Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul Kean lui Executive MBA este un program specializat de MBA grad, care pregătește managerii pentru a reuși într-un mediu de afaceri la nivel mondial. Acesta oferă o gamă largă și profundă a cursurilor la nivel mondial-concentrat, experiențe, și de formare în probleme de afaceri la nivel mondial. În plus, acesta are o cerință de vastă experiență la nivel mondial prin care se diferentiaza de alte programe.

MBA în programul de management Global are șase componente distincte care oferă împreună absolvenți cu cunoștințe de specialitate și aptitudinile necesare pentru a gestiona forței de muncă multiculturale și multinaționale în mod eficient într-un mediu în schimbare rapidă afaceri la nivel mondial:

  1. Precalificare Cerința
  2. Cunoștințe de bază în discipline de afaceri cheie
  3. Cunoștințe avansate în Management Global
  4. Experienta la nivel mondial
  5. Zona de specialitate (opțional)
  6. Global simulare de afaceri

Programul Kean Executive MBA este oferit într-o varietate de formate. Acesta este oferit la campusul principal în Uniunea și, de asemenea, la campusul nostru convenabil colegiu comunitate situat în Ocean County, NJ. Programul Kean MBA este de asemenea, oferite pe site-ul la locatiilor companiei, care au un număr suficient de elevi pentru a forma un grup de cohortă.

Pentru a afla mai multe despre programul Executive MBA, vizitați http://grad.kean.edu/masters-programs/global-mba-executive-option.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Citeste mai mult

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Citește mai puţin
New York , Uniune + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Epas Accredited