Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

131334_ScreenShot2020-02-18at2.08.30PM.pngFoto cu amabilitatea Simon Fraser University - Beedie School of Business

Programul executiv MBA (EMBA) al SFU Beedie este pentru profesioniști seniori gata să-l ducă la nivelul următor. Indiferent dacă sunteți pe cale de urcare sau sunteți deja acolo, EMBA vă va menține ascuțit de ras și competitiv. De asemenea, vă poate califica pentru o poziție mai bună în cariera dvs. actuală sau vă poate ajuta să treceți într-una nouă.

Dacă aveți deja o experiență vastă de leadership, un EMBA vă va ajuta să vă deblocați capacitățile complete, încrederea decizională și cunoștințele strategice.

Pentru cine se adresează

Executive MBA este proiectat pentru manageri și profesioniști seniori, precum și pentru lideri de afaceri emergenți.

În timp ce curriculumul nostru se mișcă rapid, programul este destinat să fie gestionabil pentru cineva care lucrează, de asemenea, cu un loc de muncă cu normă întreagă. Formatul nostru flexibil vă asigură că puteți menține echilibrul dintre viață, muncă și îmbunătățirea carierei.

Ce veți învăța

Programul EMBA al SFU Beedie vă va oferi încrederea și capacitatea de a conduce o afacere strategic la nivel de conducere. Veți obține perspective noi și cadre pentru gândire, analiză, strategie și conducere. Îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare, prezentare și negociere.

Puteți lua ceea ce învățați la sfârșit de săptămână și începeți să îl utilizați la serviciu luni.

America MBA pentru executivi este un flux opțional în anul 2 care vă oferă posibilitatea de a studia problemele relevante de management cu studenții MBA din instituțiile de învățământ din cele mai mari patru economii din America: Canada, Brazilia, Mexic și SUA.

Unde te poate duce

Programul executiv MBA al SFU Beedie oferă o pregătire excelentă în conducere și un grad bine recunoscut și respectat, împreună cu apartenența la o rețea cu totul nouă de 1.500 de studenți. Investiția dvs. în EMBA vă oferă profituri neprețuite și succes în următoarea etapă a carierei.

Programa

Intens și totodată gestionabil, SFU Beedie EMBA este livrat într-un format part-time pe parcursul a 20 de luni, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă îndepărtați de îndatoririle de conducere.

  • 20 de luni, part-time
  • Vineri și sâmbătă ore întregi la sfârșit de săptămână
  • Data începerii septembrie
  • Începe și se termină cu o retragere obligatorie de 3 zile în Whistler

Locație

În centrul orașului Vancouver se află campusul Școlii Absolute de la Segal, SFU Beedie, o bancă de patrimoniu reimaginată ca o sală de clasă, săli de ședințe și spații de studiu.

Este situat central, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, ceea ce face ca accesul la și dinspre clasă să fie excepțional de convenabil.

În plus, ești înconjurat de cafenele, magazine și restaurante. Este un cartier la fel de vibrant ca oricare.

Cerințe de admitere

  • O diplomă de licență. Vor fi luate în considerare o diplomă de doi ani și note restante. Pot fi admise un număr limitat de persoane care nu au o diplomă oficială, dar au și alte calificări excepționale.
  • Solicitanții ar trebui să aibă minimum 10 ani de experiență profesională cu patru ani într-o funcție de conducere. În medie, EMBA-urile noastre au 18 ani de experiență în muncă cu 10 ani de experiență în management.
  • Toți candidații trebuie să vorbească fluent în engleză. Dacă limba dvs. principală nu este engleza, trebuie să demonstrați o comandă suficientă a limbii engleze printr-unul din cele două teste acceptabile: TOEFL sau IELTS.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Citeste mai mult

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Citește mai puţin
Vancouver , Surrey + 1 Mai mult Mai Puțin