Executive Master of Business Administration (EMBA)

Generalități

Programul de descriere

Echitatie pe o creștere rapidă din Asia și așteptări mari de prosperitate a continuat, SMU EMBA este conceput special pentru liderul senior la nivel mondial, care este interesat în inovație de afaceri și de creștere. Cu intrări de la peste 100 de lideri din Asia, curriculum-ul nostru integrează încercat și testat practici cu principiile evoluție și nuanțele din regiune. Se urmărește, de asemenea, la stimularea creșterii personale prin excelență în conducere, cunoașterea și aplicarea. Predate interactiv într-un campus oraș dinamic, în Singapore cu stints de studiu în Statele Unite ale Americii, India și China, SMU EMBA este o educație cu adevărat global care aduce liderul moderne în tine - unul care este practic, la nivel global și conștient social.

Cerințele de admitere

  • A demonstrat potentialul de lider excepțional, puternice abilități de management și capacitatea intelectuală necesară pentru a finaliza programul nostru riguros.
  • Diplomă de licență sau o calificare profesională echivalentă.
  • Sugestii de 10 ani de experiență în muncă.
  • GMAT sau SMU de testare Admitere.

Taxe

Taxa de cerere este de S 200 dolari, inclusiv TVA (nerambursabil)

Taxa de scolarizare

Taxa totală este S $ 109.500 inclusiv fiscale Produse și Servicii (GST). Taxa de scolarizare include materiale de studiu, mese în timpul segmentelor rezidențiale și de cazare în Statele Unite ale Americii, India și China.

Taxele care (după GST) se achită după cum urmează:

  • Prima plata a S 10.000 $ după acceptarea
  • plata a 2-a S $ 33.000 până la 31 martie
  • plată a 3-a S $ 33.000 de 30 septembrie
  • plata a 4-a S $ 33.500 până la 31 ianuarie

Alte cheltuieli excluse din program și care urmează să fie suportate de către participanți: biletele de avion si cazare in Singapore.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited