Executive MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Împuterniciți-vă cariera

ESCP Executive MBA (EMBA) program part-time # 4 la nivel mondial în cariera Progresia de Financial Times. 6 piese internaționale și 50 de electivi.

Acest program de transformare în timp real este piatra de pas de care aveți nevoie pentru a pune capăt golului dintre potențialul dvs. neexploatat și liderul clasei mondiale din voi.

** Cele nouă cursuri de bază ale Executive MBA pot fi, de asemenea, finalizate ca un certificat de sine stătător cunoscut sub numele de General Management Program (GMP).

9 cursuri de bază 10 electivi
Construiți o bază completă în concepte manageriale Curați-vă EMBA cu alegerea dvs. de specializări
5 seminarii internaționale 1 proiect internațional de consultanță
Aflați-vă cunoștințele și puneți cunoștințe în comun cu semenii Abordează un caz de afaceri din lumea reală în cadrul unei echipe multiculturale


Clasarea timpului financiar (2019)

# 3 pentru Obiective Realizate în întreaga lume

# 4 pentru progresul în carieră la nivel mondial *

# 14 clasat în general programul EMBA

* Cu o creștere medie a salariului cu 78%

Obiectivele programului

 1. Îmbunătățește-ți abilitățile de leadership
 2. Stăpânește cele mai recente practici manageriale
 3. Proiectarea și implementarea unei strategii într-un context multicultural
 4. Conduceți și dezvoltați performanțele entității voastre
 5. Implementarea unui model de afaceri inovator
 6. Îndrumă-ți afacerea și duce-ți echipa la transformare

Beneficii

 1. Dezvoltați o filozofie de conducere personală care să reflecte cunoștințe, capacități și perspectivă mai mare într-un mediu intercultural.
 2. Împuterniciți-vă liderul de nivel superior din interiorul dvs. și extindeți-vă perspectiva asupra vieții.
 3. Împărtășește-ți experiența cu un grup extrem de divers - un atu de neprețuit în mediul de afaceri global de astăzi.
 4. Îndepărtează-ți cariera (cu o creștere medie de 78% a salariului).
 5. Alăturați-vă unei rețele globale influente ca parte a comunității de Alumni ESCP cu 60.000 de persoane, prezentă în peste 150 de țări.

business idea, planning, business plan

Curriculum

Sunteți hotărât să vă luați viitorul în mâinile dvs. cu MBA nostru executiv. Dar va trebui să găsești timp pentru a studia în săptămâna ta ocupată. Acesta este motivul pentru care am conceput cu atenție acest program MBA Executive part-time pentru a fi extrem de personalizabil: alegeți unde și cât doriți să studiați, și curați conținutul. MBA Executive ESCP vă ajută să vă echilibrați studiile cu munca și viața personală.

Indiferent de pista de studiu aleasă dintre cele 6 piese, acesta este același curriculum în toate campusurile noastre din Europa și Orientul Mijlociu. Urmați același MBA ESCP Executive.

Cursuri de bază

Cursurile de bază vă dotează cu toate cunoștințele trans-funcționale și abilitățile manageriale de care va avea nevoie un lider de afaceri ca tine. Veți completa 180 de ore predate pe tot parcursul anului în sesiuni de săptămână sau în weekend, în funcție de pista de studiu.

 • Strategia corporativă
 • Contabilitate financiara
 • Marketing
 • Corporate Finance
 • Economie managerială
 • Gestionarea persoanelor și organizațiilor
 • Managementul lanțului de aprovizionare
 • Contabilitatea costurilor și controlul managementului
 • Antreprenoriat și Intrapreneurship

Cele nouă cursuri de bază ale Executive MBA pot fi, de asemenea, finalizate ca un certificat de sine stătător cunoscut sub numele de General Management Program (GMP). Absolvenții GMP au voie să continue pentru a continua gradul EMBA.

50 de alegători

Cu un EMBA la ESCP, îți adaptezi abilitățile la ambițiile tale.

Veți alege între 10 și 12 electivi dintr-o gamă de 50 de electivi disponibili pe 5 campusuri ESCP și prin învățare la distanță. În calitate de Executive MBA Alumni, veți avea ocazia să completați până la două elective suplimentare în fiecare an.

Seminarii internaționale

Aflați cum puteți face afaceri și obțineți cunoștințe despre piețele în curs de dezvoltare din SUA, Brazilia, China, Singapore sau India.

Pe parcursul Executive MBA, 5 seminarii specifice locației explorează problemele arzătoare din afacerile globale. Cele 5 seminarii diferite de o săptămână sunt o oportunitate de a vă îmbogăți propriile cunoștințe și experiențe cu cele ale colegilor.

Proiect internațional de consultanță (ICP)

Puneți-vă în practică învățarea de la EMBA, luând în practică un caz de afaceri din lumea reală cu International Consulting Project (ICP).

Veți lucra la acest proiect colaborativ, multidisciplinar, ca parte a unei echipe interculturale pe parcursul a 12 până la 14 luni. Dvs. și echipa dvs. veți finaliza o analiză aprofundată a unei situații sau a unei probleme cu care se confruntă o companie și va face recomandări pentru acțiuni care pot fi implementate în mod realist de către firmă.

Rezultatul ICP-ului dvs. este o serie de recomandări pe care compania le poate implementa pentru a face față provocării strategice disponibile.

Coaching individual

Pe fiecare campus, veți primi îndrumări de carieră personalizate și orientate către obiective pe întregul MBA Executiv, precum și 4 ore de sesiuni confidențiale confidențiale, unu la unu.

Puteți utiliza acest timp pentru a explora teme care sunt relevante pentru dezvoltarea carierei. În mod alternativ, puteți alege să vă concentrați pe luarea deciziilor personale și să identificați acțiunile care vă vor muta spre obiectivul dvs.

128633_pexels-photo-618613.jpeg

Snapwire / Pexels

Cerințe de admitere

 • O diplomă universitară anterioară: licență, master sau echivalent în orice disciplină
 • Experiență managerială de cel puțin cinci ani, bazată pe demonstrarea abilităților manageriale și a potențialului de succes în cadrul companiei dvs. (scrisori de recomandare)
 • Fluență în engleză: cursurile sunt predate în engleză și toate lucrările trebuie să fie transmise în engleză.
 • Pentru vorbitorii de limba engleză nativ, avem nevoie de următoarele scoruri minime la teste (TOEFL 100 / IELTS Band 7 / In-house English Test (gratuit) furnizat de Consiliul Britanic: CEFR c1 *)

* CEFR reprezintă un cadru european comun de referință pentru limbi

burse de studiu

La ESCP apreciem diversitatea și dorim să încurajăm schimburile reale de la persoane din medii diferite. Pentru a facilita acest lucru, oferim următoarele scheme de burse pentru candidații acceptați:

 • Femeile în conducere
 • Antreprenorii
 • Persoane cu sediul pe piețele emergente
 • Cei care lucrează pentru ONG-uri / non-profit
 • Cei care lucrează într-o întreprindere mică sau mijlocie (IMM: mai puțin de 250 de angajați)

Aceste burse reduc taxele de școlarizare cu între 5 și 20% (maxim) și sunt acordate candidaților care pot demonstra că vor aduce o contribuție excepțională la program și la organizațiile sau comunitatea lor.

Dacă sunteți interesat să vă considerați pentru o bursă, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Finanţa

70% dintre participanții noștri la MBA executiv primesc un sprijin financiar din partea angajatorului lor. Finanțarea poate fi disponibilă și sub formă de burse sau împrumuturi guvernamentale din țara dvs. Agentul nostru de admitere va fi încântat să vă sfătuiască cu privire la oportunitățile de finanțare.

Instituțiile financiare vă pot oferi un împrumut pentru studenți. Echipele noastre din campus sunt, de asemenea, disponibile pentru a ușura procesul cu facilități de credit concepute special, cum ar fi împrumuturi cu dobândă scăzută, programe de plăți adaptate și plăți flexibile.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

As a state-recognised university, ESCP counts among the most prestigious and leading business schools in Germany. ESCP regularly occupy top spots in both national and international rankings (#1 Europe ... Citeste mai mult

As a state-recognised university, ESCP counts among the most prestigious and leading business schools in Germany. ESCP regularly occupy top spots in both national and international rankings (#1 European business school in Germany, #1 Master in Management, #1 Executive MBA and #1 in Custom Executive Education in Germany). In Berlin, ESCP has particular expertise in 3 academic Key areas, namely sustainability, entrepreneurship and digitalization with a foundation of international management. Companies such as Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola, and P&G closely collaborate with us and stay in continuous contact due to the quality of our faculty, their research as well as the top quality of our students and alumni. Citește mai puţin
Berlin , Shanghai , Londra , Paris , San Francisco + 4 Mai mult Mai Puțin