Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

1

Descriere

Executive MBA de la Northampton Business School este atent conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate a tuturor domeniilor critice de afaceri și funcții. Pentru a reuși în afaceri, aveți nevoie de mai mult decat abilități de afaceri. Master of Business Administration Executive este o calificare postuniversitare recunoscută la nivel mondial pentru absolvenții ambițioși, motivați.

Acest lucru unic de Executive MBA se va potrivi cu cele care aspiră să devină profesioniști de afaceri fără experiență de afaceri sau de management anterioare, dar au un interes clar și pasiune pentru afaceri, întreprinderi și spirit antreprenorial.

Obținerea unui MBA de la Universitatea din Northampton va sprijini progresul in cariera ta prin dezvoltarea de gândire și de cercetare critice abilitățile care vor spori cunoștințele de afaceri și înțelegere. MBA vă va învăța teoria practici de management eficace și vă dota cu abilități esențiale, de încredere și competență pentru a vă ajuta atunci când te aventurezi în industria aleasa. Veți învăța să gândească soluții bazate pe lateral, convenție provocare și de a oferi cunoștințe de probleme de afaceri. Va fi capabil să gândească și să opereze diferit colegilor, care este esențial în arena de astăzi de afaceri la nivel mondial.

Continutul cursului

Programul a fost conceput pentru a vă oferi o înțelegere aprofundată a proceselor de afaceri și de management. sarcinile tale se vor concentra asupra situațiilor de management și afaceri reale de viață și va dezvolta gândirea strategică și aptitudinile antreprenoriale.

Metoda de MBA de predare este participativ, care permite participanților să ia în considerare problemele într-o organizație largă sau un context de afaceri totală. Abilități în analiza problemelor de afaceri și organizatorice sunt accentuate, astfel cum este abilitatea de a recunoaște și de a exploata oportunitățile. Elaborarea strategiilor și a planurilor de afaceri sau de îmbunătățire departamentale este o temă majoră. După cum v-ați aștepta de la un grad de studii postuniversitare, acest program este exigent în ceea ce privește intrarea, rigoarea și volumul de muncă și va necesita un angajament și dedicare din partea participanților.

Module tipice:

Programul de Executive MBA cuprinde opt module specifice de studiu (șapte învățat, și un modul independent de cercetare), prin care va progresa în ordine:

  • Probleme critice în afaceri: Care sunt temele și problemele critice omniprezente în afaceri de azi?
  • De management și organizațională Comportamentul: Care sunt procesele de organizare și de management pe care am nevoie pentru a înțelege de a fi un lider eficient?
  • Conducere într-un context în schimbare: Ce abilități de conducere sunt necesare în diferite culturi de afaceri și contexte?
  • Marketing strategic: Cum se poate obține un avantaj competitiv de afaceri într-o piață dinamică și complexă?
  • Gestionarea operațiunilor și Supply Chain: Care sunt factorii critici în operațiuni, lanțul de aprovizionare și de management de proiect?
  • Strategia competitivă și inovare: Ce trebuie să știu să fie în măsură să dezvolte adaptably și interpreta strategia?
  • Decizie financiară de luare a: Ce cunoștințe strategice am nevoie de contabilitate, metode cantitative și de gestionare a informațiilor?
  • Proiect de cercetare de afaceri: Ce oportunitati sau schimbări strategice noi sunt posibile în afaceri / organizația mea?

Cerințe de intrare:

Solicitanții vor fi de așteptat în mod normal, să dețină o primă sau a doua grad onoruri clasa a unei universități britanice sau echivalent și trebuie să aibă întotdeauna un minim de doi ani de experiență de management relevante. Universitatea de proceduri de admitere Northampton permite admiterea studenților cu credit anterior sau învățarea experiențială. Deoarece această calificare postuniversitare va atrage practicieni profesioniști și manageri, studenții pot fi admiși pe baza unei evaluări a învățării anterioare semnificative și măsurabil sau experiența profesională. Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să furnizeze dovada capacității lor de limba engleza la un nivel aprobat de către universitate. Nivelul necesar este IELTS 6.5 sau echivalentul acestuia.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its gr ... Citeste mai mult

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its graduates are routinely employed by large Greek and International Companies. Citește mai puţin