Full-time MBA în Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

MBA in International Business

Full-time alt = "MBA în Afaceri Internaționale

alt = "MBA în International Business ediția viitoare începe în septembrie 2020 și deja selectăm cei mai buni candidați pentru clasă.
Programul oferă o înțelegere cuprinzătoare a problemelor actuale din managementul internațional și acordă o atenție considerabilă dezvoltării abilităților personale.
În acest an avem o serie de burse parțiale care pot acoperi până la 50% din taxele de studii. Sponsorii noștri sunt dornici să selecteze profiluri înalte și să le ofere șansa de a cunoaște lumea corporativă , de fapt, 87% dintre absolvenții noștri găsesc un loc de muncă în termen de 6 luni de la terminarea MBA.

MBA in numbers

Dacă MBA în Afaceri Internaționale este o cale pe care o luați în considerare pentru creșterea dvs. personală și profesională , vă rugăm să ne scrieți înapoi, vom fi mai mult decât fericiți să vă ajutăm și să răspundem la fiecare întrebare pe care o puteți avea.

www. MIB .edu / mba

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in ... Citeste mai mult

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in both people and companies. The school and its Masters programmes have been recognized by several top Rating Agencies, Accreditation Bodies and recruiting companies in Italy and Europe. Citește mai puţin

Acreditări