Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Notă: ultima zi de înscriere pentru acest program este 30 iunie 2018. Vă rugăm să trimiteți toată documentația la sau înainte de această dată.

Executive MBA

Obiectivul cursului

Fiecare profesionist de lucru va trebui să dezvolte în mod critic un set bine definit de dezvoltare profesională și obiective de învățare pentru ei înșiși în Executive MBA. De asemenea, specificați în mod clar de ce angajează ISMS Bangalore Executive MBA, cum va contribui programul la progresul lor în carieră și care sunt elementele cheie în care cineva dorește să se dezvolte pe măsură ce trece prin Program.

De ce ISMS Executive MBA

Obiectivul nostru este de a adăuga valoare în trei moduri distincte: creșterea dvs. în continuare ca lider, impactul dvs. în cadrul organizației dvs. și contribuția dvs. la comunitatea dvs.

Programul MBA Bangalore Executive MBA vă ridică platforma atât pe plan personal cât și profesional, oferind o experiență de dezvoltare profesională cuprinzătoare și riguroasă. Scopul său este de a vă extinde capacitățile de analiză critică, gândirea inovatoare și ideile dvs., toate acestea permițându-vă să continuați să lucrați în poziția actuală.

Programul de Leadership Global Business

Curriculumul integrat al programului vă expune la prima vedere experiența globală care începe cu recunoașterea potențialului pe o piață globală. Această experiență globală vă permite să înțelegeți economia globală, precum și să vă permiteți să deblocați valoarea de afaceri a globalizării pentru dvs. și organizația dvs.

ISMS Bangalore Executive MBA Semnătura seria Eminent Business Lectures vă oferă câteva oportunități practice pentru a aplica în mod confidențial cunoștințele dvs. prin abordarea provocărilor organizaționale reale pentru clienții din diverse domenii de activitate.

ISMS Bangalore Executive MBA la o privire

Durata programului

Programul are loc peste 24 de luni, cu examene de sistem semestru.

Centrul pentru facilități de conducere executivă

ISMS Bangalore Executive MBA este situat în centrul orașului centrul Bangalore. Centrul de Conducere Leadership este accesibil candidatilor Executive MBA 24 de ore pe zi si sapte zile pe saptamana pentru intalniri de grup, precum si studiu individual.

Academic Time Table

O nouă cohortă începe în fiecare septembrie. Sesiunile din clasă urmează calendarul academic tradițional din septembrie până în aprilie. Primul an al sesiunilor se va încheia cu o excursie la centura industrială în Peenya Bangalore. Candidații petrec apoi lunile de vară între primul și al doilea an de lucru pe Proiectul Individual Business Consulting sub îndrumarea unui supraveghetor. Al doilea an de cursuri se reia în septembrie. Programul culminează cu cea de-a doua călătorie spre o Destinație de Producție, care este selectată în primul an de cohorta ca parte a cursului de Evaluare și Strategie a Pieței Internaționale. Convocările au loc în iunie.

Acoperirea programului

Clasele se desfășoară în zilele de vineri și în zilele de sâmbătă alternative, rezultând aproximativ două zile libere de lucru în fiecare lună.

Structura

Clasele, activitățile și călătoriile sunt programate cu mult timp înainte pentru a se adapta angajamentelor de lucru, școlare și de familie, într-un efort de a contribui la menținerea unui stil de viață echilibrat. Cu excepția celor două călătorii, activitățile obligatorii se desfășoară în timpul serii sau în weekend, pentru a limita interferența cu responsabilitățile profesionale.

Semnatura serie de cursuri de afaceri

O caracteristică distinctivă a programului este Seria de semnături de cursuri de afaceri pe care candidații le completează pe tot parcursul programului. Fiecare lecție de afaceri are un client cu o problemă sau un obiectiv real de afaceri. Aceste proiecte permit aplicarea noilor cunoștințe dobândite la proiectele actuale de consultanță în afaceri prin elaborarea de recomandări relevante și practice pentru organizația clientului.

Una dintre componentele principale ale programului ISMS Bangalore Executive MBA este integrarea a șase cursuri de afaceri în cadrul curriculum-ului. Fiecare proiect vă cere să lucrați ca consultant de afaceri cu organizațiile clienților care se adresează unor provocări și oportunități reale de afaceri în termen scurt.

La ISMS Bangalore Executive MBA Program, există un accent puternic pus pe munca în echipă și învățarea de a lucra într-un mediu de grup. Cinci din șase cursuri de afaceri și studii de caz implică lucrul într-un mediu de echipă, unde veți învăța cum să colaborați eficient pentru a finaliza cu succes obiectivul fiecărui proiect de consultanță în afaceri. Componenta de lucru în echipă a programului vă concentrează asupra realității economiei globale, în care de multe ori nu puteți alege membrii echipei dvs. Această oportunitate vă va permite să învățați cum să influențați punctele forte ale celorlalți, să înțelegeți dinamica echipei și să apreciați un proces de partajare a conducerii și a responsabilității cu scopul de a realiza rezultatele proiectului ISMS Bangalore Executive MBA.

Seria de semnături ISMS Bangalore Executive MBA pentru proiecte de consultanță în afaceri

  • Prelegerea de marketing strategic
  • Conferința privind inovația și spiritul antreprenorial
  • Conferința individuală de consultanță
  • Antreprenoriatul tehnologic Business Consulting Lecture
  • Conferința privind strategia de afaceri
  • Studiul de caz și călătoria internațională

Taxă pentru program: 2,75 mii INR pentru doi ani. (Se plătește în 3 tranșe)

Tangibilul tău ia

  1. MBA
  2. Certificat internațional în programul Global Business Leadership.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was sta ... Citeste mai mult

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was started under the aegis of Human Empowerment and Charitable trust about a Decade back (2010). The Purpose was to impart High Quality Management Education at International level. ISMS is a business School founded as a consortium between academia and the world of entrepreneurial system. Citește mai puţin