Executive MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Aveți ambiția să vă dezvoltați în continuare cariera în organizația dvs., dar o desfășurare de sine stă la fel de mare pe agenda dvs. și doriți să vă desfășurați talentele? Vrei să faci diferența în compania sau organizația ta, dar și în contextul global al societății?

Atunci sunteți sigur că sunteți pregătiți pentru un Executive MBA la Antwerp Management School , un program cu adevărat unic, cu facultăți internaționale și participanți, cu care începeți o călătorie în care conștientizarea de sine, cooperarea, înțelegerea contextului global de afaceri și conștiința societății sunt esențiale.

De ce să urmeze acest program la Antwerp Management School ?

EMBA este conceput într-un mod care să maximizeze schimbul de cunoștințe, cu lecții bazate pe dialog, care vă implică în discuții vii atât cu colegii, cât și cu cei din facultate. Conținutul MBA tradițional și înveșmântat este extrem de apreciat și înrădăcinat în program: cunoștințele dvs. de management conceptual vor fi aprofundate și lărgite, care vă vor extinde dincolo de expertiza dvs. specializată dată pe tărâmul gândirii strategice și al acțiunii.

Antrenorul dvs. personal vă va sprijini, printr-un portofoliu de dezvoltare personală integrat, în înțelegerea hărților mentale, a mecanismelor comportamentale și a preferințelor de colaborare, care vă permit să ieșiți din zona de confort și în centrul capacităților de performanță. Pe parcursul celor doi ani de MBA, prin sesiuni în clasă, șapte sesiuni de coaching unu la unu și un proiect comunitar, acest proces va fi facilitat și va avea ca rezultat în final un plan de dezvoltare a carierei.

Programul 2019-2021 va studia parțial în SUA și China pentru a vă îmbunătăți perspectivele globale. Aceasta la Institutele de Tehnologie din Massachusetts (SUA) și la Universitatea Sun Yat-Sen (China). Aceste călătorii de studiu vor face față provocărilor locale din punct de vedere economic; perspectivă geopolitică, culturală și de mediu. Rezidențele includ prelegeri, vizite la companii și dezbateri cu lideri de afaceri, care vă expun la strategiile de afaceri internaționale și vă dezvoltă competențele interculturale în lucrul în organizații și echipe culturale diverse.

Clasament FT Belgia: 1
Clasament FT la nivel mondial: 67
Citește știrile: FT Ranking - Executive MBA pentru al patrulea an consecutiv numărul unu în Belgia

Ce vă puteți aștepta?

Nivelul conținutului: expertiză în construcție, strategică

După ce ați participat la acest program

 • Vei fi pregătit să abordezi provocările și responsabilitățile complexe ale managementului
 • Îți vei îmbunătăți gândirea critică și analitică și îți vei îmbunătăți procesul decizional.
 • Veți avea o cunoaștere solidă a tuturor domeniilor funcționale de afaceri globale.
 • Veți obține o perspectivă detaliată a modului în care organizațiile creează valoare pentru clienții lor.
 • Veți putea să adăugați valoare poziției dvs. curente atunci când aplicați cele mai bune practici și cadre din activitatea dvs. de zi cu zi.
 • Veți avea o reflecție corporativă și puteți aborda provocările de afaceri într-un mod holistic.
 • Veți avea dezvoltate abilități de consultanță internă și capacități de agent de schimbare
 • Vei face parte dintr-o rețea de parteneri și prieteni în afacere.

Descriptori de Dublin și rezultate ale învățării EMBA

Datele

Începe: octombrie 2020
Durata: 2 ani, part-time

Formatul este format din:

 • Două module rezidențiale de 3-4 zile la începutul fiecărui an academic
 • La fiecare 3 săptămâni, un modul local de 2 zile la Antwerp Management School
 • Vineri și Sâmbătă (8:30 - 18:30)
 • Trei reședințe globale de o săptămână în care vă veți alătura participanților colaboratori MBA de la Colegiul Lingnan de la Sun Yat-Sen University din Guangzhou, China și Massachusetts Institute of Technology din Boston, SUA
 • Șapte ședințe individuale de coaching individual

Taxe

43000 € (fără TVA)

Inclus
Toate materialele și cărțile
Toate costurile rezidențiale și hoteliere și majoritatea meselor când călătoriți
Nu este inclus
 • cazare pentru module de bază în Anvers
 • cheltuieli de călătorie pentru module de imersie internațională *
 • cheltuieli legate de obținerea de vize, dacă este necesar

* Poate fi stabilită o taxă, inclusiv cheltuielile de călătorie pentru modulele de imersie internațională, vă rugăm să contactați directorul de programe pentru detalii.

** Înregistrați-vă până la 31 martie 2020 pentru a beneficia de reducerea timpurie a păsărilor, cu 10% din taxa programului.

Locație

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Anvers
Belgia

cerinţe

MBA se concentrează pe profesioniștii autocritici care se ocupă cu minte deschisă și au atitudini de învățare pozitive. Aceasta implică o investiție serioasă de timp: în funcție de contextul personal, ar trebui să adăugați încă 10-15 ore de studiu pe săptămână, în medie. Salutăm o atitudine de susținere pentru MBA din partea angajatorului participantului. Acest sprijin poate fi bazat pe timp, sponsorizare financiară sau intrare la informații corporative, dar cel mai important ar trebui să includă o perspectivă pozitivă pentru creșterea potențială.

Văzând cum ne străduim pentru o clasă diversă, ambițioasă și de susținere, avem următoarele cerințe de bază:

 • Dețineți o diplomă de la o instituție academică recunoscută, recunoscută de autoritățile competente din țara de origine a instituției. Solicitanții care dețin un grad profesional sunt, de asemenea, eligibili dacă testul lor analitic depășește și au un record de afaceri dovedit.
 • Aveți cel puțin 5 ani de experiență de muncă cu normă întreagă după absolvire, de preferință, dar nu o necesitate, într-un mediu internațional.
 • Trebuie să fiți competent în engleză

Gradul / certificare

Diploma de master „Administrarea afacerilor” este recunoscută oficial de comunitatea flamandă și va fi acordată după finalizarea cu succes a programului.
Programul este acreditat AACSB, AMBA și NVAO.
Clasament FT Belgia: 1
Clasament FT la nivel mondial: 62
Citește știrea: AMS Executive MBA este numărul unu în Belgia

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Citeste mai mult

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited