Full-time MBA

Generalități

Programul de descriere

Perspective excelente de carieră confirmat de Financial Times și AméricaEconomía

Structura programului

Structura flexibilă: Un MBA adaptat nevoilor dumneavoastră

Programul flexibil și inovator de MBA HHL este conceput pentru a pregăti lideri și antreprenori de afaceri eficiente și responsabile pentru provocările și oportunitățile secolului 21. Programul oferă experiențe internaționale și se concentrează pe dezvoltarea talentelor tale de conducere și abilități de management. Programul nostru vă oferă cea mai mare flexibilitate și aveți două piese pentru a alege.

Track rapid vs avansat Track

De "Fast Track", în special conceput pentru candidații cu experiență în muncă substanțială, vă permite să dobândească cunoștințele și abilitățile esențiale și să se întoarcă la locul de muncă, cât mai curând posibil. De "Track Advanced" vă oferă posibilitatea de a lua electives suplimentare și vă oferă alte opțiuni, cum ar fi un stagiu sau un termen în străinătate, și este cel mai potrivit pentru candidații care doresc să-și petreacă mai mult timp construirea unei rețele profesionale sau se concentreze pe anumite discipline. Track avansat va permite de asemenea sa răspândit programul pentru a permite un mai bun echilibru între studiul și viața privată.

Clasa de MBA dintr-o ochire

  • Vârsta medie a: 30
  • Interval de vârstă: 25 - 45
  • clase de mărime: 35 - 40
  • Procent de femei: 30%
  • Experiența de lucru medie: 5,5 ani
  • Ponderea studenților internaționali: 90%
  • Numărul mediu de țări reprezentate: 15

Internațional

2

În afara cutiei - să câștige experiență mai internațională la universitățile partenere top

competență internațională este esențială pentru un lider de afaceri. Parteneriatele globale sunt, prin urmare, unul dintre activele cheie HHL lui. Noi slujim numărul nostru selectiv al studenților, cu peste 130 de universități partenere din întreaga lume.

În scopul de a ține pasul cu provocările internaționale, sociale și economice actuale, un termen în străinătate este oferit pe termen locul 5 sau 6 în curriculum-ul de MBA.

Cariere

Scopul nostru este: dvs. de dezvoltare personală și profesională

Un Serviciu individual de dezvoltare a carierei la HHL este considerată ca fiind un element cheie pentru succesul elevilor noștri. De la data admiterii la Master în Management pentru plasarea unei cereri de angajare cu succes - vă vom sprijini. Cele mai mari firme internaționale recruta studenți în mod regulat HHL și absolvenți în campus pentru stagii și posturi permanente.

4

Aplicare

3

MBA începe călătoria cu HHL

Noi acceptăm în prezent cereri de admisie următoare, în septembrie 2017, pe o bază de rulare. Vă rugăm să respectați termenele de mai jos.

Admiterea la programul de MBA HHL este extrem de competitivă. Vom selecta cu atenție un corp student divers, unul care reflectă o varietate de medii, culturi și naționalități, și acoperă o gamă largă de interese personale și ambiții profesionale. Înscriere are loc o dată pe an, cu studii care încep de la September.We opera un proces de admitere de rulare. După ce ați depus cererea dumneavoastră, un membru al Comitetului de Admitere vă va informa dacă ați fost selectat pentru un interviu, fie prin Skype sau - dacă sunteți în Germania - la HHL. Odată ce comitetul a ajuns la decizia finală, veți fi informat immediately.Want să se alăture următoarea clasă de MBA? Aplica acum!

6

Mix-HHL Leipzig stabilește un echilibru perfect pentru a studia, crearea de rețele și se bucură de viață

HHL este situat în Leipzig, în inima Europei. Cu un stil de viață de înaltă calitate, costuri foarte moderate de trai, multe parcuri, deschise facilități sportive în aer, lacurile din jur, cu plaje frumoase, precum și mai multe trasee de jogging și ciclism, Leipzig este, probabil, cel mai "verde" metropolei pe care le-ar putea găsi - l descoperi pentru tine! Toate în toate: HHL-Leipzig Mix stabilește un echilibru perfect pentru a studia, crearea de rețele și se bucură de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic st ... Citeste mai mult

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic standards. Ranking/Accreditation Citește mai puţin
Kitzscher , Munchen , Morro de São Paulo , Guangzhou , Kolkata , Barcelona + 5 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

AACSB Accredited