Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Caracteristici de program și beneficii

Misiunea programului EMBA este de a satisface nevoia de educație executivă în sud-vest Florida. Programul EMBA este mai mult decât experiența în clasă. Programul oferă instrumente de management avansate într-un mediu de învățare provocator și interactiv, care sprijină atingerea excelenței manageriale și a conducerii de către participanți.

Fiecare an universitar începe cu o ședință de rezidență de o săptămână. Ulterior, orele sunt programate în zilele de vineri și sâmbătă. Programul, care include finalizarea a 12 cursuri, este finalizat în doi ani. Formatul de două săptămâni permite participanților să își păstreze responsabilitățile complete în timp ce își dezvoltă și îmbunătățește abilitățile manageriale. Participanții reprezintă organizațiile și industriile importante din Southwest Florida și sunt directori cu ani de experiență managerială.

Programul EMBA se bazează pe cunoașterea colectivă a facultății și experiența de primă mână în educația executivă și

  • este condus de un nucleu condus de facultate
  • se dedică instruirii inovatoare
  • se axează pe parteneriatele de învățare dintre facultate și participanți
  • permite proiectarea cursului individualizat
  • include activități experimentale
  • integrează tehnologia ca instrument de învățare și de luare a deciziilor
  • provoacă participanților să exploreze și să testeze propriul lor stil de conducere

O arie de competență unică și distinctivă a programului FGCU EMBA este facultatea sa de profesori executivi. Aceștia sunt profesioniști veterani Fortune 500 care îi adjudecă pe facultatea obișnuită.

Cursuri

Programul Executive Master of Business Administration (EMBA) este un program de doi ani, adaptat pentru profesioniștii cu experiență. Acest program de gradul MBA are o poziție de lider și strategic și este conceput pentru a oferi instrumentele critice pentru a răspunde provocărilor operaționale actuale și viitoare cu care se confruntă practic toate organizațiile extrem de competitive.

Recunoscând ritmul aglomerat și deseori agitat al vieții profesionale, clasele se desfășoară în două săptămâni, vineri și sâmbătă, pentru un total de nouă sesiuni în fiecare semestru. Participanții vor fi, de asemenea, obligați să participe la o sesiune de vară de o săptămână și vor participa la o experiență internațională de studiu. Acest program le permite elevilor să-și continue angajamentele profesionale cu normă întreagă în timp ce progresează prin program.

concentraţiile

  • Concentrația generală a managementului
  • Concentrarea managementului sănătății
  • Dezvoltarea imobiliară și concentrarea financiară

Oportunități și așteptări

Finalizarea cu succes a programului FGCU EMBA deschide ușile pentru dezvoltarea profesională și avansarea în carieră. Se așteaptă ca participanții să se conteste pe ei înșiși, pe colegii lor de program și pe cei din facultate, deoarece se angajează într-unul din cele mai dinamice medii de învățare din învățământul superior. Standardele de program sunt mari, dar și pline de satisfacții, deoarece participanții descoperă valoarea experienței lor profesionale și se extind asupra ei în lucrul prin misiuni. În plus față de expertiza tehnică și aplicată a unei facultăți cu experiență full-time, participanții au multe oportunități de a interacționa cu liderii din mediul de afaceri, industrie și sectorul non-profit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Colegiul Lutgert de Business finalizat primul deceniu din istoria Florida Gulf Coast University, este un moment emoţionant în viaţa de colegiu noastre. Vom continua să avanseze cu proiectarea şi const ... Citeste mai mult

Colegiul Lutgert de Business finalizat primul deceniu din istoria Florida Gulf Coast University, este un moment emoţionant în viaţa de colegiu noastre. Vom continua să avanseze cu proiectarea şi construcţia de Lutgert Hall, viitorul sediu al College of Business. Suntem forjare importante relaţii academice şi comunităţii de afaceri la nivel local, regional şi internaţional, care expune studenţii noştri, profesorii şi personalul de practici de afaceri în economiile contemporane şi culturi diferite. Cel mai important, vom continua să atragă facultate de înaltă calitate dedicat de predare şi de burse care scot în evidenţă educaţia vibrante, afaceri relevante atât la nivel de licenţă şi de absolvire. acreditare noastre de AACSB International, "standardul de aur" pentru şcolile de afaceri din SUA, asigură studenţilor actuale şi viitoare a angajamentului nostru de a oferi o experienţă de afaceri educaţionale de calitate, care le va servi bine în mediul economic global secolului 21. Ne sunt alimentate de oportunitatea de a spori forţa de muncă profesionale pentru Southwest Florida, şi dincolo. Misiune Florida Gulf Coast University College of Business Lutgert este dedicat pentru a furniza programe de vedere tehnologic progresivă educaţionale şi servicii concepute pentru a îmbunătăţi abilităţile şi competenţele de studenţi şi profesionişti care lucrează în regiunea de cinci judetul Southwest Florida. Am realiza acest lucru printr-o varietate de parteneriate flexibile, programe şi burse în cadrul un model de "al doilea cerc" parteneriat internaţional care poduri universitare şi comunitatea interne şi internaţionale într-o economie globală avansate tehnologic şi se schimbă rapid. Viziune Colegiul Lutgert de afaceri va contribui la noi standarde de excelenţă, cu programele sale academice, realizările facultate, şi de succes student, în timp ce reflectă continuă a mediului dinamic de oportunităţi de afaceri moderne. Modelul colegiu de parteneriat cu elementelor sale constitutive de afaceri externe va fi un punct de referinţă naţionale care vor aduce în mod constant cunoştinţe noi şi puternice în licenţă noastre şi învăţare absolvent. Colegiu va fi un lider internaţional în moduri inovatoare de integrare a tehnologiei şi de conştientizare la nivel mondial în experienţa educaţiei de afaceri. Citește mai puţin