Executive MBA este o diplomă de master în Administrarea Afacerilor, orientată în special spre profesioniști, oameni de afaceri și directori cu o mulțime de experiență profesională. Pe lângă oferirea unei viziuni globale a lumii afacerilor și încurajarea schimbului de experiență cu facilitatorii (experți notabili în domeniile lor) și cu colegii, programul nostru are o trăsătură deosebit de distinctă în promovarea unei experiențe umane didactice, îndrăznețe și practice.

Executive MBA este un Master în Administrarea Afacerilor proiectat special pentru profesioniști, oameni de afaceri și directori cu o mulțime de experiență profesională.

Executive MBA la CESTE nu este un MBA pentru part-time postgraduate. Diferența dintre cele două tipuri de programe este clară și se găsește în participanții înșiși. În timp ce într-un MBA postuniversitar majoritatea studenților sunt absolvenți universitari recenti care au puțină sau nici o experiență profesională, participantul la Executive MBA este un profesionist care apreciază nu numai calitatea facilitatorilor din program, ci și care prețuiesc foarte pozitiv schimbul de cunoștințe între participanți. Metodologia este adaptată în mod eficient pentru a asigura beneficiul maxim al acestui schimb de cunoștințe între facilitatori și studenți. Participarea la grup este una dintre valorile adăugate ale Maestrului pentru directori.

Programul de Executive MBA CESTE va construi înțelegerea participanților la afaceri la nivel internațional, încorporând cele mai recente tendințe și evoluții. Acesta vă va dezvolta competențele cheie, cum ar fi cunoașterea propriilor abilități de conducere și a altor abilități necesare pentru luarea deciziilor și îmbunătățirea dvs.

Un curriculum avansat al cunoștințelor profesioniștilor experți în domeniile cheie pe care întreprinderile le cer în prezent. Dezvoltarea abilităților directoriale în care elevul va învăța să identifice punctele forte și punctele forte personale și profesionale dintr-un plan strategic , să lucreze cu obiective strategice pentru a obține acele competențe profesionale necesare și, în cazul dvs. special, să vă ajute să vă creați propriul brand personal .

La sfârșitul programului, participanții primesc un raport bazat pe analiza a 20 de competențe de bază și nivelul lor de dezvoltare, creând încrederea în sine pentru a face față noilor provocări profesionale și pentru a-și conduce echipa.

Programul oferă, de asemenea, îndrumare și acompaniament încă de la începutul căutării dvs. active pentru ocuparea forței de muncă și dezvoltarea de proiecte prin serviciul de dezvoltare profesională și "club de Empresas CESTE".

109453_pexels-photo-872957.jpegrawpixel.com / Pexels

Pentru cine este aceasta?

Maestru EMBA în Managementul Afacerilor și Administrației este pentru profesioniști, directori, antreprenori și directori cu experiență profesională a căror sarcină este de a lua decizii organizatorice și senior manageri. Este, de asemenea, axat pe acei profesioniști care au expunere la nivel mondial și care doresc să se schimbe pentru a lua noi proiecte.

cuprins

Dezvoltarea în domenii-cheie de cunoștințe de către experți în diferite domenii și stadiul actual al domeniilor cum ar fi:

Management strategic și marketing - Managementul personalului - Conformitate / Lege - Internaționalizarea proiectelor și a afacerilor - Tehnologia informației în afaceri - Management economic financiar - Managementul operațiunilor și logisticii - Controlul managementului pentru luarea deciziilor - Managementul comercial

Conținutul personalizat, care face parte din conținutul specializat și definit pe tot parcursul programului, care propune rezolvarea problemelor în timp real cu care se confruntă "clubul Empresas CESTE" prin seminarii de la experți, realizând astfel o formare în timp real prin soluții pentru realitatea afacerilor în momentul de față, cum ar fi:

 • Adaptarea la schimbările de reglementare și fiscale
 • Tehnici de negociere colectivă
 • Conformitatea cu falimentul
 • Analiza financiară internațională și luarea deciziilor pentru vânzarea de credite
 • Gestionarea riscului de afaceri
 • Adaptarea la SEPA (zona unică de plăți europene)
 • KPI (Indicatori cheie de performanță) pentru departamentele cheie
 • Management de proiect

Câmpul (domeniile) de specializare

Administrarea și Managementul Afacerilor

În ultimii ani, schimbările (și provocările) în managementul afacerilor au fost enorme. Posibilitățile pe care le oferă globalizarea și internaționalizarea companiilor adaugă oportunităților generate de inovare și de aplicarea de tehnologii diferite - mai ales în lumea digitală - atât pentru a genera noi afaceri, cât și pentru a transforma radical cele existente.

În acest context, plin de posibilități și incertitudini, în programul nostru de administrație și management al afacerii, proiectăm și reînnoim continuu programele noastre de formare pentru a vă oferi o bază solidă de cunoștințe, instrumente și experiențe care reflectă realitatea pieței curente, în ordine pentru a vă ajuta să aveți un pic de-a lungul carierei profesionale.

Coaching profesional și cariere

Servicii de coaching de mentinere si mentinere a calitatii profesionale, de mentinere a profesiei de profesor profesionist in domeniul profesiei de profesor de medicina si de medicina muncii, de educatie si de formare profesionala, de promovare si adaptare a circulatiei profesionale si de specializare in domeniu salto a la dirección de la empresa o emprendimiento, o simplemente cuando requitan reinventarse para volver a tomar el control.

Viitoarele date de începere

 • 23 februarie 2019 (Managementul marketingului)
 • 1 martie 2019 (Direcția vânzări)
 • 30 martie 2019 (Internaționalizarea proiectelor și a companiilor)
 • 27 aprilie 2019 (Departamentul de Operațiuni și Logistică)
 • 18 mai 2019 (Management și inovație strategică)

În cadrul masteratului, abilitățile manageriale necesare sunt dezvoltate astfel încât elevul să învețe să identifice cu un plan strategic personal și profesional punctele slabe și punctele forte, să lucreze cu obiectivele și strategiile acele competențe profesionale necesare în cazul lor special ajutându-le să-și creeze propriile marca.

În plus, studentul este ghidat și însoțit din primul moment în căutarea activă de angajare și dezvoltare a proiectelor prin intermediul serviciului de dezvoltare profesională și al clubului de afaceri CESTE.

Profesioniști și directori

La CESTE, lucrăm pentru profesioniștii care doresc să profite de întregul lor potențial, să ajungă la cel mai înalt nivel din carieră, ajutându-i să facă următorul pas în viața lor profesională și să se adapteze la circumstanțele lor: de la prima lor experiență în afaceri, până la pe tot parcursul specializării lor și când devin lideri în organizațiile lor.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la CESTE Business School »

Ultima actualizare Februarie 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
Part time
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date