Citește Descrierea Oficială

O executive MBA Ea are ca scop formarea de manageri profesioniști de peste 30 de ani, în provocările actuale reprezentate de echipele globale de plumb într-un program global mediu competitiv. Comandantul include o etapă de 2 săptămâni, în Silicon Valley, Statele Unite ale Americii.

Durata este de 15 luni de MBA programe de week-end (vineri după-amiază și sâmbătă dimineața) și este compatibil cu locul de muncă. În timpul unui week-end sesiuni intensive în aer liber sunt organizate în format, promovarea contactului personal, lucrul în grup și dezvoltarea abilităților studențești personale și profesionale.

EMBA

Executive MBA de la La Salle:

  1. Utilizează o metodologie unică și inovatoare, să crească prin experiențe Metodologia cresc prin experiențe isi propune ca elevii se pot aplica situații reale și prin experimentare, toate de învățare competențe adiacente și consiguienteevolucionar profesional într-o formă mai completă .

O echipă de cercetători, psihologi, joc serios și gamification și experți în abilitățile de management s-au dezvoltat această metodologie unică.

Toate aceste experiențe sunt legate de dezvoltarea romanului Misterul camerei secrete și, prin urmare, să aibă o poveste care devine o provocare și o experiență de viață unică pentru studenții în MBA Internațional.

  1. Executive MBA de la La Salle a fost aprobat de către AQU (Agenția pentru calitatea sistemului de la Universitatea din Catalonia) și DGU (Direcția Generală a Universităților) ca titlu oficial ca spațiul european de învățământ superior cu numele: Master în internaţional de Management și Tehnologie Inovare Management (MBA).
  • Care se ocupă cu succes garantat noilor provocări profesionale și de a lansa noi inițiative de afaceri.
<li>Se adapteze &#537;i s&#259; profite de mediu extrem de competitiv &#537;i de schimbare, satisfacerea cerin&#539;elor pie&#539;ei &#537;i a clien&#539;ilor.</li>
<li>Fluidiza organiza&#539;iile, planul de activit&#259;&#539;i &#537;i de a le dezvolta &icirc;n mod eficient pentru a atinge obiectivele.</li>
<li>Au o viziune strategic&#259; pentru analiz&#259;, abordare &#537;i de a rezolva problemele &#537;i provoc&#259;rile de afaceri.</li>
<li>Plumb &#537;i de a spori echipe valoroase, cheie companii de succes.</li>
<li>A face cele mai bune decizii in situ</li>

Ce vă pregătiți?

Executive MBA managerii de fonduri sub formă care cunosc provocările de afaceri ale secolului XXI și care se pot citi oportunitățile disponibile și aptitudinile și competențele ei înșiși pentru a exploata cu succes. Prin urmare, chiar deasupra conținutului teoretic, Executive MBA oferă studenților cu criterii și instrumente, care să le permită să își exercite abilitățile de management și experiența acțiunea în timp real și aproape profesionale situațiile mondiale.

Prin urmare, constituie o contribuție valoroasă la dezvoltarea capacităților lor pentru:

  • Accesul la noi responsabilități și de a aborda situații noi.
  • Care se ocupă cu succes garantat noilor provocări profesionale și de a lansa noi inițiative de afaceri.
  • Se adapteze și să profite de mediu extrem de competitiv și de schimbare, satisfacerea cerințelor pieței și a clienților.
  • Fluidiza organizațiile, planul de activități și de a le dezvolta în mod eficient pentru a atinge obiectivele.
  • Au o viziune strategică pentru analiză, abordare și de a rezolva problemele și provocările de afaceri.
  • Plumb și de a spori echipe valoroase, cheie companii de succes.
  • Asigurați-vă cele mai bune decizii în situații mai complexe.

Pentru cei interesați?

Programul se adresează profesioniștilor cu mai mult de trei ani de experiență în vârstă de muncă de 30 de ani și care vizează managerii de formare, care ar putea prelua noi responsabilități și roluri de conducere, gestiona propriile lor de afaceri, care combină profesional evoluează de management offline, cu managementul on-line și să crească nivel personal printr-un sistem unic și inovator să crească prin experiențe.

admitere

Unul dintre dezvoltarea cheie Programul de masterat în La Salle factori sunt cei care se alătură programului: selectat oamenii care răspund criteriilor de curriculum, în funcție de dimensiunile academice, funcționale, sectoriale și geografice care favorizează îmbogățirea colectivului.

Procesul de admitere în La Salle are ca scop selectarea celor mai potriviți candidați pentru fiecare program și pentru a asigura nivelul și calitatea coexistenței și a comunicării între participanți, care este o trăsătură distinctivă a stilului de La Salle.

Procesul de admitere pentru anul universitar este acum deschis și candidații care începe procesul cât mai curând posibil, deoarece perioada de admitere rămâne deschisă până când toate locurile limită stabilite pentru fiecare program academic se recomandă.

Costul și Finanțare: Cerere de informații și de a trimite un dosar complet cu informații despre resurse, bănci și întreprinderi asociate.

Burse și granturi: Cerere de informații și de a primi Programe Burse și granturi.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la laSalle Barcelona MBA programs »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
15 luni
La zi
Price
26,800 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date