Executive MBA

În acest program, abordăm funcțiile de afaceri (de exemplu, strategia, finanțele, resursele umane) și contextul extern din perspective internaționale netradiționale: incertitudinea, schimbarea, agilitatea și capacitatea de reacție a organizațiilor. Modul de conducere este "schimbarea de conducere".

În plus, vă extindeți și construiți o rețea de profesioniști asemănătoare. Acest grup de colegi este un element crucial al Executive MBA la GISMA.

Acreditări și clasificări

Acest program este acreditat de FIBAA, iar GISMA Business School așteaptă aprobarea finală de stat.

FIBAA este o agenție cu experiență la nivel național și internațional pentru asigurarea calității în învățământul superior. Serviciile orientate spre client, eficiente, rapide și flexibile reprezintă unele dintre mărcile sale. Se acreditează conform standardelor Consiliului de Acreditare al Germaniei.

Pentru cine este programul?

Acest program este destinat managerilor cu o experiență de cel puțin 7 ani, dintre care cel puțin 3 ani trebuie să fie o experiență de management relevantă. Este vorba de manageri ambițioși și organizațiile lor, care sunt curioși să-și gestioneze afacerea în incertitudine și ar dori să știe cum să integreze durabilitatea în oportunitățile de afaceri.

De ce GISMA?

 • Acreditarea AMBA din 2011, cu unii parteneri triple acreditați, care primesc doar 1% din școlile de afaceri de elită din lume
 • Programe cu clasamente mondiale de top - MIB este clasat pe locul 20 în lume de economist în 2017
 • Cohorta studenților internaționali cu peste 40 de naționalități reprezentate
 • Burse de studiu, planuri de plată flexibile și reduceri anticipate pentru păsări
 • Locații perfecte ale centrului orașului din Berlin
 • Clasele de limbă germană gratuite și 100% în limba engleză

De ce Germania?

 1. Germania are cea de-a doua rată a șomajului în UE, la 3,4% *
 2. Cel de-al 4-lea cel mai bun salariu de absolvire de la £ 40,650 în Europa, cu o economie în creștere **
 3. Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa; Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA ***.
 4. Berlin, capitala Germaniei este capitala tehnologiei de start a Europei
 5. Berlin este al doilea oraș ca mărime din UE și are o afacere înfloritoare, oferind o gamă de oportunități de angajare pentru tineri profesioniști și absolvenți.

Germania este bine cunoscută pentru istoria sa bogată în cultură și artă, oferind studenților o experiență internațională îmbogățită, combinând în același timp educația de nivel mondial cu instituțiile partenere clasate pe plan mondial.

* Statista

** Business Insider

*** Potrivit statisticilor și datelor de la monitorul ICEF.

Cum vei învăța?

GISMA Business School sprijină învățarea flexibilă și individuală prin aplicarea unei scheme sistematice de învățare mixtă. Învățarea mixtă este compusă din faze de învățare electronică, precum și din fazele de blocare intensivă (rezidențe). Rezidențele au loc preponderent în Hanovra și necesită prezența fizică. În timpul fazelor de e-învățare, puteți accesa materialele, puteți lucra cu echipa dvs. de studiu și puteți vorbi cu profesorii de la distanță de oriunde în lume prin intermediul platformei noastre de e-learning.

Executive MBA este un program combinat part-time. Elevii vor lucra împreună în grupuri de 4-6 persoane pe durata programului și vor veni împreună pentru două rezidențe pe semestru, fiecare având o durată de o săptămână.

Datele exacte ale reședințelor vor fi publicate cu mult timp înainte.

În plus, toți elevii vor participa la o Școală de Vară care va avea loc în SUA în august 2020. *

* Acest lucru poate fi modificat.

Direcția carierei

Ați parcurs deja un drum lung și doriți să faceți următorul pas. Acest program vă va înzestra cu abilități, competențe și rețele, pe care nu le aveați anterior. Sunteți bine pregătiți pentru viitoare provocări și oportunități pentru dvs. și organizația dvs.

Plăți flexibile

GISMA oferă planuri flexibile de plată pentru acest curs care vă permit să împărțiți costurile programelor dvs. prin intermediul a trei opțiuni de plată, inclusiv rate lunare. Sunt disponibile reduceri. Pentru a începe este necesar un depozit în valoare de 2.000 €.

Cerințe de curs

 • O diplomă universitară mai bună decât cea medie (clasa finală este de cel puțin 2,5 ori corespunzătoare).
 • Cel puțin șapte ani de ocupație profesională după obținerea primei diplome universitare.
 • Dovada cunoașterii suficiente a limbii engleze, care va fi dovedită fie printr-un rezultat al testului TOEFL ibt de cel puțin 77, fie printr-un rezultat al testului IELTS de cel puțin 6,5.
 • Motivațional de 500 de cuvinte
 • Două referințe profesionale sau academice
 • Interviu

Organism de atribuire / certificat de

 • GISMA Business School
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la GISMA Business School »

Ultima actualizare May 2, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Apr. 2020
Duration
24 luni
Part time
Price
28,600 EUR
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date