Full-time MBA în inovare și antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Un an întreg de inovație

 • QS Global MBA Clasamente 2021
 • # 1 în Mexic și LATAM timp de 4 ani consecutivi
 • # 46 la nivel mondial din 258 de programe de calificare
 • +9 locuri comparativ cu 2020
 • # 18 în Antreprenoriat și rezultate ale absolvenților la nivel global
 • # 35 în Angajabilitate la nivel global

Full-Time MBA în inovare și antreprenoriat este un program de un an, conceput pentru a-i conduce pe lideri mai repede și mai departe în scenariul nostru de afaceri actual, prin dezvoltarea de abilități remarcabile și o mentalitate specifică într-un mediu multidisciplinar care are inovația în centrul său.

Acest renumit program este o oportunitate remarcabilă de a dobândi o mai bună înțelegere a vastei lumi de antreprenoriat cu ajutorul liderilor din industrie, o metodă academică unică, concentrări corporative și multe altele.

Format Cu normă întreagă
Durată 1 an
Locație Mexico City
Aportul de program Septembrie
Limba Engleză

Creșteți mai repede decât v-ați imaginat vreodată

Experimentați 12 luni în profunzime înconjurate de cele mai bune cursuri, metodologii, ateliere, conferințe, oportunități de networking, sesiuni de coaching și multe altele. Metodologia dinamică a acestui program include învățare colaborativă, învățare bazată pe provocări, gândire de proiectare, studii de caz dezvoltate de facultăți, simulări de afaceri și consultanță corporativă pentru a favoriza inovarea și antreprenoriatul.

Ca student, veți învăța să creșteți și să inspirați echipe de succes, să obțineți o comunicare pricepută cu părțile interesate și să vă promovați afacerea prin inovație. Partea cea mai bună este că nu ești singur. Pe parcursul acestui an veți fi înconjurat de un grup împlinit de colegi cu același impuls pentru a avea succes ca al vostru, făcând din acest program o experiență de învățare minuțioasă într-un mediu multidisciplinar și multicultural.

E rândul tău să schimbi unitatea

Prosperați sub lumina reflectoarelor

Alăturați-vă sistemului antreprenorial EGADE Business School și obțineți acces la numeroase platforme antreprenoriale precum New Venture Challenge, Clubul antreprenorilor, programul I-Corps, Innovation Challenge, Venture Capital Pitching, Global Launchpad și multe evenimente de rețea.

Scufundați-vă în inovație

Laboratorul de inovație este unul de program amabil în care elevii participă la provocări în care trebuie să își aplice noul set de abilități pentru a rezolva probleme reale pentru o companie de renume. De-a lungul acestui proces, studenții primesc mentorat de la cei mai buni directori ai companiei.

Fă un pas mai departe în lume

Reședințele noastre globale din centrele de inovare majore vă vor oferi perspective, perspective și experiență exclusivă. Nu ratați șansa dvs. de a afla despre inovații din cele mai bune din Silicon Valley și Israel.

Construit o rețea globală puternică

Creșteți-vă rețeaua internațională conectându-vă cu colegii de la MBA Full-Time în inovație și antreprenoriat și cu remarcabilii absolvenți EXATEC-EGADE. De asemenea, vă veți consolida rețeaua globală cu studenți MBA și studenți de la 29 de școli prestigioase de afaceri internaționale, datorită apartenenței EGADE Business School la EGADE Business School la rețeaua globală pentru management avansat.

Profită-ți timpul și cunoștințele

De-a lungul acestui an intens, fie prin intermediul Laboratorului de inovare, atelierelor de specialitate sau reședințelor globale, programul este conceput pentru a consolida permanent fiecare competență de inovare, fie că doriți să lucrați pentru o companie renumită, fie să creați și să dezvoltați o aventura proprie de succes.

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest MBA inovativ este extrem de competitivă. Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere, analizând fiecare aspect cantitativ și calitativ din mediul profesional și academic al solicitantului și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala 3 ani
Interval de vârstă 22 - 40
Educaţie Diplomă de licență
Scoruri minime / medii ale testului 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / Evaluare executivă)
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • CV actualizat
 • Documentația oficială
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin