cu sediul în mai mult de 100 de tari. Acesta vă oferă cu contacte pe tot parcursul vieții pentru oportunități de afaceri, soluții și mentorat, oriunde ai fi, oriunde doriți să mergeți. NESOLU INTERNATIONAL FACULTATEA O facultate dinamică și de înaltă calificare din întreaga lume este o forță conducătoare în succesul Solvay Executive MBA. Pe tot parcursul programului, beneficiați de stat-of-the-art educație de afaceri personalizate pentru dvs. de renume internațional manageri, academicieni, practicieni și experți. Sunteți sigur de a fi expus la marginea de taiere a practicilor de afaceri, la cunoștințe din toate colțurile lumii, și la diverse puncte de vedere. BRUXELLES, inima Europei Cu clasă Solvay Executive MBA vă puteți pas în întreprinderea socială și economică rapidă creștere, care este Europa. Ia posibilitatea de a învăța cum să stăpânească de afaceri europene, și să ia-ți cunoștințele în lume. Solvay Ponts este gateway și în afara Europei, cu campusuri partenere din Vietnam, Statele Unite ale Americii și Mexic, pentru a lega cu cele mai puternice rețele de afaceri pe plan internațional. Cerințele de admitere Sunt necesare solicitanților:

  • Pentru a avea o experiență semnificativă și valoroasă de muncă;
<li>Rezultatele academice remarcabile - Competen&#539;&#259; &icirc;n limba engleza de afaceri;</li> 

<li>Dorin&#539;a de a lucra &icirc;ntr-un mediu interna&#539;ional &#537;i deschidere pentru diversitate;</li>

<li>ambi&#539;ie profesional&#259;;</li>

<li>abilit&#259;&#539;i de conducere &#537;i diligen&#539;&#259;, &icirc;mpreun&#259; cu capacitatea de a lucra &icirc;n condi&#539;ii de stres.</li> 

Scopul nostru este de a crea o comunitate de participanți, care ar contribui la diversitatea și unicitatea programului de MBA. Prin urmare, Comisia de admitere va examina minuțios informațiile de bază biografice și academice, scor GMAT, realizări, premii și distincții, istoricul ocupării forței de muncă și scrisori de recomandare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
32,000 EUR
Locations
Belgia - Brussels
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Belgia - Brussels
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala