Executive Master de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Acesta este programul de bază al Business School IPMI. Programul, cu îmbunătățirea continuă, a fost difuzate de douăzeci de ani și a produs un număr de manageri și lideri profesioniști. Principalele caracteristici ale programului sunt:

Harvard Business School studiu de caz Metode

Curriculum IPMI Business School a fost obișnuiți rapid la schimbările de conceptele și practicile în afaceri. Ca Harvard Business School, IPMI Business School este în primul rând o scoala de afaceri studiu de caz cu studii de caz de la Harvard, INSEAD, iar IPMI Business School în sine. Utilizarea cazurilor sau a raportului intre cazurile și cadru conceptual variază în funcție de subiectele și programele de curs.

Master of Business Administration (MBA), programul surprinde complexitatea și ambiguitățile inerente în lumea reală de luare a deciziilor și punerea în aplicare în sala de clasă, prin studii de caz, mai degrabă decât prin numai prelegeri. Discuție Clasa de situatii de afaceri vieții real- ghiduri elevii pentru a identifica problemele din unghiuri diferite și să dea perspectivă bine-rotunjite. De asemenea, permite elevilor să dezvolte puternic de analiză și rezolvarea de probleme si abilitati de luare a deciziilor. În plus, acesta oferă, de asemenea, studenților cu abilități aplicabile pentru a înțelege dinamica de afaceri.

Engleză de livrare

Clase IPMI Business School sunt livrate în limba engleză, care oferă studenților cu abilități aplicabile și să încurajeze încrederea în mediul de afaceri international.

Excelent Curriculum

Curriculum IPMI Business School a fost obișnuiți rapid la schimbările de conceptele și practicile în afaceri. Ca Harvard Business School, IPMI Business School este în primul rând o scoala de afaceri studiu de caz, folosind studii de caz de la Harvard, INSEAD, iar IPMI Business School în sine.

Învățarea în grupuri

Învățarea în grupuri de studiu este, de asemenea parte din programa școlară. Idei și experiențe vor fi schimbate și partajate în timpul clasei. Elevii vor învăța să structureze argumentele lor de a se exprima cu claritate și flexibilitate față de atitudinile și opiniile altora - un preparat extrem de important pentru a face față situațiilor care pot să apară în carierele lor viitoare.

Ultima actualizare Oct 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră