Citește Descrierea Oficială

Un program de actualitate

Întreprinderile de azi operează într-un mediu de incertitudine care se schimbă rapid. Datorită globalizării piețelor, oportunități și amenințări pentru întreprinderile noastre apar oricând și oriunde în lume, și chiar și în depărtare, poate avea un impact asupra instant piețele noastre.

În toate aspectele cheie ale managementului corporativ schimbări semnificative, care necesită directori responsabili pentru fiecare cunostinte solide domeniu cu scopul de a influența dezvoltarea punctelor forte și a rezilienței organizațiilor lor.

Conștient de necesitatea de a forma oameni care vor conduce aceste schimbări, Scoala Cesine Business Executive MBA a dezvoltat programul în colaborare cu companii de top din piețele de astăzi, a cărui experiență și de fond îmbogăți conținutul maestru. În plus, prin acorduri cu companii și organizații, Cesine Business School este dispus să garanteze 100% din tinerii absolvenți fără experiență, stagii sunt neplătite. Propunerea noastră aduce, de diferențiere astfel o dimensiune complet practic.

Conștient de necesitatea de a forma oameni care vor conduce aceste schimbări, Scoala Cesine Business Executive MBA a dezvoltat programul în colaborare cu companii de top din piețele de astăzi, a cărui experiență și de fond îmbogăți conținutul maestru.

Programul include două perioade internaționale rezidentiale, unul bursă în totalitate în China și alte opționale în Statele Unite ale Americii, care permit în mod direct și personal cunosc particularitățile piețelor asiatice și americane. În colaborare cu prestigioasa consultanță și Universitatea Americană Washington DC, programul va aprofunda realitatea politică, economică, socială și culturală a fiecărei țări.

Elevii Cesine au posibilitatea de a aprofunda pregătirea prin experiență relevantă de muncă în companiile multinaționale, atât la nivel național și internațional.

Motive urmărească Cesine Executive MBA Business School

Programul Executive MBA Cesine Business School este axat pe profesionisti cu experienta in pozitii de conducere care aduc la programul echilibrul corect între personalitate, capacitatea academice și experiența profesională. De asemenea, acest MBA Executive pentru tinerii absolvenți care doresc să dobândească cunoștințe și abilități pentru performanțe optime direcționate cu succes funcțiile de management.

PRESTIGE

Veți fi într-o instituție care a fost recunoscută de clasamentele internaționale. Cesine a castigat locul al treilea în rang limba engleză nivel I2N și internaționalizare patruzeci universități spaniole, pregătit de PriceWaterhouseCoopers și educație First.

Excelență academică

Personalul nostru didactic provine de la cele mai bune universități, companii și consultanți, care permite obtinerea corecta teoretică și practică, esențiale pentru formarea la locul de muncă.

MUNCĂ GARANȚIE: mai mult de 2.500 de contracte cu companii naționale și internaționale (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, etc.). 86% dintre alumos noastre sunt de lucru la șase luni după absolvire.

Mari și CHALLENGER PROGRAM

Curriculum-ul nostru riguroasă ajută la stimularea și consolidarea gândire strategică, rezolvarea de probleme și capacitatea de luare a deciziilor.

PRACTICI OPTIONALE GARANTATE

100% din studenții care doresc o experiență de muncă obținute prin intermediul unor acorduri cu cele mai bune companii la nivel național și internațional.

NETWORKING

Mai mult de 2.500 de acordurile cu organizațiile relevante, rămâne în China și Statele Unite ale Americii și profesori legate de lumea afacerilor, da studenții noștri MBA, legătura perfectă între lumea academică și profesională.

Experiența internațională

Cursuri de MBA pot fi recepționate în 2 până la 3 continente, permițând știu și de a studia realitatea politică, economică, socială și culturală a pieței internaționale. Mai mult, în campusul nostru, avem o medie de 20 de naționalități și mai mult de 20% din studenți internaționali.

Dublu mare

Abilitatea de a efectua opțional un important dublu în America sau Europa, care include stagii în organizații de prestigiu.

Metodologie

Angajatorii caută absolvenți care sunt gata să se alăture munca echipelor dinamice. Vom forma aspectele teoretice și practice discuplinas evaluate de companii.

LEARNING: metoda de caz pentru a ilustra modul în care companii de top au aplicat teoria de a practica este utilizat.

EXPERIENTA: experiența este o parte esențială a metodologiei noastre. În teoria clasă de a practica miscari prin experiență a lumii reale a cadrelor didactice, care la rândul lor sunt profesioniști activi în afaceri, consultanta si cercetare. La aceasta se adaugă dezbateri cu directorii de oaspeți, simulări, jocuri de rol și ateliere de lucru.

TEAMWORK: eficiența muncii în echipă între participanți cu medii diferite, intr-un mediu colaborativ este încurajată. A învăța să se integreze în echipe de lucru multidiciplinares de a conduce echipe, dar, de asemenea, să fie condus, pentru a face față problemelor care pot apărea și încurajarea competitivității.

Obiectivele Executive MBA

  • Dobândi o abordare cuprinzătoare și multidisciplinară un mediu de învățare multicultural, explorarea varietate de contexte în afaceri internaționale în 2 sau 3 continente.
  • Îmbunătăți abilitățile și aptitudinile de conducere.
  • Dezvoltarea antreprenoriatului, conducere și munca în echipă în managementul afacerilor, realizarea obiectivelor și să adauge valoare companiei.
  • Stăpânirea managementul complet al proceselor de inovare din cadrul companiilor.
  • Având o gândire strategică de a dezvolta avantaje competitive în afaceri pentru a rula.
  • Cunosc toate particularitățile comportamentului consumatorilor pentru a dezvolta o campanie de marketing eficient și un produs și de brand de dezvoltare bun.
  • Învăța să folosească noile instrumente ale sistemelor informatice.
  • Maestru financiar, contabilitate și analiza fiscale.
  • Îmbunătăți abilitățile de comunicare.
  • Transmite importanța integrării, a cooperării și etică în cadrul structurii și organigrama.

Student Profil

Elevii Cesine Executive MBA Business School Ele sunt destinate persoanelor joacă de conducere, în curs de dezvoltare o cariera de management.

Candidații care dețin o diplomă universitară sau echivalent. În cazuri excepționale, acest grad ar putea fi înlocuită cu o experiență profesională de excepție.

Program predat în:
Spaniolă
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
10,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date