Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Vrei să crești în cariera ta, dar ai o ardezie completă a responsabilităților. MBA Syms Syms of Business Executive MBA înțelege realitățile tale. Te pregătește pentru a-ți accelera potențialul de carieră, aduce ideile care schimbă jocul și te pregătești pentru o economie globală schimbătoare - toate rămânând în jobul tău actual.

The Sy Syms Edge

 • Cursurile noastre flexibile sunt destinate profesionistului care lucrează.
 • Curriculumul nostru de bază complet construiește o bază pentru succesul oricărei afaceri.
 • Cunoscutii noștri profesori cu normă întreagă vă inspiră prin excelență academică. Teoria de punte de legătură impresionantă cu practica de afaceri în timp real.
 • Corpul nostru de studenți include o varietate diversă de profesioniști din fiecare sector de afaceri.
 • Cursurile dvs. vor fi mici și personalizate, permițându-vă să realizați conexiuni de afaceri pe tot parcursul vieții.

La o privire

 • Participe la cursuri duminică sau în format hibrid.
 • Aflați cum puteți deveni lider în afaceri din profesioniști.
 • Îmbunătățește-ți afacerea prin intermediul reședințelor de vară.
 • Creează legături de-a lungul vieții cu profesorii și colegii tăi.
 • Câștigă-ți EMBA-ul de la Syms în doar doi ani.

Curriculum

Programul nostru EMBA subliniază trei teme care sunt integrate în întregul curriculum.

antreprenoriat

Ecosistemul din jurul spiritului antreprenorial la Yeshiva University este vibrant, genial și de vârf. În centrul mandatului de antreprenoriat al lui Yeshiva este de a găsi modalități de a profita de puterea enormă, vitalitatea și resursele întregii universități, astfel încât, într-adevăr, întregul energiilor noastre este mult mai mare decât doar suma părților. Încurajăm parteneriate între școli și institute, studenți și elevi, comunitatea din New York și oficialii guvernamentali. Avem conexiuni puternice cu Israelul și tehnologia națională Start-up și spiritul antreprenorial. Yeshiva University este în proces de creare a unui incubator în New York pentru ca companiile israeliene să se dezvolte și să prospere în mediul NYC.

Conducere

Această temă se concentrează pe crearea de noi lideri ai viitorului. Pe parcursul programului, se pune un accent deosebit pe modul în care diferitele instrumente și teorii de afaceri pot spori capacitatea de a conduce și de a performa în medii extrem de competitive și stresante. Unele dintre cursurile oferite se concentrează în special pe dezvoltarea abilităților de leadership, inclusiv managementul într-un mediu global și o serie de vorbitori cuprinzând unii dintre cei mai de succes manageri și antreprenori.

Etică

Mai important ca niciodată este practicarea eticii în afaceri, menținând în același timp un model de afaceri durabil. Stabilit la Yeshiva University , acest program țese valorile YU cu etica de afaceri, învățând cum se poate realiza un model de afaceri durabil, oferind totodată beneficii comunității și mediului său. Acest model depinde de capacitatea managerilor și a liderilor de a identifica valorile personale și corporative și de a alinia comportamentul afacerilor cu așteptările sociale, responsabilitățile legale și aspirațiile morale. Curriculumul nostru subliniază rolul central al eticii de afaceri în cursul nostru de etică și mediu legal și se concentrează pe probleme de etică în cazurile studiate în întregul curriculum.

Două rezidențe de vară

Inovarea prin tehnologie și leadership

Vara 1: reședința de vară din NYC - învățarea a ceea ce este nevoie pentru a deveni un inovator

În acest workshop intens de șapte zile, studenții află despre modelele de afaceri care îi pot ajuta să ducă un produs sau o afacere la nivelul următor. Instrumentele specifice de creativitate sunt predate și aplicate, urmate de o serie de vizite la start-up-uri inovatoare din zona metropolitană din New York. Atelierul se încheie cu studenții care își creează propriile idei de afaceri și oferă un plan de afaceri pentru a merge împreună cu acesta.

Vara 2 - reședința de vară a Israelului - cufundarea într-o cultură națională de început

În acest workshop intens de zece zile, studenții colaborează cu studenți EMBA israelieni de la una dintre universitățile de top din Israel. Împreună, lucrează ca echipe pentru a descoperi secretele din spatele succesului tehnologic al acestei națiuni start-up. Sunt prezentate prelegeri, de la profesori de top din domeniul afacerilor și tehnologiei israeliene, urmate de vizite la sol la cele mai de succes companii israeliene. Până la sfârșitul acestui atelier, studenții sunt așteptați să înțeleagă bine ceea ce este nevoie pentru a fi lider de inovație și de modalitățile strategice de a ajunge acolo. Locuința este în engleză.

Captura de programe EMBA

Vă mulțumim că ați luat în considerare Programul Executive MBA al Yeshiva University , singurul program care este oferit duminică în considerarea comunității diverse pe care o servește.

Înțelegem că aceasta este o decizie importantă pentru dumneavoastră. Câteva puncte de luat în considerare:

 • Luați în considerare cultura. Fiecare școală are a ei. Găsiți programul de afaceri potrivit pentru dvs. - academic, social și profesional. De exemplu, Yeshiva University este cunoscută pentru comunitatea sa caldă, grijulie și îngrijită. Asta se traduce prin multe lucruri, de la conexiuni puternice cu profesorii până la angajarea pasională în comunitate și cu Alumni.
 • Luați în considerare obiectivele dvs. Alegeți școala de afaceri care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Gândiți-vă dacă doriți să vă reinventați cariera, să începeți o nouă activitate sau să vă prezentați o mulțime mult mai mare în compania dvs. actuală. La Yeshiva, veți dezvolta relații care formează o comunitate de-a lungul vieții și sunt disponibile în fiecare etapă de carieră.
 • Luați în considerare să ajungeți la noi. Dacă Yeshiva pare să se simtă potrivit pentru tine, un loc în care vei fi alimentat în timp ce crești, suntem disponibili pentru discuții.

Iată câteva informații suplimentare pentru a vă ajuta cu decizia dvs.:

 • Program de 2 ani, 48 de credite Executive MBA program în campusul nostru Manhattan din New York.
 • Cursuri riguroase predate de profesori de succes, cu experiență.
 • Două reședințe de vară.
 • Aflați alături de colegi de clasă foarte experimentați și să creați conexiuni pe toată durata vieții.

Spune-ne ce te diferențiază. Suntem cu adevărat interesați să aflăm mai multe despre tine. Sy Syms School of Business valorizează persoanele interesante care sunt serioase în aspirațiile lor în carieră. Studenții noștri sunt diverse. Facultatea noastră este de renume mondial. Curriculumul este riguros. Credem că acesta este un MBA pentru directori care se potrivesc cu obiectivele tale de carieră. Iată ce trebuie să faceți pentru a aplica:

 • GPA de 3.0 și mai sus (transcrieri).
 • Interviu. După ce cererea dvs. online este completă și în curs de examinare, puteți fi contactat de un membru al Biroului de admitere pentru a programa un interviu în campus. Vă rugăm să rețineți: interviurile sunt doar prin invitație.
 • Sunt necesare două recomandări.

Solicitanții internaționali

Studenții internaționali care nu dețin o diplomă dintr-o instituție în care toate instrucțiunile se desfășoară în limba engleză trebuie să ia TOEFL (Testul de engleză ca limbă străină), PTE (Pearson Test of English) sau IELTS (International English Language Sistem de testare). Puteți fi scutit de la TOEFL, PTE sau IELTS numai dacă ați obținut o diplomă de la o instituție în care engleza este limba de instruire.

Scorurile TOEFL, PTE și IELTS sunt valabile timp de doi ani. Scorurile dvs. trebuie să fie valabile atunci când trimiteți cererea.

Termenele de admitere

 • 3/9/2020: Termenul limită pentru depunerea burselor
 • 31/03/2020: Termenul de admitere
 • 5/11/2020: Termenul limită de depunere
 • 31.07.2020: Termenul final de admitere
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Citeste mai mult

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Citește mai puţin