Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Ai ambiția de a dezvolta în continuare cariera în organizația dvs., dar este auto-implementare, de asemenea, de mare pe ordinea de zi și doriți să implementați talentele? Doriți să facă diferența în compania sau organizația dumneavoastră, dar, de asemenea, în contextul global al societății?

Apoi, sigur că sunteți pregătit pentru MBA Executiv la Antwerp Management School, un program cu adevărat unic, cu facultate și participanții internaționali cu care începe o călătorie în cazul în care conștiința de sine, cooperare, înțelegere a contextului de afaceri la nivel mondial și conștiința societății sunt esențiale.

De ce să urmeze acest program la Antwerp Management School?

EMBA este proiectat într-un mod care să maximizeze schimbul de cunoștințe, cu lecții bazate pe dialog, care vă implicați în discuții aprinse cu atât colegii și facultate. Conținutul de tradițional și investit MBA este extrem de apreciat și înrădăcinate în program: cunoștințele dumneavoastră de management conceptual va fi aprofundat și extins, ai se întinde dincolo de expertiza de specialitate dată în domeniul gândirii strategice și de a acționa.

Antrenorul tau personal executiv va fi sustinandu, printr-un portofoliu integrat de dezvoltare personală, în înțelegerea hărți mentale, mecanismele comportamentale și preferințele de colaborare, care vă permit să ieși din zona de confort și la centrul de capacitățile de performanță. Pe parcursul celor 2 ani de MBA, prin intermediul în sesiuni de clasă, șapte sesiuni de coaching unu-la-unu și un proiect comunitar, acest proces va fi facilitat și va avea ca rezultat în cele din urmă într-un plan de dezvoltare a carierei.

Programul 2016-2018 va studia parțial în SUA și China pentru a spori Outlook la nivel mondial. Acest lucru la Massachusetts Institute de Technology (SUA) și Sun Yat Sen University (China). Aceste excursii de studiu se va ocupa de probleme locale din punct de vedere economic; perspectivă geopolitică, culturală și de mediu. Rezidențe includ prelegeri, vizite de companie și dezbateri cu lideri de afaceri pe care le expun la strategiile de afaceri internaționale și de a dezvolta competențele dumneavoastră interculturale pe care lucrează în organizații culturale diverse și de echipe.

FT Clasament Belgia: 1
FT clasament la nivel mondial: 67
Citește mai articol de știri: FT Rang - Executive MBA pentru al patrulea numar consecutiv un an în Belgia

Ce puteți aștepta?

Nivelul de conținut: Expertiza de constructii, strategic

Dupa participarea la acest program

 • Vei fi pregătită pentru a face față provocărilor de management complexe și responsabilități
 • Veti fi îmbunătățit gândirea critică și analitică și îmbunătățite de luare a deciziilor dumneavoastra.
 • Vei avea cunoștințe solide cu privire la toate zonele de afaceri funcționale la nivel mondial.
 • Veti fi câștigat o înțelegere aprofundată a modului în care organizațiile creează valoare pentru clienții lor.
 • Veți fi capabil de a adăuga valoare poziția curentă atunci când se aplică cele mai bune practici și a cadrelor în munca de zi cu zi.
 • Vei avea o reflecție corporativă și se poate apropia de provocările de afaceri într-un mod holistic.
 • Veti fi dezvoltat abilități de consultanță internă și capabilități schimbare-agent
 • Vei fi parte dintr-o rețea de parteneri și prieteni în afaceri.

Dublin descriptorii și rezultate ale învățării EMBA

Perioada

Începe: octombrie 2016
Durata: 2 ani, part-time Formatul este format din:

 • Două module rezidentiale de 3-4 zile, la începutul fiecărui an universitar
 • In fiecare 3 saptamani un modul local de 2 zile de la Antwerp Management School
 • Vineri și sâmbătă (08:30 - 18:30)
 • Trei la nivel mondial rezidențe-o săptămână în cazul în care vă veți alătura participanților colegi MBA de la Lingnan College de la Sun Yat Sen Universitatea din Guangzhou, China și Massachusetts Institute of Technology din Boston, Statele Unite ale Americii
 • Șapte unu-la-unu sesiuni de coaching executive

Taxe

€ 33500 (scutit de TVA)
Include: Taxa de școlarizare care acoperă programul complet, toate materialele de învățare și documentare, toate de cazare, toate prânzuri executive, Diners și băuturi în campus
Se exclud: Cheltuielile de călătorie pentru rezidențe internaționale (cazare este inclus in taxa)

Localizare

Management School Antwerp
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Anvers
Belgia

Cerințe

se concentreze MBA pe profesioniști autocritice, care ware deschisi si au atitudini pozitive de învățare. Este vorba de o investiție serioasă de timp: în funcție de contextul dumneavoastră persona ar trebui să adăugați încă 10 până la 15 ore de studiu pe săptămână, în medie. Noi bun venit o atitudine de sprijin pentru MBA de la angajator participantului. Acest sprijin poate fi bazate pe timp, sponsorizare financiară sau de intrare a informațiilor corporative, dar cel mai important ar trebui să includă o perspectivă pozitivă pentru creșterea potențială.

Văzând modul în care ne străduim pentru o clasă diversă, ambițioasă și de susținere, avem următoarele cerințe de bază:

 • Dețineți o diplomă de la o instituție academică recunoscută, recunoscută de autoritățile competente din țara de origine a instituției. Solicitanții care dețin un grad profesional sunt eligibile și în cazul în care testul lor analitic surclasează și au un palmares dovedit de afaceri.
 • Ai cel puțin 5 ani de experiență de lucru cu normă întreagă după absolvire, de preferință, dar nu este o necesitate, într-un mediu internațional.
 • Trebuie sa fii competent în limba engleză

Grad / certificare

"Master of Business Administration" grad de master este recunoscut oficial de Comunitatea flamandă și vor fi acordate după finalizarea cu succes a programului.
Programul este AACSB, AMBA și NVAO acreditat.
FT Clasament Belgia: 1
FT clasament la nivel mondial: 59
Citește mai articol de știri: FT Rang - Executive MBA pentru al patrulea numar consecutiv un an în Belgia

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
33,500 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date