Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA (Executive Master of Business Administration) - prescurtat ca EMBA - este un program intensiv part-time care duce la un master în management. Studenții care completează satisfăcător toate cerințele programului li se acordă în mod oficial diplome cu un master în Executive MBA de Universitatea de Economie și Afaceri din Wrocław. Programul este conform cu orientările din Procesul Bologna în învățământul superior. Conținutul și designul său asigură comparabilitatea competențelor absolvenților și a diplomelor acestora cu cele oferite la universitățile vest-europene și americane, în special în domeniul educației manageriale. Mai mult, programul nostru este în concordanță cu regulile sistemului european de transfer de credite (ECTS).

Programul Executive MBA nu este doar un răspuns la cerințele impuse nouă și absolvenților noștri de mediul internațional, ci este, de asemenea, o încercare de a îndeplini așteptările mediului apropiat al universității noastre - regiunea în curs de dezvoltare dinamică din Silezia Inferioară.

Programul Executive MBA se pregătește pentru cariere în lumea afacerilor în sensul său cel mai larg. Este conceput pentru a educa manageri de nivel superior și mijlociu atât pentru companii de origine și internaționale, cât și pentru organizații non-business.

137501_137475_WUEB-04.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Obiectivele educaționale

Ambiția noastră este de a atrage studenții cu un nivel foarte ridicat de diversitate socială: absolvenți din diferite domenii de studiu, cu practică profesională în diferite tipuri de organizații de afaceri și non-afaceri, inclusiv diferite tipuri de profiluri de afaceri, provenind din diferite țări și grupuri etnice, de sex diferit, cu orientări politice și religioase diferite, cu statut matrimonial diferit etc., dar, în același timp, toate trebuie să poată respecta distinctivitatea celorlalți și să-și exprime dorința, dorința și capacitatea de aplicare a normelor și regulilor actului social obișnuit.

Scopul principal:

Scopul principal al ofertei educaționale în cadrul Programului Executive MBA este de a oferi studenților o viziune integrată a unei companii (organizație) în economia de piață liberă și să dezvolte cunoștințe și abilități indispensabile în formularea și analizarea problemelor companiei, abilitățile necesare să ia decizii în sfera acestor probleme și abilități necesare pentru realizarea acestor decizii în contextul schimbării mediului extern și intern.

Obiective precise:

 • Dobândiți baza solidă a competențelor în domeniile principale ale activităților companiei, cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate, managementul resurselor umane, strategia și politica întreprinderii.
 • Integrați cunoștințele științifice cu afacerile prin module tematice.
 • Înțelegeți mediul companiei și mecanismele funcționării acesteia.
 • Dezvoltați o abilitate de a gestiona echipe, precum și o capacitate de a lucra și de a comunica în echipe.
 • Dobândiți abilități analitice, de planificare și operaționale adecvate, care pot fi solicitate în situații practice complexe.
 • Dezvoltați capacitatea de a conceptualiza rapid și realist problemele decizionale și de a evalua cu exactitate consecințele directe și la distanță ale deciziilor luate.
 • Dobândiți abilitatea de a învăța continuu și de a folosi metodele științifice moderne și instrumentele IT care sprijină luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.
 • Dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a coopera într-un mediu multicultural și necesare pentru a îndeplini sarcini manageriale într-un cadru internațional.

Organizarea și structura programului

Programul Executive MBA durează 2 ani (4 semestre), iar cursurile sunt realizate într-o formă de sesiuni de weekend (doar sâmbătă și duminică). În fiecare semestru există aproximativ 10 sesiuni de weekend. Ciclul complet de învățământ acoperă doi ani universitari consecutivi. Studenții din primul an vor obține o bază solidă de competențe în domenii precum marketing, finanțe, contabilitate, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, managementul strategic, managementul afacerilor etc. Studenții vor alege trei din șase module tematice propuse în cadrul celui de-al doilea. anul, care va fi furnizat în cooperare cu mediul de afaceri. Fiecare modul va consta din:

 1. o vizită de studiu la întreprindere,
 2. cursuri teoretice cu un angajat de cercetare și predare,
 3. cursuri practice cu un practicant,
 4. un proiect de afaceri în care elevii vor rezolva o problemă pregătită de un practicant (în cooperare cu un angajat de cercetare și predare),
 5. apărarea proiectului.

Pentru a finaliza cu succes Programul Executive MBA și pentru a câștiga o diplomă de master, un student trebuie să treacă toate cursurile programate în program și să apere teza de master până la sfârșitul celui de-al patrulea semestru.

137511_137476_WUEB-05.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Profilul candidatului

Destinatarii programului Executive MBA sunt profesioniști activi:

 • care au cel puțin 3 ani de experiență managerială (de exemplu, îndeplinesc diferite tipuri de funcții cu caracter managerial, lideri și coordonatori de proiecte, antreprenori care angajează angajați),
 • care sunt absolvenți de școli de învățământ superior (școli naționale sau străine), care reprezintă diverse specialități: politehnice, academice generale, agricole, medicale, artistice, umaniste etc., precum și cei care sunt absolvenți de școli de afaceri, management sau inginerie ( public sau nepublic) și deține o diplomă de licență, de inginer sau de master,
 • ale căror minți sunt deschise să dobândească noi cunoștințe și abilități și care au această acțiune pentru a-și dezvolta competențele manageriale într-un proces continuu,
 • care sunt dispuși să împărtășească propria experiență cu alți participanți la Programul MBA Executive și care sunt capabili să derivă din diversitatea experiențelor altor oameni,
 • care doresc să obțină în cadrul programului Executive MBA o educație academică și un master în domeniul de management - care sunt necesare pentru dezvoltarea carierei manageriale.

Criterii de înscriere

Procesul de selecție a candidaților are în vedere informațiile conținute în documentele de cerere și rezultatul interviului.

În special, în evaluare vor fi luate în considerare următoarele criterii:

 • tipul și nivelul de educație (2/10),
 • experiență managerială (4/10),
 • motivațiile candidatului (2/10),
 • predispoziția candidatului (2/10).

Taxe

Programul executiv MBA este studii plătite.

Costurile educației sunt suportate de ascultător individual sau de unitatea delegatoare.

Taxa semestrială pentru studii (pe opțiunea poloneză și internațională) este:

 • 8 750 PLN - pentru cetățenii polonezi
 • 2 000 EUR - pentru străini

Contact curs

Director de program: profesor Maja Kiba-Janiak

Director interimar: mgr Aleksandra Mikła

e-mail: mba@ue.wroc.pl

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Citeste mai mult

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Citește mai puţin