Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Acreditare
Gradul este acreditat internațional de AMBA, IACBE și ACBSP. De asemenea, este supusă standardelor stabilite de organismul internațional de acreditare ATHEA. În plus, Executive MBA din Maastricht este acreditat de NVAO și, prin urmare, conduce la o diplomă olandeză în ceea ce privește legislația din Olanda. MSM e Executive MBA a fost clasat ca al 6 - lea cel mai bun program de Executive MBA în lume , în CEO - ul revistei 2019 , clasamentul global Executive MBA.

Proiectat pentru profesionistii care lucreaza
Există patru module în fiecare an, întotdeauna în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Cele mai multe dintre module sunt de 8 zile (sâmbătă - sâmbătă). Modulul de specializare, care are loc întotdeauna în iunie / iulie al celui de-al doilea an de studii, durează 13 zile. Clasele se desfășoară la MSM din Maastricht și constau în prelegeri interactive, sarcini de grup, conferințe de vizită legate de subiect și vizite de lucru.

Rezultate imediate
Abordarea orientată spre practică în MSM Executive MBA vă permite să aplicați cunoștințele și competențele dobândite recent în practica zilnică a organizației dvs. Fiind un program de MBA pentru profesioniști care lucrează, MSM Executive MBA este mai puțin despre examene, dar mai multe despre misiunile aplicate individuale. De obicei, pentru fiecare curs, completați ambele sarcini de grup și individuale, concentrându-se asupra problemelor reale ale unei organizații pe care le puteți aplica propriei organizații. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă puneți cunoștințele în practică, compania dvs. beneficiază de cunoștințele dvs. chiar de la primul curs. Ultimul proiect ExecutiveMBA va fi fie un proiect de cercetare academică, un proiect de consultanță în afaceri sau un plan de afaceri complet dedicat organizației dumneavoastră. În acest fel, veți contribui în mod activ la îmbunătățirea performanței companiei dvs.

Aflați din diversitate
MSM Executive MBA Clasa este caracterizată prin diversitate. Îți împărtășiți experiența de învățare cu alți participanți din medii culturale și profesionale diferite. Executive MBA oferă oportunități excelente pentru a spori abilitățile de comunicare interculturale.

Personalizați-vă MBA-ul
Pentru a vă permite să vă personalizați MBA în jurul nevoilor dvs. specifice de studiu și a perspectivelor de carieră, MSM oferă o serie de specializări:

Specializări în afaceri:

  • antreprenoriat
  • Afaceri Internaționale și Dezvoltare Durabilă
  • Contabilitate
  • Economia digitală
  • Managementul lanțului de aprovizionare

Industria specializată *:

  • Management sportiv
  • Managementul sănătății
  • Managementul sectorului public

* unele dintre specializările specializate în industrie ar putea fi supuse unor taxe suplimentare.

Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personal ... Citeste mai mult

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personally oriented business school offering internationally accredited MBA (full-time MBA, Executive MBA, Online MBA) and Master in Management programs, and short executive courses. Studying in one of MSM’s programs means you will share your study experience with participants from many countries and professional backgrounds. Being part of such a diverse community offers you the opportunity to expand your international network and to learn from fellow participants by exchanging knowledge and experience. Citește mai puţin

Acreditări