Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a pregăti absolvenții săi pentru funcțiile de management general. Programul este conceput pentru a integra teoria și practica referitoare la mediul african în contextul globalizării.

Cerințe de intrare

 1. O diplomă de prim grad de o universitate recunoscută de Universitatea Africa sau o calificare profesională obținută prin studii și examene formale și recunoscută ca echivalent de diplomă de către AU
 2. Cel puțin 4 ani de experiență de muncă post-calificare într-o funcție de conducere
 3. Competența în matematică de bază nu sub nivelul GCE 'O'
 4. În cazuri excepționale, studenții care posedă alte calificări de învățământ terțiar, pe lângă cele specificate mai sus și care au un istoric bun de experiență managerială sau antreprenorială, pot fi luați în considerare pentru a fi admiși în program.

Structura programului


Anul un semestru Unu/>

 1. MEC501 Economie (3 credite)
 2. MAC501 Contabilitate financiară și de management (3 credite)
 3. MBA501 Metode de cercetare
 4. MBA502 Tehnologia Informației (2 credite)
 5. Gestionarea MMS 502
 6. MKT501 Managementul marketingului (3 credite)

Total ore de credit: 15

Anul un semestru al doilea

 1. MMS501 Sistem de informații de management (3 credite)
 2. MBA503 Metode cantitative (3 credite)
 3. MFN501 Gestiunea financiară (3 credite)
 4. MMS511 Management strategic (3 credite)
 5. Analiza politicii publice MPA501 (3 credite)

Total ore de credit: 15

Anul doi Semestrul unu

 1. MMS505 HRM și relații industriale (3 credite)
 2. Raport de proiect MBA510 (3 credite)
 3. Specializare (total de 9 ore de credit)

Total ore de credit: 15

Anul doi Semestrul doi

 1. MBA511 Propunere de disertație și apărare (3 credite)
 2. MBA512 Dizertație raport de scriere (6 credite)

Total ore de credit: 9

Asistență financiară


Universitatea Africa, în încercarea de a face educația superioară accesibilă tinerilor din Africa și care este conștientă de statutul de venituri scăzute al familiei africane medii, oferă finanțare studenților care merită să-și asiste la plata taxelor universitare. Comitetul pentru asistență financiară al Universității este responsabil pentru acordarea acestei asistențe. Asistența se acordă pe baza meritelor, necesităților și caracterului și se încadrează în două categorii: ajutor financiar și burse./>

Ajutor financiar

În mod normal, aceasta este destinată asistenței cu plata taxelor de școlarizare și este disponibilă studenților începând cu al doilea an. Nevoia elevului este evaluată pe baza aplicației, a documentelor justificative și a informațiilor de la orice arbitru. Performanța academică a studentului indicată de CGPA este, de asemenea, utilizată pentru a determina nivelul asistenței. Acei studenți care au performanțe foarte bune se acordă mai mult decât omologii lor ca o modalitate de a-și recompensa eforturile și de ai motiva să continue să urmărească o excelență academică superioară. Elevii care intră pe lista decanului vor fi, de asemenea, asistați cu plata școlarizării și cei care au o performanță inferioară CGPA necesară absolvirii nu vor primi asistență.

burse de studiu

Elevii trebuie să solicite burse prin Biroul de Asistență Financiară. Diferite organizații, biserici și indivizi stabilesc burse care sunt acordate solicitanților care merită, care trebuie, de asemenea, să îndeplinească orice criterii speciale care pot fi stabilite de către beneficiar (de exemplu, poate fi necesar ca destinatarul să fie de un anumit sex sau într-un anumit domeniu Facultatea sau dintr-o anumită țară.) Bursele acordate pot acoperi integral comisioanele pentru beneficiar sau pot fi parțiale, acoperind doar comisioanele specificate. În cazul în care un student primește premii de la mai multe surse, iar suma totală a premiilor depășește totalul taxelor plătibile, nu vor fi restituite beneficiarilor. Orice astfel de exces este recuperat din ajutorul financiar și acordat unui alt elev nevoitor.

Studiu de lucru

Toți studenții care beneficiază de asistență financiară sunt așteptați să lucreze în oricare dintre unitățile universității pentru un anumit număr de ore pe săptămână, ca semn de apreciere a premiului. În prezent, cei care lucrează în aer liber sunt așteptați să lucreze timp de două ore pe săptămână, iar cei care lucrează în interior lucrează timp de patru ore pe săptămână.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Africa University - Zimbabwe »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
135 USD
Taxe de școlarizare pe oră de credit: 135 USD. Alte taxe și cheltuieli se aplică.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019, Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019, Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date