Executive MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

O creștere medie a salariului de 78% în mai puțin de 3 ani (FT Ranking 2020)

 • Clasat pe locul 7 la nivel mondial (Top 10 Executive MBA)
 • Clasat pe locul 1 pentru progresul în carieră la nivel mondial
 • Clasat pe locul 3 în Marea Britanie, Franța, Germania și Spania
 • Studiați în 18, 22 sau 30 de luni, învățare combinată disponibilă!

Durata și locația

 • 6 locații de studiu: itinerant, Paris, Berlin - Londra, Torino, Beirut și amestecate.
 • 3 lungimi diferite: 18, 22 și 30 de luni.
 • 5 seminarii internaționale: Paris, Bruxelles, Austin (TX) și Madrid. Și un seminar regional de leadership dintre care să alegeți: Shanghai, Sao Paulo, New Delhi sau Singapore.

Profilul clasei 2021

104 participanți executivi la EMBA

 • 36 Naționalități
 • 30% sunt femei
 • 38 Vârsta medie
 • Media de 13 ani de experiență în muncă

Obiective și beneficii ale programului

Angajamentul nostru este să ne asigurăm că participanții noștri sunt în continuă evoluție și pregătiți pentru provocările tehnologice și organizaționale cu ritm accelerat cu care se confruntă astăzi. ESCP Business School pregătește liderii viitorului oferind abilități practice și pregătite pentru industrie, pe care le veți folosi pentru a vă ghida afacerea și pentru a vă conduce echipa spre transformare.

Acest program vă va permite:

 • Urmăriți-vă rapid experiența executivă de MBA și bucurați-vă de un timp flexibil și de o ușurință financiară.
 • Dezvoltați o filozofie personală de conducere care reflectă cunoștințe, capacități și perspectivă mai mare într-un mediu intercultural.
 • Împuterniciți-vă liderul de nivel superior din interiorul dvs. și extindeți-vă perspectiva asupra vieții.
 • Împărtășește-ți experiența cu un grup extrem de divers - un atu de neprețuit în mediul de afaceri global de astăzi.
 • Fă parte din rețeaua și programul Executive MBA, evidențiat de clasamentul Financial Times 2018, Executive MBA ocupă locul 11 la nivel mondial, precum și numărul 1 pentru evoluția în carieră la nivel mondial și numărul 3 pentru experiența cursului internațional.

Cerințe de admitere

 • Diplomă universitară: licență, master sau echivalent.
 • Experiență managerială de cel puțin cinci ani (medie de 13 ani).
 • 2 scrisori de recomandare.
 • Fluent in engleza.

Marturii de la absolvenții noștri

Aris Theophilakis
Futatsu Industries - Fondator și CEO
Grecia

"După ce am avut experiență de management din întreaga lume, am vrut atât o fundație, cât și o experiență" la nivelul următor ", care să poată valorifica acest lucru. Au fost câteva școli mai renumite și, cu siguranță, multe școli mai mari, dar ESCP Business School a dat clic cu mine pentru că din abordarea sa unică internațională. A lua un MBA este un pas mare; am vrut să fac și o experiență bogată. "Evelyne Mazallon
CLE International - Director de vânzări
Franţa

"După ce am lucrat 10 ani într-o companie de edituri, mai întâi ca Export Manager, apoi ca Director de Vânzări, am vrut să-mi duc cariera la nivelul următor, să îmi lărgesc orizonturile și să mă administrez la nivel global în funcții. mult timp în afara biroului, am ales formula de 30 de luni pentru a-mi completa MBA-ul executiv, ceea ce mi-a permis să mențin un nivel ridicat de angajament față de responsabilitățile mele actuale, profitând pe deplin de program și dezvoltând o rețea mai puternică cu colegii mei. Simt că cursuri precum Strategia corporativă și Rezolvarea problemelor și Luarea deciziilor mi-au îmbunătățit mult abilitățile în furnizarea de instrumente și leadership foarte utile. "


Peter Zuber
ERNI Consulting Group - Director general Unități de livrare a serviciilor
Elveţia

"Când am început executivul MBA am fost responsabil pentru un domeniu de afaceri în Elveția, dar am căutat o carieră mai internațională. Un an mai târziu, încă în program, am fost responsabil pentru cinci unități internaționale de livrare a serviciilor, cu scopul de a înființa cinci suplimentar cele din următorii cinci ani.Programul m-a ajutat extraordinar în stăpânirea acestei provocări.Am primit informații de primă mână de la promoția cu adevărat internațională în timp ce am creat cel mai recent site din Europa centrală. În plus, am învățat toate abilitățile necesare pentru a înființa o filială internațională. Dar cel mai important, am crescut ca persoană în multe feluri datorită programului și a noilor prieteni pe care i-am făcut din atâtea culturi diferite. A fost o experiență de viață pe care nu mi-aș dori să o ratez. "

142886_LondonEMBAaccreditation.jpg

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

A pioneer for the past 200 years, ESCP Business School can be proud of a large number of innovations successfully adopted all around the world. It remains the only pan-European school, with six campus ... Citeste mai mult

A pioneer for the past 200 years, ESCP Business School can be proud of a large number of innovations successfully adopted all around the world. It remains the only pan-European school, with six campuses in Berlin, London, Madrid, Paris, Turin and Warsaw, and an associated campus in Luxembourg. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited