Citește Descrierea Oficială

Executive MBA

PRIME Business School este un spațiu pentru dezvoltarea intelectuală și profesională de neegalat în scară, domeniu de aplicare și rigoare. PRIME include, prin facultate sale de clasă mondială, sesiuni de învățare, și prin intermediul partenerilor săi internaționali, oportunități de a incuba idei și soluții, să dezvolte afaceri și / sau de a crea bogăție și de a genera o valoare deosebit de noi pentru companie, societate și lumea, cu beneficiul personal în consecință că acest lucru atrage după sine.


sistem educațional


În MBA Executive învățare este construit în mod colectiv din convergența de informații, cunoștințe, experiențe și reflecții pe care participanții și profesorii aduc la dinamica clasă. Această abordare nu este ales întâmplător, ci răspunde mai degrabă de a încerca să reproducă o parte importantă a condițiilor reale în care se iau deciziile de afaceri. În practică a deciziilor care rezultă din adunarea de informații disponibile, diverse perspective disciplinare, intuiții dezvoltate prin experiența și interacțiunea dintre actorii care doresc să construiască cea mai bună soluție posibilă pentru situații care necesită un răspuns în timp util.OFERTA VALUE


Executive MBA PRIME Business School Diferentierea EMBA-PRIME: Astăzi, fiind bun nu este suficient, este necesar pentru a atinge excelența prin diferențiere. PRIME Business School de la Universitatea Sergio Arboleda este conștient de acest nou mediu și, prin urmare, programul de Executive MBA este conceput în așa fel încât să promoveze învățarea participanților care îi motivează să gândească diferit, va îmbogăți dvs. inovatoare carieră, de afaceri și de viață, care să permită fiecărui participant d ezvoltarea în cel mai mare potențial ca este parte integrantă. EMBA-PRIME diferă în mod semnificativ în următoarele aspecte:


• Se bazează pe procesele de învățare și aplicații practice, care sunt intelectual, relevante la nivel internațional, și inovator orientat către acțiune. Un proces pe care l-am numit „Patru I“ Experiența PRIME (intelectuală, International, inovatoare, să integreze).

• odihnă într-o filozofie umanistă și etice ca fundament în toate procesele de predare și învățare, în scopul de a forma lideri integrale, sociale, de afaceri și responsabil față de mediu
Profilul participanților EMBA


Absolvenții de EMBA-Prime este, fără îndoială, liderul unei piețe intra competitivă la nivel global și antreprenor capabil să genereze noi bogăție durabilă, și o persoană etic integrată în toți vectorii activității sale ca o persoană, activitatea profesională și cetățean cosmopilita într-o societate globalizată.

Profilul participanților în cerințele EMBA-PRIME pentru punerea în aplicare a programului


• Fișa academică și viața profesională.

• Studii superioare recunoscute de autoritățile oficiale din Columbia.

• În cazul titlurilor emise de universități din străinătate, acesta trebuie să fie apostilate în mod corespunzător, și sub rezerva aprobării conducerii EMBA.

• Experiența profesională egală sau mai mare de opt ani

• experiență de afaceri sau de management de cel puțin patru ani

• interviu personal în Prime Business School


Program predat în:
Spaniolă
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date