Executive MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

La Chicago, este vorba despre idee. Vă veți concentra pe generarea, analizarea, compararea și rafinarea ideilor. Îi facem mai buni. Și mai bine încă. De ce? Pentru că nu există răspunsuri pat sau reguli simple care să se bazeze pe afaceri.

Veți prospera în orice cale de carieră pe care o alegeți pentru că ați învățat cum să:

- Examinați fiecare idee. Dacă este prezentată de un coleg de clasă sau de un profesor. Veți vota sprijinul, dezacordul, sugestiile dvs. Aici nu există întrebări greșite, cu excepția celor care nu au fost dezbătute.


- Evaluați problemele și oportunitățile. Prin lentilele de contabilitate, economie, psihologie, sociologie și statistici. Cu o diversitate de instrumente și metode analitice, veți gândi în moduri noi.


- Dezvoltarea încrederii de a conduce. Învățați să construiți relații. Motivați oamenii. Influența rezultatelor. Testați-vă în discuții în clasă, în grupuri de studenți și în competiții. Plus 125 de ore de programare dedicate conducerii. Veți dezvolta abilitățile de a lua cu succes orice provocare de afaceri.


Experiența din Chicago vă va duce mai adânc într-o problemă, vă va lărgi perspectiva și vă va forța să puneți la îndoială ipotezele - inclusiv ale dvs. Veți învăța să vă simțiți confortabil atunci când nu există nici o formulă care să vă ghideze. Nici o cale de urmat. Pentru că ideile nu sunt tendințe care modelează lumea afacerilor.

Experiența din Chicago vă va pregăti pentru a vă duce cariera la un nou nivel. La Chicago Booth, veți găsi un program academic care oferă :

- accentul pe analiza problemelor, generarea de informații cheie și punerea în aplicare a soluțiilor creative - subliniem importanța punerii de întrebări și a examinării ideilor. Cum să faci lucrurile mai bine. Fiți pregătiți pentru toate posibilitățile. Deoarece nu există răspunsuri clare. Veți câștiga un cadru puternic pentru a lua decizii pe tot parcursul carierei dvs., în orice situație de afaceri, în orice industrie.


- un curriculum pe care îl puteți folosi acum - profesorii cabali își aduc experiența în lumea reală ca consultanți, experți, membri ai consiliilor sau chiar administratori de fonduri de investiții în sala de clasă. Veți învăța cum să evaluați riscul, să abordați clienții, să gândiți mai mult strategic și să luați decizii mai bune pe baza unui șir de rezultate. Instrumentele de care aveți nevoie astăzi și în viitor.


- colaborare - Afacerea se referă la indivizi cu propriile talente și abilități care se unesc pentru a rezolva o problemă, pentru a face lucrurile mai bune. Veți găsi aceeași abordare în sala de clasă. În grupurile de studiu. Facultatea care împărtășește opinii, încurajează dezbaterile, vă roagă să vă puneți la îndoială ipotezele dumneavoastră. Colegii din trei campusuri, numeroase industrii și multe funcții de locuri de muncă care creează o perspectivă mai largă. Toate conduse pentru a maximiza experiența de învățare.


- comunitate pe continente, culturi și obiceiuri - cu studenți din 51 de țări și clase în trei locații internaționale, nu există cu adevărat limite. Veți întâlni o persoană care cunoaște un furnizor de materiale în Bolivia; care a lucrat în Mongolia sau Siberia; care vă va arăta în jurul valorii de Turin în următoarea călătorie de afaceri.


- discuții în clasă - Prelegerea este doar o parte a procesului de învățare. La Chicago Booth, veți fi împins să puneți întrebări - mulți dintre ei - de la facultate și colegii de clasă. "De ce crezi că este așa?" "Cum afectează acest lucru bugetul?" "Ce face o decizie bună?" "Care sunt alternativele tale?" Dezbaterea fără teamă și libertate îți va da încrederea de a excela în orice situație, oriunde, cu oricine.

Formatul pentru program este același pentru toate cele trei campusuri. În timpul programelor de 21 de luni, veți lua 15 dintre cele 17 cursuri împreună cu colegii dumneavoastră. Fiecare student selectează apoi două opțiuni pentru a finaliza cursul de studiu.

Pe parcursul a patru sesiuni internationale de o saptamana, studentii din toate cele trei campusuri se intalnesc, iau cursuri, lucreaza in grupuri de studiu impreuna, examineaza problemele regionale actuale, participa la excursii la afaceri locale si site-uri culturale. Există două sesiuni în Chicago și câte una în Londra și Singapore.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri ... Citeste mai mult

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri transformă studenţii noştri în încrezător, liderii eficienti, de afaceri respectat pregătită să facă faţă cele mai dificile provocări. &nbsp Suntem mandri de a solicita: o facultate de neegalat, gradul şi programele deschise înscriere oferite pe trei continente, un organism global de aproape 42 de mii realizat absolventi, puternică şi în creştere relaţii corporative care oferă o multitudine de oportunităţi de carieră pe tot parcursul vieţii. Ca parte a Universităţii de renume mondial de la Chicago, ne împărtăşesc aceleaşi valori de bază ale universităţii că forma cultura noastră intelectuală distinctiv. La Chicago Booth, am constant întrebare, idei de testare, şi să caute dovezi. Această abordare extrem de eficiente pentru afaceri duce la idei noi şi soluţii inovatoare. Şase dintre membrii facultăţii noastre au castigat premii Nobel pentru aceste idei - un record nici o scoala de afaceri alte a fost pe masura. &nbsp Această cultură acelaşi transformă absolvenţii noştri în gânditori de afaceri superb echipat pentru a analiza şi de a rezolva cele mai mari provocări de afaceri. Citește mai puţin
Chicago , Philadelphia , Londra , Madrid + 3 Mai mult Mai Puțin