59086_ExecMBA_logos.PNG

Acreditare
Gradul este acreditat la nivel internațional de AMBA, IACBE și ACBSP. De asemenea, este supus standardelor stabilite de organismul internațional de acreditare ATHEA. În plus, Executive MBA în Maastricht este acreditat de NVAO și, prin urmare, duce la un grad olandez în ceea ce privește legislația în Țările de Jos.

Proiectat pentru profesionistii care lucreaza
Există patru module în fiecare an, întotdeauna în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Cele mai multe dintre module sunt de 8 zile (sâmbătă - sâmbătă). Modulul de specializare, care are loc întotdeauna în iunie / iulie al celui de-al doilea an de studii, durează 13 zile. Clasele se desfășoară la MSM din Maastricht și constau în prelegeri interactive, sarcini de grup, conferințe de vizită legate de subiect și vizite de lucru.

Rezultate imediate
Abordarea orientată spre practică în MSM Executive MBA vă permite să aplicați cunoștințele și competențele dobândite recent în practica zilnică a organizației dvs. Fiind un program de MBA pentru profesioniști care lucrează, MSM Executive MBA este mai puțin despre examene, dar mai multe despre misiunile aplicate individuale. De obicei, pentru fiecare curs, completați ambele sarcini de grup și individuale, concentrându-se asupra problemelor reale ale unei organizații pe care le puteți aplica propriei organizații. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă puneți cunoștințele în practică, compania dvs. beneficiază de cunoștințele dvs. chiar de la primul curs. Ultimul proiect ExecutiveMBA va fi fie un proiect de cercetare academică, un proiect de consultanță în afaceri sau un plan de afaceri complet dedicat organizației dumneavoastră. În acest fel, veți contribui în mod activ la îmbunătățirea performanței companiei dvs.

Aflați din diversitate
MSM Executive MBA Clasa este caracterizată prin diversitate. Îți împărtășiți experiența de învățare cu alți participanți din medii culturale și profesionale diferite. Executive MBA oferă oportunități excelente pentru a spori abilitățile de comunicare interculturale.

Personalizați-vă MBA-ul
Pentru a vă permite să vă personalizați MBA în jurul nevoilor dvs. specifice de studiu și a perspectivelor de carieră, MSM oferă o serie de specializări:

Specializări în afaceri:

  • antreprenoriat
  • Afaceri Internaționale și Dezvoltare Durabilă
  • Contabilitate
  • Economia digitală
  • Managementul lanțului de aprovizionare

Industria specializată *:

  • Management sportiv
  • Managementul sănătății
  • Managementul sectorului public

* unele dintre specializările specializate în industrie ar putea fi supuse unor taxe suplimentare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Maastricht School of Management »

Ultima actualizare Aprilie 30, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 4 anii
Part time
Price
31,000 EUR
Verificați site-ul pentru bursele disponibile.
Deadline
Contactează şcoala
Early bird deadline: 25 November 2018
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early bird deadline: 10 October 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early bird deadline: 25 November 2018
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early bird deadline: 25 November 2018
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early bird deadline: 10 October 2019
End Date

MSM Class of 2018: A Trip Down Memory Lane