Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul de focalizare


Programul se concentrează pe o experienţă educaţională excepţională, cu calitatea şi provocarea vă aşteptaţi de un bine-stabilit, complet acreditat program Executive MBA, care pune accentul pe leadership etic antreprenoriale într-un mediu global şi oferă oportunităţi pentru construirea relaţiilor.

Excelenţă


Am lucrat pentru un timp îndelungat pentru a aduce Pamplin program Executive MBA la piaţă pentru a răspunde nevoilor educaţionale ale managerilor cu o viziune de creştere într-un mediu dinamic. Colegiu şi facultate sale se angajează să oferindu-vă o valoare excelentă pentru timpul tău şi de investiţii.

Etice conducere


Noi credem că liderii de organizare trebuie să aibă integritate, nu doar o stare de spirit antreprenorial. Ghidându-se după consultări cu liderii de afaceri de top şi facultatea noastră şi absolvenţi, am conceput un curriculum care pune accentul pe managementul etic conştient. Noi credem că această componentă etică în curriculum-ul nostru face pentru o educaţie de afaceri bine-rotunjite.

Reputaţie


Pentru mai mult de 25 de ani, am oferit un program de calitate superioară MBA de pe campusul nostru principal din Blacksburg şi în zona Washington, DC. Aducem pe aceasta o vastă experienţă şi o facultate restante la Pamplin program Executive MBA.

Relaţia de constructii


O educaţie de afaceri bine-rotunjită este la fel de mult despre construirea de relaţii cum este mobilizarea despre cunoştinţe pentru performanţei organizaţionale şi de creştere. Programul nostru este destinat pentru un grup select de persoane cu experienţă semnificativă şi cu un potenţial ridicat pentru continuarea succesului în organizaţiile lor. Elevii sunt încurajaţi să îşi împărtăşească experienţele profesionale în discuţii clasă, astfel încât veţi beneficia nu numai de predare si expertiza noastra de cercetare, dar, de asemenea, de la lideri de alte afaceri în program.

Internaţionale de gestionare a


Programul pregăteşte studenţii pentru provocările de afaceri la nivel mondial prin intermediul programelor de studiu în străinătate, care include excursii facultate-a dus la Africa, Asia şi Europa în fiecare an. Programele acoperă o varietate de subiecte, inclusiv "Abordările europene ale Tehnologiei Informatiei", "Marketing în Turcia şi Grecia", "Networking si E-Commerce în Uniunea Europeană" şi "Finanţe şi Marketing în Asia." Colegiu oferă, de asemenea, o afacere globala minor şi un program în semestre toamna şi primăvara, la Centrul de Virginia Tech pentru Studii Europene şi Arhitectură în Riva San Vitale, Elveţia.

Pamplin Programul Executive MBA include un program de facultate-a condus în străinătate, care este parte a cursului, "Strategia Internaţională şi cultură." Experienţele din excursie va fi baza pentru unele discuţiile din clasă. Elevii se vor întâlni şi de a învăţa de la directori de afaceri la conducerea organizaţiilor internaţionale şi birouri guvernamentale străine. Elevii pot participa, de asemenea, la cursuri şi seminarii conduse de membri ai facultăţilor noastre la instituţiile noastre partenere internaţionale. De rezidenţă va fi limitat la 10 zile în luarea în considerare a cererilor intense profesionale pe Executive MBA studenţi de către angajatorii lor. Costul acestei calatorii este inclus in taxa de program global.

Gradul Programul de Curriculum


Am proiectat curriculum interdisciplinar Pamplin Executive MBA pentru a vă oferi o bază formală de educaţie de afaceri în domeniile de contabilitate, economie, comportament organizaţional şi teoria deciziei. Urmată de cursuri sunt cursuri de bază în zonele mai tradiţionale funcţionale de afaceri: tehnologia informaţiei, marketing, finanţe şi management al operaţiunilor. O perspectivă internaţională stă la baza mai multe cursuri avansate, la fel ca un puternic accent pe managementul de înaltă tehnologie. conducere antreprenorială şi managementul schimbarii sunt componente cheie ale curriculum-ului şi sunt destinate să calităţi pârghie conducerea dumneavoastră în practica de afaceri de zi cu zi, indiferent de zona dvs. de specializare sau a funcţiei de locuri de muncă.

Gama de subiecte acoperite asigură că AACSB International cerinţele sunt îndeplinite. (AACSB, Asociaţia pentru Advance Collegiate Schools of Business, este agenţia de acreditare pentru principalele scoli de afaceri din SUA.) Aceste subiecte stres programul nostru primar forte: leadership etic, tehnologia informaţiei şi afaceri internaţionale. Curriculum-ul nostru este actualizat în permanenţă pentru a ţine pasul cu cererile în creştere de învăţământ din mediul de afaceri dinamic.

Membrii nostri facultăţii aduce expertiza lor de cercetare, precum şi experienţa lor profesională non-academice în sala de clasă. Prin analize de caz şi proiecte de grup, sunteţi constant încurajaţi să aplice ceea ce ai invatat. Discuţiile clasa vă permit de a împărtăşi experienţele tale la locul de muncă, îmbogăţirea mediului de învăţare şi mai mult. În unele ocazii, doi membri ai facultăţii poate conduce o clasă, astfel încât conţinutul cursului pot fi integrate pentru a crea un mediu de afaceri, cum ar fi adevărat. vorbitori clienţi din industrie şi de guvern vor fi invitaţi pentru a discuta despre experienţele lor profesionale cu elevii. Toate acestea se potriveşte bine cu obiectivul nostru de a promova un mediu provocator de învăţare care vă ajută pârghie abilităţile de facultăţii noastre, precum şi studenţii noştri.

Cerinţe cerere

  • Formularul de cerere
  • Relua
  • Eseu
  • Interviu cu EMBA personal
  • matricolele oficiale (de la toate instituţiile au participat). Ne uităm pentru un 3.0 GPA în ultimele ore de credit 60 de cursuri universitare. Minim 3. 0 GPA cerinţă nu se aplică în cazul în care solicitantul are o diplomă de masterat sau doctorat, sau a încheiat cu cel puţin 12 de ore de credit de cursuri absolvent cu o AAP minim de 3,0. transcrieri Oficial pentru absolvent de muncă sunt necesare. Un scor GMAT de 550 poate fi necesară în cazul de licenţă AAP pe ultimele ore de credit 60 este de mai jos 3.0.
  • Aplicarea taxa de 90 dolari de plătit "trezorier, Virginia Tech" (renunţat pentru Booz Allen Hamilton angajaţi
  • Două scrisori de recomandare
    scrisoare sponsor care să indice: Sprijinul financiar (recomandat dar nu obligatoriu), timp liber pentru orientare de 4 zile, unele după-amieze vineri, şi o excursie de 10 zile internaţionale)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Citeste mai mult

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Citește mai puţin
Blacksburg , Abingdon + 1 Mai mult Mai Puțin