Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA (EMBA) este conceput exclusiv pentru profesioniști cu experiență în căutarea unui program accelerat, menținând în același timp pozițiile actuale de conducere. Programul EMBA utilizează un model de cohortă care facilitează schimburile de idei și promovează o rețea profesională extinsă.

Utilizând o metodă de livrare a programelor combinate, studenții sunt obligați să participe la două rezidențe de weekend pe semestru - soldul cursului este completat online. În timpul vizitei la Virginia Beach, Virginia, studenții se bucură de cazare de lux la Founders Inn & Spa. Cazare și mese sunt incluse în rezidență în fiecare semestru.

Admiterea competitivă conduce la un mediu unic de învățare în care studiați cu o cohorta de studenți foarte motivată și diversă, reprezentând o varietate de domenii și profesii. Programul EMBA restricționează înscrierea la cel mult 20 de elevi pe an. Admiterea în program va avea loc doar o dată pe an în luna mai.

Alte caracteristici ale programului

 • Studiați cu profesioniști experimentați
 • Sunt necesare minimum 10 ani de experiență profesională sau de nivel executiv
 • Faceți cunoștință cu experții în domeniu și în materie
 • Aflați de la cadre didactice și profesori de conducere
 • Examinați principiile biblice cu aplicații în lumea reală
 • Proiectele pot fi adaptate pentru a completa inițiativele de lucru
 • Accent pe inovare și relevanță globală
 • Capstone curs permite un grad ridicat de personalizare
  Rezidență totală
 • Înscrierea începe în perioada de vară cu rezidența din luna mai
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Şcoala de Global Leadership şi antreprenoriat (GLE) oferă o platformă unică pentru pregătirea liderii azi - inovare subliniind, excelenţă şi impactul principiilor biblice lui în lumea de astăzi. Preda ... Citeste mai mult

Şcoala de Global Leadership şi antreprenoriat (GLE) oferă o platformă unică pentru pregătirea liderii azi - inovare subliniind, excelenţă şi impactul principiilor biblice lui în lumea de astăzi. Predate de o facultate distins de cercetători şi experţi practicieni, programele noastre absolvent de gradul în afaceri şi conducerea promovarea învăţării extinsă a acestor teorii şi dinamica care conduce afaceri eficiente, management si leadership organizaţional. Unul din opt şcoli în Regent University, absolvenţi ai şcolii de lucru pentru multe dintre naţiunii Fortune 500 de companii, precum şi non-profit aici şi în întreaga lume. Studenţii noştri sunt încurajaţi să participe la conferinţe internaţionale care oferă oportunităţi de prezentare, precum şi crearea de reţele cu experţi la nivel mondial. Misiune & Valori Misiunea de Regent University este de a oferi absolvent excelente şi învăţământul pre-universitar dintr-o, biblic perspectivă globală în profesiile pivot pentru a dota liderii creştini pentru a schimba lumea, şi să fie un centru important al gândirii creştine şi de acţiune. Viziunea de Regent University, prin absolvenţii noştri şi alte activităţi academice, este de a oferi conducerii creştine transformarea în societate prin afirmarea şi predare a principiilor de adevăr, dreptate şi iubire aşa cum este descris în Sfintele Scripturi, întruchipat în persoana lui Isus Hristos şi a permis prin puterea Duhului Sfânt. Soli Deo Gloria. Citește mai puţin