Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Alianța academică creată de ASEBUSS și Universitatea de Stat din Kennesaw pune în valoare punctele forte ale fiecărui program în beneficiul studenților și facultăților.

Participarea la această experiență academică comună pregătește studenții noștri pentru un rol de lider în organizarea de afaceri de mâine.

Participanții învață să gestioneze granițele culturale, lingvistice, tehnologice și geografice, lucrând în cadrul unor echipe internaționale de studenți, pentru a finaliza o varietate de misiuni și proiecte.

Posibilitatea de a învăța unii de la alții și de la organizațiile patronale respective oferă o experiență de primă mână care nu poate fi găsită în alte programe EMBA.

Format:

Program postuniversitar de doi ani, cu program part-time. Din octombrie până în iunie, cursurile au loc o dată pe săptămână, alternând vineri și sâmbătă. Programul de clasă vă permite să vă continuați cariera în timp ce studiați și posibilitatea de a aplica imediat aptitudinile nou dobândite la locul de muncă.

Curriculum:

Concentrat pe managementul general, incluzând 14 discipline diferite. Cursurile sunt predate în întregime în limba engleză de către profesorii români și americani folosind metoda studiului de caz. Studiile de caz sunt licențiate de Harvard Business School, precum și cele românești, pentru a vă pregăti să luați decizii de afaceri importante și să conduceți cu încredere.

Săptămâni de rezidență:

Cursurile se desfășoară în Neptun de către o echipă de profesori de la Universitatea de Stat din Kennesaw, Atlanta.

Rezidență internațională:

O săptămână în Atlanta, în al doilea an - parte a Programului Internațional de Schimb. O experiență internațională valoroasă, care vă oferă expunerea la practicile de afaceri globale. Găzduit de Universitatea de Stat din Kennesaw.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Institutul pentru mediul de afaceri si Administratie Publica din Bucuresti (ASEBUSS) a fost înfiinţată în anul 1993 printr-un program finanţat de USAID - Agenţia Statelor Unite de Dezvoltare Internati ... Citeste mai mult

Institutul pentru mediul de afaceri si Administratie Publica din Bucuresti (ASEBUSS) a fost înfiinţată în anul 1993 printr-un program finanţat de USAID - Agenţia Statelor Unite de Dezvoltare Internationala (1993-1995). Romanian-American School of Business, parte a Institutului, a fost organizarea începând din 1993 Programul Executive MBA (EMBA) - singurul american EMBA de pe piata romaneasca in parteneriat cu universităţi de prestigiu din SUA. Alianţa academice creat de ASEBUSS si Kennesaw State University foloseste punctele forte ale fiecărui program în beneficiul atât studenţilor, cât şi de facultate. Participarea la acest proiectat în comun de experienţă universitară pregăteşte studenţii noştri pentru un rol de lider în organizarea afacerilor de mâine. Participanţii învaţă să gestioneze peste culturale, graniţele lingvistice, tehnologice şi geografice de lucru în termen de echipe internationale de elevi pentru a finaliza o varietate de misiuni şi proiecte. Posibilitatea de a învăţa unii de la alţii şi de la organizaţiile lor respective, angajatorul oferă prima experienţă, care nu poate fi găsit şi în alte programe de EMBA. În prezent, ASEBUSS este o privat, institutie independenta, autorizata si acreditata de Ministerul Educaţiei şi Cercetării de a organiza programe academice postuniversitare. Activitatea ASEBUSS este orientată în două domenii principale: Romanian-American Executive MBA si Departamentul de educaţie permanentă cu programe în mediul de afaceri şi administraţia publică. MBA executiv al Romanian American Şcoala de Afaceri este un program de studii postuniversitare pentru manageri de la private sau companii de stat, romanesti sau multinationale, companii de utilităţi publice, adresată tuturor directori de succes, care au de a lua decizii importante, cu impact mai mare pe mediului de afaceri din România. Obiectivul principal al şcolii este de a se pregătească mai bine managerilor cu experienţă în luarea deciziilor, de a le furniza cunoştinţe de bază şi instrumente pentru a face faţă provocărilor de tranziţia la economia de piaţă şi pentru a educa-le pentru a deveni manageri internaţionale într-o piaţă globală. Citește mai puţin