Citește Descrierea Oficială

Full-Time MBA

La SKK GSB, puteți experimenta un program inovator de MBA care atrage din experiențele acumulate și filosofii de predare a facultății noastre excelente. SKK GSB-a evaluate curriculum-ul său după MIT Sloan, unul dintre cele mai de top programe de MBA din lume.

Nostru de înaltă calificare, în mare parte Facultatea International sunt dedicate de predare excelenta si publică în reviste de renume international.

Nostru Curriculum MBA inovatoare încorporează teoria de clasa-o cameră cu studii de caz pentru a analiza și de a rezolva probleme de afaceri actuale din lume. Elevii câștiga experiență practică de la cele trei Academii în Marketing, Finante si Consultanta, și de la programele de dezvoltare a carierei oferind invitați care sunt experți și lideri in domeniile lor de conducere noastră și. Stagii de vară în companii locale și internaționale adauga la abordarea noastră practică, hands-on.
Elevii noastre extrem de motivate vin din toate colturile lumii. Aproximativ 35% din studenții noștri sunt internaționale. Rețeaua globală, care studenții pot construi aici este de neegalat.

Programele noastre de colaborare excelente cu top Școlile MBA în SUA oferă studenților posibilitatea de a obține grade duble. Studiul nostru Programul de peste hotare la top scoli din SUA MBA permite tuturor elevilor de a petrece un semestru în străinătate pentru a extinde experiența lor de învățare.

Scoala noastra ofera o experienta multiculturală Unic in coreeană cu facultatea internaționale, studenții internaționali, de studiu în străinătate program și vizitarea profesori de la scoli de afaceri de top din SUA.

Caracteristici: Programul

- Diverse opționale acoperă toate domeniile de administrare a afacerilor: marketing, management, finanțe, contabilitate, Științe decizie

- Curriculum Învățarea pe bază de acțiune cu cazuri de afaceri la nivel mondial de la Harvard Business School

- Academia de Marketing Global și Strategic Consulting Academiei

- Programul "Leadership & dezvoltare a carierei" de a dezvolta abilități esențiale de leadership și de a spori înțelegerea diferitelor cariere

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Sungkyunkwan University, SKK Graduate School of Business »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2020
Duration
3 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date