leaderboard-international-mba-mib

Full-time MBA în Afaceri Internaționale

Master în Business Administration , cu o orientare internațională puternică, a predat în întregime în limba engleză.
Full-time MBA abordează toate problemele majore ale International Business și cultura corporativă; analize ale tehnicilor de management; Ea dezvoltă abilitățile manageriale și de luare a deciziilor.
Maestrul pregătește o practică creativă și la nivel mondial de management: un absolvent de MBA este capabil de a face față situațiilor de afaceri , cu o atitudine ca lider și să ia un nou rol în cadrul companiei.

Un maestru acreditat


Acreditarile atestă care este una dintre cele mai bune MBA internaționale în ceea ce privește conținutul, profilurile de facultate și de participanți, organizarea, calitatea serviciilor prestate, rețeaua de contacte și oportunități de carieră după absolvire.
Aceste credite sunt recunoscute de către toți Recruiter internaționale.

  • AMBA, Asociația de MBA: cea mai mare acreditare internațională pentru MBA, acordat doar 160 de școli din întreaga lume.
  • ASFOR: certifica cel mai bun master și MBA în Italia.

program

Programul de MBA în Afaceri Internaționale Full-Time acoperă în 12 luni , toate chestiunile tratate în mod tradițional , într - un program de 2 ani de MBA, cu o cale exigent și provocator.

Intensitatea Master face mult mai bogată și mai puternică experiență de MBA, atât din punct de vedere personal și profesional.


FAZA I - Discipline absolvite

Prima parte a programului cuprinde 14 cursuri obbliagatori, cu scopul de a transmite o înțelegere generală a afacerii. În această etapă veți primi toate informațiile de bază privind managementul companiei: finanțe, buget și de control, de marketing, organizarea și managementul resurselor umane, economie, strategie și logistică.ETAPA II - CURSURI OPȚIONALE

Cea de a doua parte este tăiat pe interesele și aspirațiile tale profesionale. Alege între diferite cursuri Opționale este posibil să se construiască o cale de studiu, care reflectă diferitele proiecte profesionale.ETAPA III - ÎN ACȚIUNE

Și "în etapa în care ați pus în practică cunoștințele dobândite, lucrează la un proiect în domeniu, care efectuează un stagiu corporativ sau de a lua parte la un program internațional de schimb.


DEZVOLTAREA ȘI MANAGEMENTUL LEADERSHIP

Ea se dezvoltă pe tot parcursul perioadei de programare și își propune să scoată în evidență abilitățile individuale necesare pentru a gestiona resursele și rezultatele.

Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 2 mai multe cursuri de la MIB Trieste School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
25,000 EUR
(22% TVA inclus). Pentru anul 2017 sunt burse disponibile cu privire la deducerea taxei de școlarizare.
După locații
După dată