Executive Master de administrare a afacerilor

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

mba

Programul de Executive MBA de la Universitatea din Statele Unite ale Americii combină teoria și studenții-permițând practica de a aplica ceea ce au învățat. Studenții sunt, de asemenea, posibilitatea de a lucra la un stagiu sau de locuri de muncă legate de domeniul lor de studiu, în timp ce în școală, prin utilizarea de CPT lor. Acest program combină o populație în mare parte internațional de student cu studenții interne care să permită ambele grupuri de studenți posibilitatea de a împărtăși experiențe diverse lor de lucru.

Statele Unite ale Americii University este situat în frumoasa San Diego, California. USU este o universitate de clasă mondială, oferind atât cursuri online și învățarea pe-campus. Există sute de întreprinderi locale și companii care oferă studenților și oportunități absolvenți pentru o experiență lumea reală, de cercetare în timp ce studia sau de muncă după absolvire. Vom demonstra devotamentul nostru pentru studenții noștri, prin dimensiuni clasa mica, care asigură nici un student este lăsat în urmă. Noi menține ratele de școlarizare accesibile, care fac educație accesibilă. San Diego este acasa, la un corp student diversă, care promovează incluziunea și a înțelegerii în clasă, comunitate și lumea. Universitatea din SUA este la câteva minute de plaje frumoase și are o rundă aproape perfect ani climatice. Obtinerea de gradul dvs. poate fi placuta de la Universitatea din SUA.

Elevii vor dobândi o înțelegere mai amplă a zonelor funcționale ale unei afaceri (finanțe și contabilitate, marketing, resurse umane, tehnologia informației), precum și dezvolte aptitudinile de conducere prin cursuri de comportament organizațional, dreptul afacerilor și etică, management internațional / global, planificarea strategică și schimbare organizațională și inovare.

Disponibil: Hibrid: on-line, cu o de două ori pe lună rezidenta

Medie clase de mărime: 8 - 10 studenți

Timp pentru a finaliza: 36 credite semestru / 4 semestre / 18 luni

Transfer: Maxim de 6 unități

Cost:

 • International Students: 675.00 dolari pe credit
  • Aproximativ 6,075.00 $ pe semestru + taxe aplicabile

Cerinte: Programul

Studenții care nu au finalizat un grad de licență în afaceri trebuie să completeze BUS 440. BUS 440 analiza si de luare a deciziilor pentru manageri de date (Fost MGT 301)

Structura cursului:

36 credite; 12 cursuri de bază, care includ cursul finală Capstone.

Cerințele de admitere

 • formularul completat
 • 100 $ taxa de cerere
 • Copie de transcrieri oficiale; tradus și evaluate de către o agenție NACES aprobat
 • Dovada de limba engleza; IELTS scor minim 6.0+; minim TOEFL 61+
 • Declarația & documente financiar Suport
 • Copie a pașaportului cu fotografie
 • Declarația de scop
 • 2.5 AAP minim

Curs CPT Opțional: MGMT 999

CPT este definită ca "munca alternativ / studiu, stagii, educație de cooperare, sau orice alt tip de stagiu necesare sau Practică care este oferit prin sponsorizarea angajatori prin intermediul unor acorduri de cooperare cu școala." Astfel, CPT pentru F-1 studenților este destinat sa asigure experiență de lucru în Statele Unite în situațiile în care activitatea servește ca o parte integrantă a programului academice a unui student. CPT trebuie să fie de angajare care nu poate întârzia finalizarea programului academic.

CPT este oferit ca un curs de 0.5 de credit pe sesiune 8 săptămâni. Costul pentru MGT 999 cursului pe sesiune este de 337.50 $ sau $$ 675 pe semestru. Student trebuie să se aplice pentru CPT înainte de începerea sesiunii.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personali ... Citeste mai mult

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personalized and flexible student services as well as a quality education at an affordable price. Citește mai puţin
SUA Online , Elveția Online , San Diego , Washington , Londra , Geneva + 5 Mai mult Mai Puțin