Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Introducere

Nyenrode Executive MBA este un program de doi ani. În calitate de manager, lider sau antreprenor alegeți să participați pentru că doriți să vă dezvoltați pe cel mai bun lider pe care îl puteți fi. Programul nostru de Executive MBA vă ajută să vă stimulați impactul de leadership pe parcursul Călătoriei personale de dezvoltare a Leadership-ului, tema principală a programului.

Programul este format din module intensive de o săptămână, dintre care șapte au loc în campusul Nyenrode și trei în străinătate. Învățați și lucrați cu un grup de profesioniști asemănători pentru a vă lărgi viziunea asupra afacerilor, a conducerii și a conducerii și veți descoperi lucruri noi despre dvs.; despre calitățile tale, despre pasiunile tale, despre stilul tău și despre personalitatea ta.

Ce vei ieși din ea?

 • Titlu: MBA
 • O viziune clară asupra viitorului afacerilor și a rolului pe care îl aveți în cadrul acesteia
 • Noi abilități personale de conducere personalizate
 • Viziune internațională asupra afacerilor și managementului
 • O diplomă certificată AMBA și EQUIS
 • O legătură puternică cu ceilalți participanți și cu o rețea ambițioasă

Sesiune de informații personale

Experimentați-vă ceea ce studiați Executive MBA la Nyenrode este ca și pentru a obține bine informat. Planificați o sesiune de informații personale la Nyenrode. Vă rugăm să contactați Lyske, consultantul nostru de program, ea va programa o dată potrivită cu dvs.

 • Concentrați-vă pe leadership pentru viitor
 • Experiență de afaceri pe patru continente
 • Structura Bootcamp cu module de o săptămână la fiecare două luni

Admitere și aplicare

Dacă doriți să aplicați pentru Executive MBA, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

 1. Diplomă de licență sau masterat (orice subiect).
 2. Minim 5 ani de experiență de lucru cu normă întreagă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste cerințe înainte de a vă înscrie, vă sfătuim să descărcați broșura Executive MBA sau să solicitați o sesiune de informații personale.

Termen limita

Dacă doriți să aplicați pentru Executive MBA, trebuie să vă primim cererea înainte de 1 aprilie 2019.

Ambitie si conducere

Ne așteptăm să aveți ambiția de a face următorul mare pas în carieră. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunteți considerat un potențial ridicat de către organizația dvs. actuală. Sunteți cineva care are un rol de conducere chiar acum sau o va face în viitorul apropiat. Ești deschis și minunat și vrei să descoperi mai multe despre tine și să înveți de la alții.

Procedura de admitere

Procedura noastră de admitere are loc în trei etape; după ce primim și ne-am aprobat documentația și am ținut un interviu, vom decide asupra eligibilității. Cele trei etape sunt prezentate mai jos:

Pasul 1: Documente

Pentru a începe procesarea aplicației dvs., avem nevoie de următoarele documente:

 • Formularul de cerere, inclusiv scrisoarea de motivare.
 • Două referințe (utilizați șablonul atașat la formularul de cerere).
 • Raportul de testare al testului de admitere GMAT, GRE sau Nyenrode LTP (LTP poate fi finalizat la Nyenrode sau din străinătate).
 • Certificat TOEFL sau IELTS sau echivalent, dacă este necesar.
 • Copii ale diplomelor / transcrierilor relevante.
 • Curriculum vitae care conține o experiență de lucru relevantă de cinci ani.


Pasul 2: Evaluarea și interviul

Pe baza documentelor dvs., facem o evaluare a adecvării dvs. pentru program. Dacă această evaluare are un rezultat pozitiv, veți fi invitat la un interviu. Acest lucru poate avea loc la Nyenrode sau prin Skype. În timpul acestei întâlniri, discutăm despre motivația și așteptările dumneavoastră reciproce.

Pasul 3: Decizia finală

Evaluarea și interviul combinat pentru a determina dacă puteți începe Executive MBA. Dacă decizia este pozitivă, vă invităm să vă înregistrați.

Dacă sunteți invitat să vă înregistrați, vă rugăm să ne trimiteți un formular de înscriere semnat și completat.

Conţinut

Ce ai de gand sa faci?

La fiecare două luni, aveți o săptămână de cursuri intensive cu un grup de 35-40 de participanți. Săptămâna de cursuri durează de duminică până sâmbătă la Nyenrode (de șapte ori) și de luni până vineri în străinătate (de trei ori). Participați la prelegeri și lucrați împreună în subgrupuri mai mici. Aveți un rol activ în dezvoltarea proprie și în dezvoltarea colegilor dumneavoastră. Când vă întoarceți acasă după un modul în care lucrați la sarcini, luați parte la seminariile noastre și pregătiți-vă pentru modulul următor.

Dezvoltarea abilităților de leadership

Programul nostru Executive MBA a fost dezvoltat pentru a te provoca și a te scoate din zona ta de confort. Folosim concepte academice despre leadership și management, menținând în același timp o abordare personală. Veți vedea viziunea, credințele și experiențele trecute cu ochii proaspeți și veți afla despre punctele forte și provocările dvs. în ceea ce privește perspectivele de carieră viitoare, prin intermediul unor activități cum ar fi Coaching Group Peering și Revista de Leadership Event, printre altele.

Folosind cunoștințele tale noi

Veți putea aplica ceea ce învățați în timpul studiilor în practica zilnică a organizației dvs. Programul nostru este proiectat astfel încât să vă puteți îmbina ambițiile de MBA cu viața personală și de muncă și să fiți parte din comunitatea Nyenrode.

Participanți

Participanții dvs. participă în numeroase organizații și sectoare, variind de la servicii industriale, de vânzare cu amănuntul, de servicii profesionale și de la guvern până la TIC și consultanță. Este posibil să fie un profesionist senior sau o parte a unei echipe de conducere. Cu toate acestea, ele au un lucru în comun: dorința lor de a deveni liderul viitorului.

Conținutul cursului

Programul nostru Executive MBA conține aceste zece module:

 • Vizionând organizația viitoare
 • Pregătirea Organizației pentru viitorul preconizat
 • Global Sourcing în China
 • Finanțarea organizației I
 • Finanțarea organizației II
 • Multiculturalismul și spiritul antreprenorial în Africa de Sud
 • Gestionarea organizației I
 • Inovare și digitalizare în SUA
 • Administrarea organizației II
 • Conducerea unui viitor durabil

Proiect de absolvire

După ultimul modul, ați încheiat Executive MBA cu un proiect final prezentând aplicarea cunoștințelor și abilităților nou-descoperite la locul de muncă. Proiectul final poate fi un proiect de consultanță, un proiect de cercetare academică sau un proiect antreprenorial.

Care sunt costurile?

Costul Executive MBA este de 47.000 €. Aceasta include taxa de școlarizare, cărți, cazare și mese la Nyenrode. Nu sunt incluse biletele de avion, costurile de viză și unele mese în străinătate.

Plata în rate este opțională în anumite situații.

Orange Bursă Tulip

Există oportunitatea pentru studenții din China, Coreea de Sud, Mexic și Rusia de a aplica pentru o bursă Orange Tulip în valoare de 15.000 €. Bursa Orange Tulip este organizată de Nuffic Neso și acordată de Nyenrode. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 1 aprilie 2019.

Avantaj fiscal

Contribuabilii olandezi pot deduce până la maximum 15.000 € din impozitul pe venit. Suma exactă depinde de situația dvs. personală și financiară. Consultați consultantul fiscal sau Biroul fiscal local pentru mai multe informații.

Ce vei ieși din ea?

Consolidați-vă capabilitățile de leadership prin Executive MBA. După finalizarea programului, sunteți pregătiți pentru următorul pas important în carieră. Vei fi unul dintre oamenii care conduc cu succes organizațiile într-un viitor în continuă schimbare. Aveți curajul și înțelegerea pentru a servi companiile, organizațiile și societatea cu viziunea pe care ați dezvoltat-o ca lider.

Cariera ta în cifre

Veniturile participanților cresc cu o medie de 20% de la începutul programului până la un an după. Aproximativ 40% dintre studenți își schimbă locurile de muncă sau angajatorii, iar 7% își găsesc propria companie, încurajată de deschiderea noilor posibilități.

Module internaționale

Executive MBA vă oferă o viziune unică asupra înțelegerii afacerii internaționale. Modulele noastre Doing Business Modulele globale vă prezintă diverse culturi în lumea afacerilor globale. Veți vizita universitățile partenere ale Nyenrode din China, Africa de Sud și SUA. Fiecare vizită se va concentra pe un aspect diferit al afacerilor și managementului internațional.

China

Universitatea Renmin din China

Una dintre cele mai bune școli de afaceri și economie din lume și o parte din primele 10 universități din China.

 • China Ranking la Universitatea: # 6
 • QS Asia University Ranking: # 73

În timpul vizitei dvs. în China, veți studia resursele globale, inovarea și durabilitatea și strategiile pe care companiile occidentale le folosesc în această țară. Veți învăța, de asemenea, despre comerțul electronic, antreprenoriatul digital și inovația în China.

Africa de Sud

Universitatea din Stellenbosch Business School (USB)

Cea mai bună școală de afaceri din Africa și clasată ca fiind una dintre universitățile de top din lume. USB este, de asemenea, prima universitate triplă africană africană, deoarece toate cele trei acreditări internaționale au fost obținute.

 • QS Topul Universităților din Africa Clasament: # 2
 • Cele mai bune universități din Africa Clasament: # 3
 • QS World Ranking University: # 351

Vizita dvs. în Africa de Sud vă atrage atenția asupra problemelor economice internaționale. Alte subiecte includ organizațiile multiculturale, strategia și creșterea economică în Africa.

Statele Unite

Universitatea din California, Berkeley (UCB)

Berkeley este una dintre cele zece universități de cercetare și este clasată ca fiind una dintre cele mai prestigioase universități din lume și cea mai mare universitate publică din Statele Unite.

 • QS Cele mai bune școli de afaceri din SUA Clasament: # 5
 • QS World Ranking University: # 27
 • CWUR World Ranking University: # 7
 • Clasamentul Universității Mondiale: # 18

În acest modul, vă familiarizați cu filozofia din spatele Design Thinking. Alte subiecte principale sunt expansiunea corporatistă și expansiunea globală a afacerilor, precum și transformarea digitală și perturbarea start-up-ului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, ... Citeste mai mult

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, practical relevance, and personal development. At Nyenrode, you learn to debate, convince and translate theory into practice. Nyenrode is the only private university in the Netherlands, founded in 1946 by business and for business. We have always been internationally oriented. Nyenrode is located in two iconic locations: Amsterdam and Breukelen. Citește mai puţin