Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA (Executive Master of Business Administration) - prescurtat ca EMBA - este un program intensiv part-time care duce la un master în management. Studenții care completează satisfăcător toate cerințele programului li se acordă în mod oficial diplome cu un master în Executive MBA de Universitatea de Economie din Wrocław.

Programul Executive MBA face un element al ofertei educaționale a uneia dintre facultățile universității, adică Facultatea de Management, Informatică și Finanțe. Programul este conform cu orientările din Procesul Bologna în învățământul superior. Conținutul și designul său asigură comparabilitatea competențelor absolvenților și a diplomelor acestora cu cele care sunt oferite la universitățile vest-europene și americane, în special în domeniul educației manageriale. Mai mult, programul nostru este în concordanță cu regulile sistemului european de transfer de credite (ECTS).

În universitățile occidentale, ipoteza fundamentală este că Executive MBA este un program postuniversitar care se adresează profesioniștilor cu experiență, adesea celor care ocupă funcții manageriale. În general, există două rute pe care studenții le pot parcurge atunci când urmează o diplomă MBA: un program full-time sau part-time. A doua opțiune permite participanților să obțină un grad de MBA în timp ce continuă să lucreze full-time și să își îndeplinească funcțiile de conducere. Durata unui program de MBA variază de la 1 la 4 ani, în funcție de încărcarea cursului și universitate. Caracteristica caracteristică a educației în sistemul MBA este că cererile pot fi depuse de absolvenți de la diferite tipuri de școli de învățământ superior și reprezentând diferite tipuri de specializare academică. Conform acestor standarde de organizare și program occidentale trebuie recunoscută ca o condiție pentru care partenerul deplin în acest domeniu este posibil, adică recunoașterea reciprocă a diplomelor, acordarea de diplome duale, furnizarea de ucenicii de schimb, educarea studenților străini, participarea la diverse finanțare internaționale și fonduri de sprijin etc.

Programul Executive MBA nu este doar un răspuns la cerințele impuse nouă și absolvenților noștri de mediul internațional, ci este, de asemenea, o încercare de a îndeplini așteptările mediului apropiat al universității și facultății noastre - regiunea în curs de dezvoltare dinamică din Silezia Inferioară.

Programul Executive MBA se pregătește pentru cariere în lumea afacerilor în sensul său cel mai larg. Este conceput pentru a educa manageri de nivel superior și mijlociu atât pentru companii de origine și internaționale, cât și pentru organizații non-business.

137501_137475_WUEB-04.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Obiectivele educaționale

Ambiția noastră este de a atrage studenții cu un nivel foarte ridicat de diversitate socială: absolvenți din diferite domenii de studiu, la vârste diferite (atât tineri, cât și persoane cu experiență profesională bogată), cu practică profesională în diferite tipuri de afaceri și non- organizații de afaceri, inclusiv diferite tipuri de profiluri de afaceri, provenind din

diferite țări și grupuri etnice, de sex diferit, cu orientări politice și religioase diferite, cu statut matrimonial diferit etc., dar, în același timp, toate trebuie să poată respecta distinctivitatea celorlalți și să-și exprime dorința, dorința, și capacitatea de aplicare a normelor și regulilor actului social obișnuit.

Scopul principal:

Scopul principal al ofertei educaționale în cadrul Programului Executive MBA este de a oferi studenților o viziune integrată a unei companii (organizație) în economia de piață liberă și să dezvolte cunoștințe și abilități indispensabile în formularea și analizarea problemelor companiei, abilitățile necesare să ia decizii în sfera acestor probleme și abilități necesare pentru realizarea acestor decizii în contextul schimbării mediului extern și intern.

Obiective precise:

 • Dobândiți baza solidă a competențelor în domeniile principale ale activităților companiei, precum marketing, producție, finanțe, contabilitate, gestionarea resurselor umane, strategia și politica întreprinderii.
 • Înțelegeți mediul companiei și mecanismele funcționării acesteia.
 • Dezvoltați o abilitate de a gestiona echipe, precum și o capacitate de a lucra și de a comunica în echipe.
 • Dobândiți abilități analitice, de planificare și operaționale adecvate, care pot fi solicitate în situații practice complexe.
 • Dezvoltați capacitatea de a conceptualiza rapid și realist problemele decizionale și de a evalua cu exactitate consecințele directe și la distanță ale deciziilor luate.
 • Dobândiți abilitatea de a învăța continuu și de a folosi metodele științifice moderne și instrumentele IT care sprijină luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.
 • Dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a coopera într-un mediu multicultural și necesare pentru a îndeplini sarcini manageriale într-un cadru internațional.

Organizarea și structura programului

Programul Executive MBA durează 2 ani (4 semestre), iar cursurile sunt realizate într-o formă de sesiuni de weekend (doar sâmbătă și duminică). În fiecare semestru există aproximativ 10 sesiuni de weekend. Ciclul complet de învățământ acoperă doi ani universitari consecutivi. Pentru a finaliza cu succes Programul Executive MBA și pentru a câștiga o diplomă de master, un student trebuie să treacă toate cursurile programate în program și să apere teza de master până la sfârșitul celui de-al patrulea semestru. Ceremonia de absolvire încununează finalizarea Programului Executive MBA. În cadrul ceremoniei, studenților li se oferă diplomele de către președintele sau vicepreședintele Universității de Economie din Wrocław, decanul sau vice-decanul Facultății de Management, Informatică și Finanțe și director al programului executiv MBA.

137511_137476_WUEB-05.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Taxe

Programul executiv MBA este studii plătite.

Costurile educației sunt suportate de ascultător individual sau de unitatea delegatoare.

Taxa semestrială pentru studii (pe opțiunea poloneză și internațională) este:

 • 8 750 PLN - pentru cetățenii polonezi
 • 2 000 EUR - pentru străini

La admiterea în primul semestru de studiu, studentul este obligat să plătească taxa de școlarizare pentru întregul semestru până la 15 octombrie a unui an dat.

Criterii de înscriere

Procesul de selecție a candidaților are în vedere informațiile conținute în documentele de cerere și rezultatul interviului.

În special, în evaluare vor fi luate în considerare următoarele criterii:

criterii:

 • tipul și nivelul de educație (2/10),
 • experiență managerială (4/10),
 • motivațiile candidatului (2/10),
 • predispoziția candidatului (2/10).

Lider de curs

Profesorul Maja Kiba-Janiak

e-mail: mba@ue.wroc.pl

Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Citeste mai mult

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Citește mai puţin