Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA Weatherhead lui se bazează pe convingerea că marele conducere pot fi predate și învățate. Acest grad de clasă mondială pentru profesioniștii care lucrează distinsi este livrat de facultate de renume calificați în procesul de predare arta de a conduce.

Weatherhead Executive MBA (EMBA) Programul se bazează pe un curriculum absolvent distinctiv, în mod constant actualizate care ia candidați cu experiență la un nou nivel în calitate de oameni de afaceri și lideri. Programul nostru este pentru persoanele fizice condus care doresc să fie contestată de perspective de la cele mai bune facultate de afaceri.

Răsfățați-vă pasiunea pentru învățare. Imbratisati potențialul de lider. Descoperiți Weatherhead EMBA.

Timp de decenii, comportament organizațional facultate Weatherhead au construit un best-in-class reputație pentru predare arta de a conduce. Am urmarit sute de directori de a accesa noi rezerve de energie și potențial prin programele noastre. Ne ajuta sa le examineze punctele lor forte de conducere și lacunele și de a dezvolta un plan de învățare personalizat pentru a deveni cei mai buni lideri care pot fi.

Acest program este potrivit pentru mine?

EMBA noastra este axata pe lucrurile care contează pentru cei crescător la funcții de conducere de conducere. Elevii învață de la o perspectivă la nivel de întreprindere, se apropie de strategie critic discipline-cum ar fi, finanțe, marketing, și-contabil de la un punct de vedere de conducere în calitate de instrumente de succes de conducere. Facultatea prezintă aceste zone funcționale, sprijinirea activităților de conducere. Și elevii să examineze modul în care activele create în-și produsele și serviciile create de-aceste domenii a permite echipelor de conducere de-a lungul o organizație să funcționeze mai eficient.

Experiența sala de clasă EMBA este una provocatoare și energizant. Participanții ajunge cu o medie de 15 ani de experiență profesională, și modelul Weatherhead de interacțiune clasă permite facultate și studenți pentru a împărtăși cunoștințele și experiența lor. Mai mult decât atât, proiectele atribuite în cursuri și discipline permite studenților să se aplice ceea ce au învățat în mediul lor de lucru la întreprinderile lor școlare.

Weatherhead EMBA este organizat în jurul a patru elemente:

  • Dezvoltarea abilităților de conducere la nivel de sine, echipă, organizație și societate
  • Structurile socio-politice în care conducerea este cea mai mare nevoie, inclusiv guvernul, economia mondială și domeniul în rapidă schimbare de tehnologie
  • Limba de afaceri, cu un accent special pe modul în care se vorbește în sala de consiliu
  • Realizarea schimbare în cadrul organizațiilor de către echipele de proiectare orientate spre conducere

Aceste patru piese se potrivesc impreuna pentru a crea un pachet de conducere care executivul elev cultivă să-și asume o poziție mai responsabilă și influent într-o organizație existentă, sau de a construi o organizație dinamică nouă. Împreună, aceste competențe ajuta liderii să acționeze cu încredere și hotărâre în fața incertitudinii.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... Citeste mai mult

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Citește mai puţin