Read the Official Description

Executive MBA - un program pentru proprietari și manageri de top ai companiilor interesate de propria lor creștere profesională, pentru cei care ruleaza deja compania, dar vrea să o facă la un nivel calitativ nou.

IPM școală de afaceri Septembrie 2001 pune în aplicare programul de Executive MBA Kozminski Universitatea (Varșovia, Polonia). Universitatea Kozminski este singura scoala de afaceri din Polonia, are trei acreditari internationale prestigioase EQUIS, AMBA, AACSB.

În 2015 Universitatea Kozminski clasat printre Financial Times școlile de afaceri de top din Europa. Și programul de Executive MBA a fost inclus în top 100 în clasamentul mondial al programelor de Executive MBA. Conform unui studiu recent de 500 cele mai mari companii poloneze efectuate de revista Wprost, Universitatea Kozminski este estimat de către angajatori ca cea mai bună universitate privată din Polonia. De asemenea, în clasamentul revistei educaționale Perspektywy Kozminski Universitatea a fost clasat în 2014 pe locul 1 între universitățile poloneze private.

Obiective Programul Executive MBA

 • Explorați și să învețe model de management modern și conceptul de a face afaceri;
 • Sistematiza experiența participanților la adoptarea și punerea în aplicare a deciziilor de management la nivelul strategic al managementului companiei;
 • Oferiți participanților un set cuprinzător de cunoștințe adecvate pentru nevoile timpului nostru, și standardele internaționale pentru dezvoltarea afacerilor și companiilor lor la un nou nivel;
 • Oferi participanților cu instrumentele și introducerea tehnologiilor de cunoștințe dobândite în practică deja în procesul de învățare a programului;
 • Inspire participanți și să ofere un impuls de calitate pentru dezvoltarea în continuare a competențelor de conducere, gândire strategică, de creștere profesională și personală.

Beneficiile programului Executive MBA IPM Business School

 • Diploma Europeană Kozminski Universitatea, a primit acreditarea internațională cele mai prestigioase în domeniul educației de afaceri internaționale;
 • selecție atentă a compoziției grupurilor, în scopul de a realiza sinergii în procesul de învățare și extinderea gamă de contacte de afaceri utile ale participanților;
 • Modul de formare Kozminski Universitatea (Varșovia, Polonia);
 • O echipă internațională de profesori;
 • Bună reputație și recunoașterea internațională a calității educației în IPM Business School, acreditare IQA justificat (Quality International de Acreditare).

procesul de predare

Durata de formare 1,5 ani

Programul de Executive MBA este de 28 de cursuri, seminarii speciale și de formare eficiența personală.

Instruirea se desfășoară în profesori străini din Rusia și Belarus. Efectuarea de teste și examene, proiecte individuale și de grup realizate în forme orale și scrise. Studenții sunt oferite liste de literatură relevante, precum și posibilitatea de a utiliza biblioteca IPM Business School și un e-bibliotecă, situată în Learning Management System (LMS).

Programul este utilizat pe scară largă de echipamente și de formare moderne forme: studiu de caz, jocuri de afaceri, simulari de afaceri, discuții, discuții de grup, prezentări, formare, exerciții practice pe materialul stagiarului.

Educația este construit pe principiul unei abordări holistice (strategii de căutare pentru a concura și principiile de management ale companiei) prin analiza fiecărei componente la un nou nivel de competență în modelarea strategiilor și companiilor de construcții.

format

 • Seara: joi și vineri 18.00-21.15 două sâmbătă pe lună 10.00-17.30 (la cursuri cu participarea profesorilor străini pot fi lecții de vineri și / sau duminică 10.00-17.30)
 • Ziua: joi, vineri, sâmbătă, duminică, o dată pe lună, 10.00-17.30 (în cazuri rare - de două ori pe lună)

Opinii ale absolvenților noștri

„În opinia mea, MBA - este un pas mare, important și necesar în scara cunoștințelor și competențelor dobândite. Fără dificil să sară peste la ceilalți pași. Cel mai important rezultat al meu MBA de învățare - a primi o varietate de instrumente, idei și oportunități pe baza de voi, care le poate produce și modifica regulile de strategie și de afaceri ".

Valery Papakul, avocat, partener al firmei de avocatură "Stepanovski, Papakul și parteneri," EMBA-11

„După formare, cel mai important - pentru a economisi timp și efort, deoarece mai interferează gestiona mai multe îndoieli. Din cauza a doi factori: primul - este real această cunoaștere, al doilea - încrederea în abilitățile lor ".

Sergey Metten, CEO HPMP "Onega", EMBA-1

„MBA - aceasta este realizarea că fiecare persoană este creatorul însuși, cariera și viața lui. Am o carieră și viața este întotdeauna construit prin formare. Și cel mai mare pas a fost MBA. MBA Educație pentru mine - este realizarea de abilitățile lor, dezvoltarea de leadership, organizarea celor mai importante obiective și înțelegerea modului de a le atinge ".

Marina Kiriy, Managing Director NA'SVYAZI, EMBA-23

«Executive MBA în IPM energizant, te simți ca un Duracell - dispus să învețe, de muncă și să crească. În cazul în care programul vine la o înțelegere că totul este doar începutul, cel mai bun este încă să vină. O afacere transformat într-un material nou, și începe să-l modeleze, ca un maestru, ca un maestru de afaceri. Devine clar că este necesar pentru „trage“, și în cazul în care pentru a vedea reacția ".

Sergey Vaynilovich, de gestionare, co-21vek.by, EMBA 22

„Este important să învățăm exact unde va merge atunci. Categoric învățare MBA promovează extinderea cercului de comunicare cu neegalat. Și nu uitați că după ce a studiat în Executive MBA la IPM, devine automat un membru al unui club privat EMBA Alumni Club Alumni ".

Sergey Klentse de control Cafe Netto, EMBA 15

Învățătura pentru acest program este disponibil numai în limba rusă.

Program taught in:
Rusă
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Oct. 2019
Duration
3 semestre
Part time
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date