Prezentare generală

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vietnam care doresc să-și ridice abilitățile de leadership și management. Este cunoscut sub numele de VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi a început prima cohortă în 2001 și sa extins la HCMC în 2007.

Site web: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Acest program de formare executiv de 21 de luni permite participanților care trăiesc în Hanoi sau Ho Chi Minh City, Vietnam să-și păstreze pozițiile de conducere cu normă întreagă în timp ce își câștigă gradul. Elevii vor învăța dintr-un curriculum integrat, modern, care încorporează discipline de afaceri de bază, cu practici de vârf, inclusiv inovație și antreprenoriat, managementul tehnologiilor informaționale și e-business, managementul lanțului de aprovizionare, managementul averii și branding-ul. Toate clasele se desfășoară în Vietnam cu un studiu de vară facultativ la Universitatea din Hawaii la Manoa din Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii. O caracteristică-cheie a programului este proiectul Business Practicum care permite studenților să se angajeze în consultanță în viața reală.

Programul de MBA pentru Executivi în Vietnam sa dovedit a fi extrem de reușit în promovarea carierei multor absolvenți pentru ultimii 18 ani în Vietnam. Cu peste 700 de absolvenți care dețin funcții de bază în toate sectoarele economice din Vietnam și din întreaga lume, MBA pentru Executivi din Vietnam oferă una dintre cele mai valoroase rețele de afaceri.

Astfel, cu diploma de la Universitatea din Hawaii, absolvenții de MBA pentru Executivi din Vietnam vor putea demonstra că au încrederea și abilitățile de a concura pentru funcții de conducere, nu numai în Vietnam, ci și oriunde în lume.

Unele fapte:

 • Acesta este singurul program acreditat AACSB oferit în Vietnam. AACSB a fost înființată în 1916 în SUA pentru a acredita școlile de afaceri. Membrii săi fondatori includ Universitatea Columbia, Universitatea Cornell, Universitatea Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea din Illinois, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Yale și alte universități de prestigiu din SUA. Se știe că mai puțin de 5% din școli de afaceri din întreaga lume dețin această acreditare de elită. Nu toți membrii asociației sunt acreditați.
 • În 2018, US News
 • În cel mai mare clasament academic al universităților globale, implementat de Centrul de Evaluare a Universității Mondiale pentru perioada 2018-2019, Universitatea din Hawaii de la Manoa a fost clasată pe locul 306 din 18.000 de universități din întreaga lume. Acest clasament minunat plasează UH-Manoa în topul de 1,7% din universitățile din întreaga lume. Universitatea Harvard sa clasat pe locul 1 în lume, urmată de Universitatea Stanford la nr. 2 și Institutul de Tehnologie din Massachusetts la nr. 3.

Două locații de formare în Vietnam sunt Hanoi și Ho Chi Minh City. De asemenea, puteți alege să studiați două cursuri de vară în Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Adresa clasei: Suite 312, Etajul 3, Centrul de birouri, Turnul C, N04 - Complexul UDIC, Strada Hoang Dao Thuy, Districtul Thanh Xuan, Hanoi, Vietnam

Email: embaha@hawaii.edu | Tel: 84 24 7304 2688 | Mobile: 84 (0) 947 552 688

Obiective de învățare pentru MBA

 • Demonstrați și aplicați cunoștințele despre domeniile funcționale ale afacerii (cele mai bune practici de afaceri)
 • Comunicați în mod eficient în scris și prezentări orale și lucrul în echipă
 • Înțelegerea și aplicarea abilităților manageriale în mediul de afaceri din Asia-Pacific
 • Identificarea și analizarea problemelor etice și juridice complexe
 • Demonstrați o înțelegere a impactului tehnologiei asupra afacerilor

Caracteristicile programului

 • High Ranked - Universitatea din Hawaii Colegiul de Afaceri Shidler este renumit pentru expertiza sa în managementul internațional și sa clasat printre primele 25 de școli postliceale din SUA pentru afaceri internaționale de către US News
 • AACSB acreditat - singurul program de MBA acreditat în AACSB din Vietnam, care asigură un MBA de înaltă calitate, relevantă și recunoscută la nivel internațional.
 • Facultatea de top - Toate clasele sunt predate în Vietnam de Universitatea din Hawaii, facultate care călătoresc în Vietnam pentru a-și furniza instruirea și materialele cursului față în față. Facultatea utilizează o varietate de formate interactive de predare și metode concepute pentru a angaja și a provoca lideri de afaceri cu experiență.
 • Asia-Pacific Focus - Un pionier între școlile de afaceri americane în afaceri internaționale, Universitatea din Hawaii se distinge prin concentrarea sa asupra regiunii Asia-Pacific Facultatea Shidler School of Business are un accent de cercetare în cunoștințe aprofundate a aspectelor Asia-Pacific practici.
 • Rețeaua Extensivă de Alumni - Există aproape 30.000 de absolvenți ai Universității din Hawaii, care locuiesc în 40 de țări din întreaga lume. Programul Executive MBA din Vietnam a fost în funcțiune în Hanoi din 2001, în orașul Ho Chi Minh din 2007 și a dezvoltat o rețea de absolvenți de vârf din Vietnam.
 • Program flexibil - clasele Executive MBA sunt programate convenabil pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână pentru a permite profesioniștii ocupați să participe la cursuri și să continue să lucreze cu normă întreagă, obținând în același timp o diplomă de MBA în 21 de luni.
 • Locație convenabilă - Clasele sunt organizate în facilități moderne în Ho Chi Minh City și Hanoi, centre majore de comerț, finanțe, cultură și turism în Vietnam.
 • Curriculum riguros - Facultatea și curriculum-ul care îi provoacă pe studenți să rezolve problemele complexe de afaceri într-un mediu global, să aplice o gândire analitică și strategică puternică pentru problemele de afaceri cu multiple aspecte și să dezvolte abilități sofisticate de management.
 • Diverse studenți executivi - cetățenii Vietnamului sau cetățenii străini care trăiesc în Vietnam sunt bineveniți să se aplice cu clasele de obicei formate din 35-40 de studenți din întreaga lume cu o medie de 5 până la 10 ani de experiență de muncă.
Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Februarie 4, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
21 luni
Part time
Price
23,040 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date