Citește Descrierea Oficială

Full-Time International MBA

Obiective

Programul MBA Internațional urmărește:

- să dezvolte o cultură solidă a afacerilor pentru a fi pregătită să facă față în mod eficient principalelor provocări ale concurenței mondiale actuale;

- să dobândească cunoștințe și instrumente practice aplicabile proceselor organizaționale;

- îmbogățiți-vă propria gândire mulțumită unui schimb constant de opinii cu managerii și profesioniștii care operează în medii internaționale;

- să dobândească capacitatea de a înțelege evoluția contextului economic global și de a profita de oportunitățile noilor piețe emergente ;

- să învețe să interacționeze eficient cu colegii din diferite valori culturale și modele de comportament;

- să consolideze competențele transversale pentru a îmbunătăți munca eficientă și pentru a avansa urcarea scării de carieră.


Durata și programul

MBA Internațional constă în 10 luni de experiență concretă, din februarie până în decembrie 2019.
Participarea se face pe o formulă cu normă întreagă și este structurată după cum urmează:

- 500 ore de activități didactice : de luni până joi de la 9.00 la 16.00;

Atelierele dedicate și sesiunile de învățare încrucișată pot fi programate în zilele de vineri.

- 1 săptămână rezidențială în străinătate (iunie 2019);

- Activitate experimentală de 3 zile : Inovare

- 3 luni de proiect final : Final Challenge.


De asemenea, se prevede angajamentul participanților în modul offline pentru finalizarea misiunilor și pentru un studiu individual.


Participarea este obligatorie: indemnizația maximă de absență este de 15% din activitățile didactice structurate.

Profilul studenților

MBA Internațională se adresează candidaților care îndeplinesc următoarele cerințe:

- Curriculum excelent de studii (Diplomă în orice disciplină sau calificare echivalentă obținută în străinătate);

- experiență profesională de cel puțin 3 ani;

- competență în limba engleză (scrisă și vorbită).

Candidații candidați sunt de așteptat, de asemenea, să dovedească:

- o motivație și o abordare proactivă;

- flexibilitate și adaptabilitate;

- experiențe educaționale și / sau profesionale în contexte internaționale;

- aptitudini puternice pentru mediile multiculturale.

Dezvoltarea carierei

MBA Internațional reprezintă o investiție importantă în dezvoltarea carierei: oferă participanților abilități de relaționare solide și competențe manageriale și încurajează obținerea unei viziuni integrate a sistemului de afaceri. În plus, consolidează abilitățile de afaceri, permițând participanților să comunice eficient cu toate domeniile funcționale în organizațiile lor, încurajând posibilitatea de a aspira la roluri profesionale viitoare de o mai mare responsabilitate. Programul Programul de MBA Internaționale cu normă întreagă oferă o gamă de activități diversificate, dar continuă, pentru a garanta o experiență profundă pentru creșterea carierei.

Program

Programul de full-time MBA oferă o serie de activități diversificate, dar continue, pentru a garanta o experiență profundă pentru creșterea carierei.

CONSTRUCȚII FUNDAMENTALE

500 de ore de predare au vizat prezentarea unei viziuni integrate a următoarelor module didactice, care sunt proiectate și structurate, oferind o orientare constantă spre procesele organizaționale de internaționalizare și digitalizare.

- Strategia corporativă

- Contabilitate financiara

- Contabilitate de gestiune

- Finanțe corporative

- Marketing

- Managementul Oamenilor și Organizațiilor

- Operațiuni și gestionarea lanțului de aprovizionare

- Management International

- Produs

- Managementul TIC

- Managementul responsabil

Această parte a programului este completată de o activitate, în întregime într-o platformă online dedicată, care simulează un mediu de afaceri competitiv în care sunt testate abilitățile imediate de rezolvare a problemelor și se aplică deciziile strategice pentru creșterea companiei.

INOVAȚIE
În scopul formării unor competențe solide în funcție de evoluțiile globale și de contextul extrem de inovator și competitiv, tinerii talente se confruntă acum, programul include sesiuni dedicate start-up-urilor și incubatoarelor, prin întâlniri și ateliere de lucru cu actori importanți în arena de inovare pentru o mai profundă înțelegerea pârghiilor lor pentru creștere și succes.

Programul este, de asemenea, îmbogățit prin includerea unei " Inovații

În plus față de laboratoare, se realizează un " Plan de afaceri " pe parcursul programului, cu scopul de a învăța cum să modeleze o idee inovatoare și să o structureze ca un plan de afaceri integrat, cu sprijinul membrilor dedicați ai facultății CUOA Business School .

GO GLOBAL

Consolidată prin conotația sa internațională, programul include un turneu de studiu de o săptămână în străinătate , într-una din țările care reprezintă principalii actori economici mondiali și inovare managerială, pentru a consolida comparația internațională în materie de management cu activități de formare în școlile de afaceri sau universități locale, vizite la companii și mărturii ale managerilor și antreprenorilor.


Pentru a spori capacitatea de a gestiona multiculturalismul în mediile internaționale, programul a prevăzut o experiență de învățare încrucișată cu alte programe internaționale organizate de CUOA Business School , pentru o perioadă de trei săptămâni în care sunt desfășurate mai multe activități, cum ar fi prelegeri, vizite, lucrări de proiect și tururi opționale.

PROVOCARE FINALĂ

Ultimele luni ale programului Master sunt dedicate în întregime practicii și consolidării tuturor cunoștințelor dobândite cu scopul de a putea face față viitoarelor provocări de lucru cu o bază solidă.

Participanții pot alege una dintre următoarele căi incluse în program:

- proiect de afaceri internațional real în colaborare cu o companie care activează în scenariul global;

- ideea de afaceri și elaborarea unui plan pentru viitoare posibile oportunități antreprenoriale;

- activitatea de cercetare pe teren.

PROGRAM DE SCHIMBURI DE LIFE

Programul subliniază dezvoltarea abilităților transversale prin diferite instrumente utilizate atât în ​​cursul de clasă, cât și în formarea în aer liber; obiectivul anterior este acela de a contribui la construirea de echipe, orientare, instrumente de conducere, abilități de autocontrol și de gestionare a stresului și vorbire în public.

Mai mult, și pentru a privi în perspectivă dezvoltarea carierei, programul include activități pregătitoare pentru plasarea în muncă, cum ar fi revizuirea CV-ului și sesiunile dedicate dezvoltării și promovării imaginii personale și profesionale ca marcă reala care trebuie evidențiată în comunitatea profesională.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare August 8, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
10 luni
La zi
Price
22,000 EUR
TVA.
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date