Citește Descrierea Oficială

MBA @ BGS de la £ 2500

MBA Executiv

Începeți propria afacere

Bani. Face lumea să meargă rotund, asta e sigur. Dacă aveți, doriți mai mult, dacă nu aveți, aveți nevoie de ea. Este destul de simplă în teorie - să găsești un loc de muncă, să muncesc din greu și să fii promovat. "Simplu", cum se poate spune în anumite piețe. În realitate, totuși, promovarea sau începerea unui loc de muncă cu un salariu de bază mai mare nu este atât de simplă. Ratele șomajului nu ajută, deoarece ne văd că concuram cu sute sau chiar mii de solicitanți pentru posturile disponibile.


Deci ce putem face? Rămâi în slujbele noastre actuale și fii mulțumit de ceea ce avem? Sigur, aceasta este o opțiune. Sau ne putem îmbunătăți perspectivele prin obținerea unui MBA și să ieșim din mulțime atunci când ajungem mai sus la scara corporativă. Un salariu mai mare începe cu un MBA! Modul în care funcționează este ușor. Vă păstrați slujba și studiați cu noi când sunteți disponibil. Avem opțiuni flexibile pentru orice lucru pentru dvs.


Obțineți experiență în străinătate


În plus, aveți opțiunea de a câștiga experiență reală pe piețele emergente ale țărilor BRIC (Brazilia, Rusia, India, China). Acestea pot fi stagii de 2 săptămâni, astfel încât să nu trebuiască să vă părăsiți locul de muncă, să vă faceți o vacanță și să vă întoarceți cu o mulțime de abilități și abilități ascuțite, să nu mai vorbim de călătoria unei vieți.


Începeți propria afacere

Pentru cu adevărat antreprenoriale, vă putem ajuta chiar să începeți propria afacere. Tot ce este nevoie este o propunere de la voi, atunci vă vom stabili cu îndrumare și sprijin de la mentori personali și consultanți de afaceri în Centrul nostru de Incubare.


Asigurarea calității


Toți conducătorii noștri de curs și lectori sunt conducători de profesori universitari cu experiență îndelungată în domeniile lor de activitate și de afaceri. Cu bogăția lor de cunoștințe și expertiză, ele oferă studenților noștri un sprijin excelent și educație pentru a le crea pentru viitoarea lor carieră. Elevii noștri primesc, de asemenea, unu-la-unu de școlarizare și de orientare pe tot parcursul studiilor lor ori de câte ori au nevoie.


Ștampila aprobării


Desigur, cel mai important lucru este calitatea certificatului dvs. atunci când ne părăsiți, așa că veți fi bucuroși să știți că cursurile noastre sunt pe deplin acreditate de către Universitatea din Țara Galilor și vă puteți fi siguri știind că MBA-ul tău va deschide drumul către domeniul dvs. de expertiză ales și că lucrul cel mai important, plătit mai bine în viitor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
Price
2,500 GBP
subiectul bursei
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date