Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA


Executive MBA este o iniţiativă de pionierat, cu un amestec superioare desfăşurat cu succes în UMT, de la lansarea sa în 1992, pentru prima dată în Pakistan. Este un relevant IT-program intensiv pentru profesioniştii care doresc o carieră la nivel mondial şi oportunităţi de leadership. Spre deosebire de majoritatea celorlalte programe educaţionale şi de formare, este flexibilă şi nu are nevoie de concediu de la afaceri.

Confruntaţi cu un mediu de afaceri competitive la nivel global şi susţinute de informaţii avansate şi tehnologii de comunicare, structuri organizatorice de afaceri sunt în schimbare rapidă. Succesul în acest loc nouă piaţă necesită echipe de directori care lucrează în funcţii şi graniţe. Astazi, liderii de afaceri experienţa provocărilor cu care sunt unice, diferite de cele dintr-o generaţie în urmă.

&nbsp

Programul dezvoltă o viziune globală pentru conducerea ca directori discute în perspectivă total de problemele reale lume şi probleme. Participanţii obţine o conştientizare aprofundată a forţelor globale, tehnologice, competitivă şi că forma de afaceri şi de a dezvolta abilităţi de rezolvare a problemelor analitice legate direct de probleme de afaceri critice. Programul permite participanţilor să îşi exercite judecata bună, să ia decizii de sunet, şi să îşi asume responsabilitatea corespunzătoare.

&nbsp

Un nivel ridicat de sprijin administrativ şi atenţie personală de la Facultatea de program şi de personal un plus de valoare la metodologia de învăţare global. Metodă de predare îmbină scoala de afaceri cu experienţă în activitatea profesională, care includ cursuri, discuţii, analize de caz, prezentările elevilor, proiecte de grup, de navigare şi navigarea pe Internet, şi lectori din industrie şi guvern. Programul echipează participanţii cu comunicării interpersonale puternice, lucrul în echipă, şi abilităţile de lider şi oferă, de asemenea, o înţelegere strategică a rolului tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor în afaceri.

&nbsp


Procesul de selecţie

&nbsp

În procesul de selecţie, căutăm un mix super prerogativelor academice şi calităţi personale care indica potentialul unei persoane de a beneficia de şi de a contribui la experienţă educaţională de la UMT. Metodele de instruire folosite în cadrul programului se bazează pe utilizarea de noi tehnologii şi un schimb dinamic de idei între facultate şi studenţi. O atenţie se acordă pentru echilibrul general al fiecărei clase. Pentru a asigura adâncimea şi bogăţia de grup de învăţare, vom încerca să selectaţi o clasă compus din persoane care posedă înalte standarde etice şi competenţă academică, experienţa de muncă diverse, şi de calităţi personale, precum si un angajament la o carieră managerială.

&nbsp

&nbsp

Return on Investment

&nbsp

Randamentul investiţiei dvs. MBA este mai mult decât ridică sau promotii. Este, de asemenea, reţeaua de cunoştinţe şi profesionale care vă oferă şi compania dumneavoastră un avantaj competitiv. UMT atrage profesionisti inteligente, de succes, care excelează într-o colaborare, echipa pe bază de mediu. Acestea sunt persoanele pe care le va solicita in echipa acum şi în viitor. Absolventii nostri ne spun că fostul colegii să rămână prieteni apropiaţi şi colegi de ani de zile să vină.

&nbsp

&nbsp

Specializari

 • Marketing
 • Finanţe
 • Managementul Resurselor Umane
 • Management General
 • Information Systems
 • Managementul lanţului de aprovizionare

&nbsp

Intrarea Cerinţe

 • HEC de absolvire recunoscute în orice disciplină cu note de minim 45% în total.
 • Doi ani de experienţă de muncă post-absolvire.

&nbsp

Criterii de admitere

&nbsp

Toate cererile sunt evaluate pe baza meritelor, determinate de reclamantei record universitar anterior, experienţa de muncă şi performanţa în interviu în conformitate cu următoarele ponderi procentuale:

 • O-Level/Matriculation mărcile 15%
 • A-Level/Intermediate mărcile 15%
 • Mărcile de absolvire 20%
 • Interviu 30%
 • Experienţă de muncă de 20%

Additi onal cinci puncte sunt acordate pentru toţi deţinătorii de masterat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive inter ... Citeste mai mult

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive interaction between students and faculty. UMT encourages students to be receptive to new ideas, to ask objective questions and to pay attention to detail in order to infuse participants with an aptitude for life long learning. It values freedom of speech, permits dissent and welcomes diversity of views. It aims to produce well-rounded individuals who can make positive contributions to society on a personal and professional level. Citește mai puţin