Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Acreditare

Gradul este acreditat internațional de AMBA, IACBE și ACBSP. De asemenea, este supusă standardelor stabilite de organismul internațional de acreditare ATHEA. În plus, Executive MBA din Maastricht este acreditat de NVAO și, prin urmare, conduce la o diplomă olandeză în ceea ce privește legislația din Olanda. MSM e Executive MBA a fost clasat ca al 6 - lea cel mai bun program Executive MBA în lume , în CEO - ul revistei 2019 , clasamentul global Executive MBA.

Proiectat pentru profesioniști

Există patru module în fiecare an, întotdeauna în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Majoritatea modulelor au o durată de 8 zile (sâmbătă - sâmbătă). Modulul de specializare, care are loc întotdeauna în iunie / iulie al doilea an de studii, are o durată de 13 zile. Cursurile se desfășoară la MSM în Maastricht și constau în prelegeri interactive, misiuni de grup, prelegeri legate de subiect și vizite de lucru.

Rezultate imediate

Abordarea orientată către practică în MSM Executive MBA vă permite să aplicați cunoștințele și abilitățile nou dobândite direct la practica zilnică a organizației dvs. Fiind un program de MBA pentru profesioniști care lucrează, MSM Executive MBA se referă mai puțin la examene, dar mai mult la sarcinile individuale aplicate. De obicei, pentru fiecare curs, completați atât sarcini de grup, cât și individuale, concentrându-vă pe problemele reale ale unei organizații pe care le puteți aplica propriei organizații. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă puneți în practică cunoștințele, dar compania dvs. beneficiază și de cunoștințele dvs. chiar de la primul curs. Proiectul final al ExecutiveMBA va fi fie un proiect de cercetare academică, un proiect de consultanță de afaceri sau un plan de afaceri complet dedicat organizației dumneavoastră. În acest fel, contribuiți activ la îmbunătățirea performanței companiei dvs.

Învață din diversitate

MSM Executive MBA Classis caracterizat prin diversitate. Îți împărtășești experiența de învățare cu colegii participanți din diferite medii culturale și profesionale. Executive MBA oferă oportunități excelente pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare interculturală.

Personalizați-vă MBA

Pentru a vă permite să vă personalizați MBA în funcție de nevoile dvs. specifice de studiu și perspectivele de carieră, MSM oferă o serie de specializări:

Specializări în afaceri:

  • antreprenoriat
  • Afaceri Internaționale și Dezvoltare Durabilă
  • Contabilitate și Finanțe
  • Economia digitală
  • Managementul lanțului de aprovizionare

Specializări axate pe industrie *:

  • Management sportiv
  • Managementul sănătății
  • Managementul sectorului public

* unele dintre specializările specializate în industrie ar putea fi supuse unor taxe suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personal ... Citeste mai mult

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personally oriented business school offering internationally accredited MBA (full-time MBA, Executive MBA, Online MBA) and Master in Management programs, and short executive courses. Studying in one of MSM’s programs means you will share your study experience with participants from many countries and professional backgrounds. Being part of such a diverse community offers you the opportunity to expand your international network and to learn from fellow participants by exchanging knowledge and experience. Citește mai puţin

Acreditări