Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Edhec Executive MBA este un program triplă acreditat de la una dintre școlile de afaceri din Europa. Acesta este conceput pentru manageri cu experiență, antreprenori și directori executivi care doresc să experimenteze o transformare profesională. Programul de 16 luni cu normă parțială, cu sediul la Opera din Paris sau Lille, vă va permite să vă consolidați abilitățile de nivel executiv, să vă creșteți abilitățile de conștientizare și de conducere și să vă îmbunătățiți perspectivele globale pentru a conduce performanța organizației dvs. în provocările și în mod constant schimbarea mediului de afaceri.

Construirea de oameni pentru a construi afaceri

EDHEC Executive MBA este un program echilibrat conceput de mediul de afaceri pentru afacerea dvs. combinând contribuția academică serioasă a experților cu experiență în afaceri, cu o abordare reală a provocărilor reale ale vieții de afaceri. De aceea am creat programul pentru a oferi o combinație de elemente de afaceri esențiale și învățare personalizată pentru a vă permite să maximizați valoarea și experiența în funcție de obiectivele dvs.

 • Fundamentele de afaceri pentru a vă întări strategia
 • O gamă largă de electives de ultimă generație pentru a-ți consolida abilitățile și pentru a vă oferi noi perspective asupra problemelor de management care sunt esențiale pentru tine și pentru cariera ta - poți alege până la 6 opțiuni diferite, adaptate nevoilor tale
 • 2 stimularea călătoriilor de afaceri la nivel mondial pentru a vă oferi cunoștințe de primă mână în unele dintre cele mai evoluate economii și piețe emergente din lume
 • 1 proiect individual de consultanță pentru a vă oferi o experiență practică de învățare prin experiență, aplicând ceea ce ați învățat la un proiect de acțiune reală la alegere
 • Coaching personalizat și dezvoltarea leadership-ului - 20% din program este dedicat leadership-ului principial și dezvoltării tale profesionale

Colaborați, aflați, distribuiți

Atunci când vă alăturați EDHEC Executive MBA, vă alăturați unei comunități fertile de învățare a profesioniștilor cu experiență și a organizațiilor de afaceri din întreaga lume. Limităm dimensiunile noastre de clasă pentru a vă asigura că puteți beneficia de conectarea cu persoane dintr-o gamă largă de medii, profesii și industrii naționale, dar sunt asigurate o oportunitate de învățare personalizată și de înaltă calitate.

Fiecare aport este unic și diferit, dar întotdeauna pasionat, angajat și divers. De exemplu, clasa din 2016/2018 arăta astfel:

 • Vârsta medie: 39
 • 18 naționalități
 • Experiență medie de 14,5 ani
 • Proficiența în limba engleză

Dacă aveți 8 ani de experiență profesională, o diplomă de licență sau un echivalent, dar mai important o dorință reală de a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a modela viitorul afacerii și carierei, atunci EDHEC Executive MBA ar putea fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

2 Locatii, 2 Intrari, 2 Formate

Intake: Puteți alege să începeți Executive MBA la EDHEC fie în septembrie, fie în februarie

Locație: Alegeți din Campusul nostru din Lille sau din centrul Campusului din Paris, care fiecare oferă un format diferit pentru a se potrivi cu stilul tău de viață și rutina de lucru și de bază / bază de lucru (Paris

 • Lille Weekend Format: de două ori pe lună vineri până sâmbătă
 • Paris Weekday Format: O dată pe lună de miercuri până sâmbătă

Durata: 16 luni

Aplicații, Taxe

Taxe

Taxele pentru programul de 16 luni sunt de 43000 € cu excepția TVA. Acest cost include 4500 € fără TVA. TVA pentru cele 2 călătorii de afaceri globale.

Programul este eligibil pentru sistemul francez de instruire personală (CPF) - Cod 245001

burse de studiu

Reduceri pentru bilete anticipate: Reducere de 3800 € față de taxele de școlarizare pentru toate cererile depuse înainte de 31/05 pentru programul începând din septembrie și înainte de 15/10 pentru sesiunea din februarie.

De asemenea, oferim 3 tipuri de burse care oferă reduceri de până la 8500 €

 • Internaţional
 • antreprenoriat
 • Merit

NB: pentru un program se aplică doar o bursă. Dacă sunt îndeplinite două sau mai multe criterii, se va aplica cea mai mare reducere.

Procesul de aplicare

Dacă sunteți interesat de program, întotdeauna începem procesul cu o întâlnire sau un apel cu consilierul nostru de program pentru a înțelege mai multe despre dvs. și despre obiectivele dvs. și despre modul în care MBA-ul nostru executiv corespunde nevoilor dvs.

Apoi, vă punem la curent cu participanții și absolvenții actuali, astfel încât să puteți înțelege cum a contribuit programul la transformarea călătoriei profesionale și modul în care cursul ar putea să vă ajute. După aceasta, vom lucra împreună la formularul de candidatură și apoi vom organiza un interviu față-în-față cu directorul programului. Odată ce acest lucru se va face, dosarul dvs. de candidatură va fi transmis comitetului de admitere pentru a fi acceptat în program.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Citește mai puţin
Grozav , Paris , Roubaix + 2 Mai mult Mai Puțin