Fudan-mit MBA International (full-time)

Generalități

Programul de descriere

Studiu la una dintre cele mai vechi și mai selective universități din China, situat în Shanghai în centrul motorului economic al Chinei. Fondată în 1905, Universitatea Fudan a fost prima instituție de învățământ superior din China pentru a înființat un departament de educație de afaceri. School of Management (FDSM) a crescut într-una dintre instituțiile de învățământ de top din China. Programul de MBA a fost lansat în 1996 printr-o colaborare intre Universitatea Fudan School of Management și Sloan School of Management MIT. Acesta are ca scop de a cultiva profesionisti cu o perspectivă internațională și spirit antreprenorial, bine ajustat la cerințele globalizării economice în China și restul lumii. Fudan Programul MBA Printrecele Top 50 în programele Global MBA de Financial Times, cu îmbunătățirea continuă în clasament, timp de 4 ani consecutivi. Procentul de creștere salarială - Nr.1 ​​în Asia, nr.2 în lume.

De ce Fudan-MIT International Program MBA

1) Colaborarea între două școli de conducere de afaceri: Cooperarea strânsă cu MIT Sloan School of Management este încorporată în formare Facultatea, vizitarea profesori, dezvoltarea curriculum-ului, proiecte studentesti, și rețele absolventi complementare. 2) Facultăți internaționalizate: Membrii facultății (30-40% sunt facultate internaționale) a programului IMBA poseda ambele medii academice bogate și experiențe extinse didactice din învățământul de afaceri. Elevii pot experimenta, de asemenea, cursuri de profesori de la MIT Sloan, experți din industrie și directori de afaceri, care aduc idei de ultimă oră și experiențe din lumea reală în sala de clasă.

3) Proiecte integrate de acțiune de învățare (iLab): Programe de învățare bazate pe proiecte abundente (cum ar fi concursuri plan de afaceri, proiectul Fudan-MIT China-Lab, proiectul GCP Fudan-Wharton, dezvoltare caz și simulări) oferă studenților cu posibilități de a aplica cunoștințele și competențele în un mediu internațional.

4) International Programul de schimb de studenți: Fiind unul dintre cele doar patru școli membre ale Organizației PIM în China continentală, FDSM oferă aproximativ 100 de locuri de schimb de la peste 40 de scoli renumite de afaceri internaționale pentru studenți MBA. Studia în străinătate pot îmbunătăți abilitățile de comunicare inter-culturale și construi expunere internațională.

5) Servicii profesionale de dezvoltare a carierei: MBA Biroul de Dezvoltare carierei Fudan, ca prima de acest gen din China, oferă studenților cu resurse și servicii profesionale în dezvoltarea carierei și ocuparea forței de muncă. Servicii de carieră, cum ar fi planificarea carierei, ateliere de lucru și studenți personale ajuta consultanta pentru a planifica mai bine carierei lor profesionale și de a spori competitivitatea de dezvoltare a carierei în viitor.

6) Global Network absolventi: Studiu full-time se bazează prietenii puternice în rândul elevilor, care se va extinde prin programul de doi ani si nu numai. Această rețea absolventi este o resursă pe tot parcursul vieții pentru participanți Fudan-MIT IMBA Programul. În plus, absolventii IMBA sunt invitați să devină o parte a rețelei de absolventi MIT Sloan ca absolventi de afiliere.

7) Cea mai bună locație în Shanghai, China: Fudan Școala de Management se află în Shanghai, unul dintre cea mai rapidă creștere hub de afaceri din lume, și centrul economic, financiar, cultural si tehnologic cel mai influent în China. În timp ce trăiesc și studiază în Shanghai, elevii vor avea oportunități de abundente de a învăța despre globalizare și formarea de capital pe piețele emergente, împreună cu o înțelegere de ambele practici de gestionare de Vest și chineză.

Taxe și cheltuieli

Taxa all-inclusive a programului de doi ani IMBA este 34.100 USD, care include școlarizare, cărți de text, proiecte de învățare de acțiune, seminarii, evenimente, disertație. Costurile suplimentare vor fi de locuințe, de divertisment, de transport și alte cheltuieli personale, cum ar fi spălătorie, mese sau taxe care călătoresc.

oportunități de burse

Programul IMBA oferă primul an și al doilea bursa de student anul bazat pe scorul elevilor GMAT, performanțele academice, potentialul de lider și contribuții la program.

Cerințe de intrare

  • Să dețină o diplomă de licență sau de mai sus - Min. 2 ani de experiență de muncă - Un GMAT acceptabil sau GRE - sau alte teste echivalente - Comision de aplicare: USD ($) 130

Optiuni gradul doi:

  • MIT Sloan Program de MSMS - Yale SOM MAM Programul - York Schulich Programul MBA

Specializarea de funcția:

Finanțe / Management General / Consultanta / Marketing / Antreprenoriat

Specializarea de Industrie:

Servicii financiare / Consultanta / IT / Venture Capital & Private Equity

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1905, Fudan University was the first institution of higher learning in China to set up a department of business education. The School of Management (FDSM) has grown into one of the top- cla ... Citeste mai mult

Founded in 1905, Fudan University was the first institution of higher learning in China to set up a department of business education. The School of Management (FDSM) has grown into one of the top- class educational institutions in China. The School has been awarded the First Prize for R&D Progress and the First Prize for Excellent Education Accomplishments, both on national levels. The school has also attained both AACSB and EQUIS accreditations. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited