Full-Time MBA - Programul STEM

Generalități

Programul de descriere

Construiți abilitățile esențiale pentru a conduce întreprinderi de succes și durabile în cel mai mare oraș antreprenorial din lume și dincolo de el.

 • USF full-time MBA de gradul vă oferă o cale personalizată la conducerea afacerilor.
 • Conținut academic de nivel mondial și expert, facultate dedicată
 • Activități și evenimente co-curriculare orientate spre carieră
 • Colaborare cu absolvenții școlii extinse de Bay Area of Alumni și rețele de companii

Șase concentrații pentru programe de MBA cu normă întreagă și part-time

Am redesenat programul nostru de doi ani Full-Time MBA în 2017

Programul nostru de MBA reproiectat

 • Optimizați locația USF în centrul orașului San Francisco pentru a construi o rețea profesională puternică cu organizațiile de lider din zona Bay.
 • Dezvoltați-vă printr-un curriculum de program îmbogățit, care reflectă tradiția iezuită a USF privind responsabilitatea socială și reflecția conștientă .
 • Pregătiți-vă pentru piețele, domeniile și carierele pe care doriți să le urmăriți - începând cu primul an. Personalizați-vă cursurile și experiența de program pentru a reflecta obiectivele și interesele de carieră de la început în Programul de Accelerator al carierei sau cu o Concentrație MBA .
 • Câștigați-vă MBA și avansați obiectivele carierei la un cost redus , cu un program de MBA care a fost revizuit pentru a oferi studenților mai multe șanse pentru mai puțin.

Majoritatea studenților au o primă atenție atunci când se adresează programelor MBA. Cum îmi voi câștiga MBA la Universitatea din San Francisco pentru a-mi spori oportunitățile de succes în carieră?

Ce diferă de curriculumul de doi ani al USF?

 • Platforma acceleratorului de carieră
  Studenții pe termen lung selectează una dintre cele trei platforme de accelerare a carierei care se aliniază cu obiectivele dvs. profesionale - Factorii umani de performanță în afaceri, Finanțe pentru afaceri și Succesul și cunoștințele clienților. Platforma dvs. vă formulează cursurile și vă recomandă serii de cursuri specifice industriei, precum și vă conectează cu absolvenții USF care lucrează în domenii relevante și vă pregătesc pentru mediile de interviu specifice traiectoriei dvs. Veți începe avansarea carierei dvs. de îndată ce veți deveni student.
 • Proiect de inovare
  Obțineți experiență de lucru valoroasă la o companie pe care o alegeți, ca o organizație locală nonprofit, mare sau organizație comunitară. Veți construi relații și referințe prin proiectul dvs. de inovare, precum și vă va prezenta munca dvs. colegilor dvs. în primăvara anului doi.
 • Consiliul consultativ personal
  Fiecare student are un consiliu consultativ personal format din cel puțin un partener alocat, precum și un consilier non-USF, cum ar fi un fost șef sau mentor. Puteți invita cât mai mulți consilieri să servească la bordul dvs. așa cum doriți. Consiliul dvs. vă încurajează să solicitați sfaturi de la confidenți de încredere, să reflectați asupra obiectivelor și progreselor dvs. și să formați relații semnificative care să dureze mai mult decât timpul acordat programului.
 • Exercițiile de management: O piatră de temelie a tradiției iezuitului este o reflectare a impactului social al omului și a capacității noastre de a crea echitate socială. Exercițiile noastre de management sunt concepute pentru a încuraja timpul cu consiliul dvs. personal de consiliere pentru a reflecta asupra dvs., asupra colegilor și colegilor, asupra clientului sau organizației cu care ați lucrat și asupra modului în care puteți servi pozitiv societatea în general.

Rezumatul Curriculum-ului pentru doi ani de MBAANUL 1

Semestrul de toamnă include cursuri de bază care acoperă fundamentele afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, analiza datelor, etica, economia și conducerea. Veți explora, de asemenea, opțiunile pentru alegerea uneia dintre cele trei Platforme de Accelerator de carieră și selectați membrii Comitetului consultativ personal.

Semestrul de primăvară este atunci când alegeți Platforma Acceleratorului carierei , selectați trei cursuri elective în cadrul acestei Platforme și luați încă două dintre studiile de bază ale curriculumului.

Studiul de vară este timpul ideal pentru a urma un stagiu de vară și pentru a vă conecta cu potențiali angajatori. De asemenea, puteți obține experiență de consultanță de primă mână prin intermediul Grupului Malloy , desfășurați un proiect independent pentru a vă consolida abilitățile de carieră sau pentru a urma cursuri pe discipline cu cursuri elective.ANUL 2

Semestrul de Fall vă oferă o mulțime de oportunități de a lua electives în cadrul Platformei Acceleratorului de carieră sau, probabil, să vă reevaluați calea și să alegeți cursuri alternative elective în afara Platformei. Veți determina, de asemenea, proiectul de inovare și selectați compania cu care veți lucra pe tot parcursul semestrului.

Semestrul de primăvară culminează munca dvs. în program, pe măsură ce vă întâlniți cu consiliul personal de consiliere, prezentați proiectul de inovare colegilor, vedeți munca altor studenți și reflectați asupra experienței în ansamblu.

USF Absolvenții MBA Full-Time au obținut succes în călătoriile lor profesionale pe tot globul, adunând și conducând echipe la companii precum Airbnb, Bank of America, Cisco, Gap, General Electric, Salesforce, ONU, Salesforce și multe altele.
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Citește mai puţin
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Mai mult Mai Puțin