Executive MBA

Generalități

7 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Despre Studii

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile pieței muncii, în timp ce livrarea sa se bazează pe metode moderne de predare în afaceri și management.

După finalizarea programului, veți putea să vă aplicați cunoștințele în mod critic și să înțelegeți cum să gestionați procesele și principiile afacerii într-un mod sistematic și creativ.

În timpul studiilor, veți explora ce înseamnă să fii un lider eficient și responsabil. Veți dezvolta, de asemenea, competențe avansate de leadership care vă vor ajuta să conduceți cu succes și să implementați schimbările și inovațiile în organizația pe care o alegeți.

În timpul programului de un an, veți împărtăși cunoștințe cu liderii de conducere în domeniu și de a câștiga experiență cu facultate de clasă mondială și profesioniști de afaceri.

Programul de Executive MBA este conceput special pentru a face față provocărilor din lumea reală pe care participantul, ca manager de talent și talentat, le va întâlni în organizații exigente. De asemenea, va introduce un model de afaceri alternativ, oferind astfel studentului instrumentele flexibile necesare pentru rezolvarea problemelor în viitor.

Programul este conceput pentru a permite executivului să aplice cele mai recente instrumente de cunoaștere și gestionare direct la locul de muncă. Într-un mediu provocator, dar încurajator, acesta construiește o înțelegere profundă a subiecților principali de afaceri în toate domeniile funcționale majore, accentuând totodată abilitățile necesare recunoașterii și adaptării la tendințele și tehnologiile emergente. În timpul perioadei de 12 luni de studiu, participantul nu numai că va învăța, dar și va lucra pe diferite proiecte înainte de a câștiga în final diploma Executive MBA.

Structura programului

Programul este programat să dureze 12 luni pentru a fi finalizat, cu 35 de zile dedicate în totalitate cursurilor, atelierelor de lucru și vizitelor de studiu locale - un program flexibil care vă permite să studiați și să lucrați fără a vă îngrijora prea mult de conflictele de planificare.

Programul Executive MBA este structurat în 4 module. Toate modulele programului sunt predate de academicieni și practicieni distinsi și cu experiență atât din ISM, cât și din universități de top din străinătate, cum ar fi London Business School, DTU Universitatea Tehnică din Danemarca, WU Universitatea din Viena de Economie și Business, Universitatea USB din Stellenbosch Business School Africa de Sud) și altele.

Programul cuprinde:

 • 35 zile de studiu (o dată pe lună joi, vineri, sâmbătă)
 • 4 cursuri online, 4 sesiuni individuale de coaching, 8 sesiuni de consultare în grup
 • 4 module: management și funcții de afaceri, leadership, digitalizare și inovare, schimbare de conducere și inovații
 • Rezidență internațională (Cape Town, Africa de Sud)
 • Cursuri de la Universitatea USB din Stellenbosch Business School (Africa de Sud)
 • Proiectul de consultanță internațională în locul unei teze de masterat
 • Vizită de studiu local (Lituania)
 • Proiecte aplicabile organizației participantului

Diplomă

Prima diplomă de Executive MBA în Lituania

Suntem mândri să prezentăm în Lituania primul program de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) reală; programul a fost aprobat de Centrul pentru Evaluarea Calității în Învățământul Superior (SKVC) în 2017.

Gradul academic de Master of Business Administration este acordat în comun de ISM University of Management and Economics și Universitatea Tehnică din Kaunas.

Diplomă: Diplomă de Master of Business Administration (MBA) va fi acordat în comun de către ISM University of Management and Economics și Kaunas University of Technology.

Gradul: Master of Business Administration (MBA)

Durata: 12 luni

Mod de studiu: 3 zile pe lună

Limba: engleză

Admitere

Cerințe de intrare:

 • Licențiat.
 • Minim 3 ani de experiență managerială în organizațiile de conducere.
 • Buna stapanire a englezei scrise si vorbite.
 • Motivație puternică (scrisoare de motivație și interviu individual).
 • Scrisoare de recomandare.

Procedura de înscriere:

 • Completați un formular de cerere la https://my.ism.lt.
 • Trimiteți toate documentele necesare în formularul de cerere.
 • Participați la un interviu individual. Data și ora să fie convenite.

Documente de aplicare:

 • Diplomă de diplomă de licență și supliment de diplomă.
 • Solicitanții care și-au obținut diploma în străinătate trebuie să depună o confirmare din partea Centrului lituanian de evaluare a calității în învățământul superior (SKVC), care confirmă că diploma de licență este comparabilă cu cea a unui licență lituaniană aprobată.
 • Competențe lingvistice lingvistice verificate, care ar trebui să îndeplinească cerințele nivelului superior superior sau superior și să fie testate în timpul unui interviu individual.
 • Scrisoare de motivație.
 • 1 Recomandare.
 • Curriculum vitae (CV).
 • O copie a paginii foto și a paginii de identitate a pașapoartelor.
 • O fotografie.

Începutul studiilor este 13 septembrie 2018.

Taxă de școlarizare: 16 200 EUR

Pentru termeni și condiții suplimentare, contactați Ieva Šimoliūnienė, ieva.simoliuniene@ism.lt, tel. 37062077365

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economic ... Citeste mai mult

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economics for creative, ambitious young persons and already experienced business managers. Customer Recognition (students, businesses and alumni), International Recognition and Sustainability. Quality and internationality have become the most important priorities of the University’s activities. This aim has been evaluated by International Quality Accreditation (IQA) awarded to ISM in 2006 by the Central and East European Management Development Association (CEEMAN), thus certifying that ISM belongs to universities that offer the most advanced business studies in the region. Citește mai puţin
Jud. Vilnius , Oslo , Tilburg , Île-de-France , Bordeaux , Tilburg , Teleborg + 6 Mai mult Mai Puțin