Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Executive MBA vă oferă posibilitatea de a combina un studiu flexibil cu o carieră exigentă, oferind o educație avansată de management care să corespundă nevoilor directorilor în dezvoltare.

Proiectat astfel încât directorii și managerii să-și poată continua cariera în timp ce studiază, Executive MBA îți dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește abilitatea ta de a lucra cu alții pentru a obține schimbări de succes.

Acesta vă va oferi o perspectivă generală de gestiune asupra funcțiilor unei afaceri și a modului în care acestea pot fi integrate într-un mediu în continuă schimbare, împreună cu o cunoaștere actuală și înțelegere a operațiunilor unei întreprinderi și abilitățile practice de care aveți nevoie lor. Membrii cursului au de obicei o experiență de management de cel puțin cinci ani, în timp ce media este mai mare de 10 ani.

Studenții noștri Executive MBA provin din întreaga lume, inclusiv Africa, Australia, Europa și Orientul Îndepărtat, și Marea Britanie. Veți studia alături de participanți din organizații private, publice și non-profit, oferind o gamă largă de experiențe, perspective proaspete privind problemele de afaceri și oportunități de rețea excepționale.

Locația ideală din Nottingham și legăturile de transport excelente permit managerilor localizați oriunde în Marea Britanie sau în străinătate să participe.

Pe măsură ce apreciem că trebuie să vă planificați cu atenție MBA pentru a se potrivi cu munca dvs. și alte angajamente, vă oferim flexibilitate maximă, permițându-vă să vă adaptați studiile la stilul dumneavoastră de viață. Puteți alege între mai multe puncte de plecare pe parcursul întregului an, puteți modifica numărul de module pe care le faceți în fiecare an în funcție de angajamentele dvs. și puteți distribui costul prin plata fiecărui modul pe măsură ce progresați.

Află mai multe.

Detaliile Cursului

Veți lua o serie de module de bază, concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile manageriale. Modulele opționale vă permit să vă concentrați pe subiecte mai specifice, în funcție de interesele și cerințele dvs. de carieră.

Acest program implică lucrul cu membrii cursului dintr-o varietate de medii industriale și comerciale. Scopul său este de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și de a crea manageri de cea mai înaltă calitate.

Modulele sunt oferite în mod obișnuit în timpul zilei și seara în fiecare an, cu câteva opțiuni intense disponibile în decurs de o săptămână. Etapa finală a Executive MBA implică un proiect individual sau de grup de management cu un raport individual.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o combinație de cursuri și / sau un examen de două ore la sfârșitul semestrului relevant.

Cerințe de intrare

2: 1 (sau echivalentul internațional) în orice disciplină; pot fi luate în considerare și calificările profesionale relevante. În plus, candidații la Executive MBA ar trebui să aibă cel puțin cinci ani de experiență de muncă în management

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 6.0 în orice element).

Cariere

MBA noastră oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activități antreprenoriale.

Destinațiile absolventului includ:

  • consultanță in management
  • Finante si Contabilitate
  • resurse umane
  • Vanzari de marketing
  • tehnologia de informație
  • operațiunilor și logisticii

Companiile și organizațiile pe care absolvenții noștri au continuat să le lucreze includ Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Crucea Roșie și Grupul Santander.

Carieră postuniversitară

Studenții MBA beneficiază de sprijinul echipei de carieră postuniversitară, care vă va ajuta să explorați opțiunile de carieră și să vă dezvoltați planurile de carieră viitoare. Programul de dezvoltare personală și profesională MBA combină activitățile de dezvoltare a carierei și dezvoltarea competențelor, completate de consultări individuale în carieră și evenimente de networking.

Printr-o combinație de studii academice și suportul carierei oferite, MBA oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activitățile antreprenoriale.

Ultima actualizare Februarie 2019

Despre facultate

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Citeste mai mult

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Citește mai puţin

Acreditări