Executive MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

De ce un MBA Executive din Michigan?Școala Ross de Afaceri este recunoscută în întreaga lume ca lider în MBA și Educație Executivă. EMBA reunește aceste tradiții de excelență pentru a oferi o experiență de dezvoltare care este unică în amestecul său de leadership și analiză.


Curriculum-ul programului foarte aplicat este construit în jurul unui amestec unic de fundații analitice, cursuri bazate pe soluții și oportunități de învățare de acțiune:


* Concentrarea sa intensă asupra conducerii este adaptată nevoilor directorilor stabiliți.


* Curriculum-ul orientat spre rezultate oferă participanților instrumentele imediat aplicabile, precum și fundamentele pe termen lung.


* Formatul său o dată pe lună permite, de asemenea, directorilor ocupați să echilibreze exercitarea unui MBA cu angajamente la locul de muncă și la domiciliu.


Cu o combinație de învățare on-campus și de învățare on-line, "tehnologia echipei virtuale" a EMBA oferă o oportunitate de dezvoltare de ultimă oră pentru directorii de vârf și cei cu potențial ridicat.


Absolvenții EMBA sunt distinctivi în capacitatea lor de a crea o valoare și de a produce rezultate, indiferent de viitorul lor. Absolvenții se pot aștepta să rămână parte a EMBA pe tot parcursul carierei lor profesionale prin accesul pe tot parcursul vieții la Business School, legăturile lor personale cu colegii de clasă și aderarea la una dintre cele mai mari rețele universitare de absolvenți din lume.


Format de program

Programul Executive MBA durează 20 de luni. Fiecare an universitar începe cu o rezidență de zece zile în Ann Arbor, urmată de week-end-uri de două zile (vineri și sâmbătă) aproximativ la fiecare patru săptămâni. Cursurile încep de la ora 8:00, vineri, și se încheie sâmbătă la ora 17:30. Formatul de rezidență este programat să maximizeze interacțiunea cu facultatea și colegii, oferind în același timp confort în programare. Clasele se rotesc pe un program de 8 săptămâni pe tot parcursul programului.


Între rezidențiate, echipele se angajează în învățarea interactivă interactivă și colaborarea în echipă. Candidații vor folosi cele mai recente tehnologii de învățământ la distanță care evidențiază experiențele lor intense față în față în clasă. Programul folosește, de asemenea, pe scară largă CD-urile produse în interior, care permit facultății cursuri video, discuții, precum și cazuri interactive.


Această combinație de învățare on-line și în campus oferă o mai mare flexibilitate pentru candidați pentru a-și menține propriul program și echilibru între muncă și familie. De obicei, volumul de muncă va necesita participanții să se angajeze 15-20 de ore pe săptămână pentru studiile lor, deși acest lucru poate varia între indivizi și desigur.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra est ... Citeste mai mult

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra este de a dezvolta lideri în gândire şi acţiune, care sunt gata să abordeze, multidisciplinare problemele dificile cu care se confruntă societatea. Liderii care pot furniza şi civice lider moral, şi care de pârghie influenţa lor pentru beneficiul societăţii. La Michigan, puterea noastră de ansamblu care este capacitatea noastră unică de a pod teorie ştiinţifică cu practica de afaceri. Noi credem ca un adevarat conducator începe cu o înţelegere globală de afaceri. La miezul noastre este urmărirea Acestea sunt ideile facultatea noastra aduce la clasă şi instrumentele absolvenţii noştri folosi pentru a modela lumea "capitalul intelectual cu impact.". Suntem interesati de studenţii care doresc să partener cu facultatea de a co-crea o foarte personalizate, robust experienţă educaţională. Strategia noastra de a dezvolta capacitatea elevilor de conducere - în afară de impactul cunoştinţe de afaceri şi calificările necesare - este de a oferi oportunităţi de acţiune de învăţare bazat pe pornească de la problemele din lumea reală. Cu un MBA de la Michigan Ross School of Business, veţi introduce pe piaţă ca un lider cu încredere şi înţelepciunea de a defini şi realiza viziunea ta de succes. Citește mai puţin
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mai mult Mai Puțin