Citește Descrierea Oficială

Rezultatele programului EMBA:

Cursurile de UBIS EMBA sunt oferite în seara pentru profesioniști și programul de lucru oferă studenților posibilitatea de a avea o educație de afaceri aplicat într-un mediu dinamic, multicultural de învățare. Programul nu numai că îmbunătățește capacitățile de luare a deciziilor studenților, prin oferirea unei fundații de afaceri funcțional, de asemenea, îmbunătățește lor analitice, de comunicare, și abilități tehnologice. Un EMBA de la UBIS vă oferă abilitățile necesare pentru a lua la mijlocul anului la nivel de conducere și funcții de conducere în lumea afacerilor. Absolvenții noștri vor avea încredere să urmeze o carieră în poziții de autoritate în sectorul privat, în administrația publică, organizații internaționale sau organizații non-guvernamentale.

Structura programului:

Pentru a primi un Executive Master of Business Administration (EMBA), studenții trebuie să câștige 48 de ore de credit semestru, care sunt egale cu 16 cursuri, inclusiv o teză, mai mult de 15 luni pentru studii cu normă întreagă. Studiile includ cursuri preliminare (30 de ore de credit), plus cursuri postuniversitare (48 de ore de credit).

Profilul unora dintre profesorii noștri:

Fost DG la Pommery, LVMH Elveția; Fost vicepreședinte - Orientul Mijlociu și Africa, la International Pepsi-Cola; Fondator si Managing Partner la O plc; Fostul șef al WWF News Service / Communications Manager, WWF International.

Documente necesare pentru Aplicare (CLICK AICI):

1) Completați o cerere (include documente de suport de mai jos)

2) Trimite transcrierea oficială certificate universitare (transcrierea finală a notelor și a cursurilor) , precum și o copie a diplomei universitare oficiale. Aceasta include transcrieri oficiale pentru toate universitățile la care a participat. 

3) O copie a CV -ului / CV și / sau certificatul de lucru detaliaza realizarile profesionale

4) Studenții care au nevoie de viza de student elvețian pentru studii cu privire la sol, trebuie să prezinte , de asemenea , următoarele documente, cerute de autoritățile elvețiene, în plus față de , articolele 2 enumerate mai sus.

  • Declarațiile bancare care prezintă cel puțin CHF9'000 sau echivalent
  • Fotocopia unui pașaport valabil
  • Planul de studiu care indică motivul pentru care studentul a ales Elveția, de ce Geneva, de ce UBIS, ceea ce studentul intenționează să studieze, cât timp va dura, ce grad (e) studentul intenționează să le realizeze, iar planurile studentului de a părăsi Elveția după finalizarea lui / studiile 

 5) TOEFL sau alte rezultate oficiale examen de plasare engleză ( În cazul în care școlarizarea anterioară nu a fost în limba engleză sau non-vorbitori nativi de limba engleza). Toate rezultatele prezentate la biroul nostru direct de la agenția de testare. 

6) să plătească o taxă nerambursabilă de procesare a aplicației 100 CHF

Notă: Copiile de aplicare și de sprijin de documente pot fi trimise prin e-mail la: admissions@ubis-geneva.ch, urmat de originale prin poștă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb. 2020
Duration
12 - 24 luni
Part time
Price
2,200 CHF
pe curs
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date