Un upgrade de carieră de un an în inima orașului Tokyo

Globis Full-time MBA cu sediul în Tokyo este un program accelerat conceput pentru liderii vizionari.

Pe parcursul unui an întreg, veți începe o călătorie pentru a vă debloca întregul potențial. Descoperă-ți misiunea personală, dobândi abilități practice și te alături unei rețele internaționale de colegi de clasă și profesori care te vor susține pe parcursul vieții.

În timpul MBA, vă așteptați la o provocare intelectuală intensă, dar plină de satisfacții, cu un curriculum flexibil și o gamă largă de specializări, inclusiv posibilitatea de a explora numeroasele tehnologii perturbatoare din lumea afacerilor de astăzi.

Inclusiv în programul de 12 luni este un stagiu practicant de trei luni, în care veți putea aplica aptitudinile nou-dobândite în lumea reală, colaborând îndeaproape cu unul dintre partenerii noștri corporativi.

În afara sălii de clasă, există oportunități abundente de a explora Japonia, de a participa la forumuri globale, vizite la companii și schimburi cu școlile partenere din Shanghai și Bangkok.

Fie că sunteți în căutarea de a accelera creșterea carierei sau de tranziție la un domeniu complet nou, Full-time MBA oferă o experiență rapidă, eficientă și de neuitat.

De ce Tokyo

Cea mai avansată economie din Asia, Japonia oferă oportunități palpabile pentru creșterea personală și profesională. Aflați de la inovatorii de top din lume. Experimentați fascinante minuni culturale și naturale. Savurați confortul, siguranța și diversitatea orașului Tokyo.

Fie că studiază full-time, part-time, sau online, MBA Globis oferă posibilitatea de a experimenta cele mai bune Japonia are de oferit.

Curriculum

Globis Full-time MBA este un program de un an condensat conceput pentru a stimula cunoștințele dvs. de afaceri, abilități de conducere, și oportunități de carieră.

Clasele se desfășoară în timpul săptămânii, cu o medie de 4-7 clase pe săptămână, ceea ce duce la un stagiu practic. Pe primele două module, veți completa cursurile necesare pentru a asigura o bază solidă a cunoștințelor de afaceri.

În urma acestui lucru, puteți lua cursuri aplicate care se aliniază cu obiectivele și interesele carierei. În combinație cu cursuri care vă ajută să descoperiți misiunea personală, curriculum-ul contribuie, de asemenea, la creșterea personală și la auto-actualizare.

În ultimele luni înainte de absolvire, puteți participa fie la un stagiu la unul dintre partenerii noștri corporativi, fie puteți crea propriul plan de afaceri. Această experiență practică, în combinație cu îndrumarea Biroului nostru de Carieră, vă va pregăti pentru o carieră interesantă după absolvire.

Pentru absolvire, va trebui să primiți 48 de credite (aproximativ 32-34 de cursuri în total). Nu există examene tradiționale pentru cursurile noastre: rapoartele individuale și de grup reprezintă jumătate din nota dvs., cealaltă jumătate vine din contribuțiile din clasă.

Sunteți încurajați să participați la cursuri online și part-time MBA înainte și în timpul programului MBA. Cu noile noastre cursuri Technovate, veți vedea cum cele mai recente tehnologii perturbatoare transformă lumea afacerilor, pregătindu-vă pentru rolurile de conducere ale mâinii.

Punctele principale ale carierei

Prin consiliere, conexiuni și sprijin, Globis dedicat de carieră al Globis are o experiență remarcabilă în a ajuta studenții să facă cariere la nivel mondial, după absolvire. Beneficiați de peste 100 de parteneri corporativi și vă extindeți prin aderarea la mii de absolvenți Globis din peste 50 de țări.111304_MBA01.png

Ajutor financiar

Bursele Globis pot acoperi până la 50% din taxă și sunt disponibile studenților care demonstrează potențialul de a contribui la comunitatea Globis prin performanțe academice puternice și calități excepționale de conducere.

Cerințe de admitere

 1. Cel puțin 22 de ani
 2. Minim 2 ani de experiență profesională *
 3. Competența în limba engleză
 4. Diplomă de licență sau diplomă echivalentă *

* Dacă nu aveți o diplomă de licență sau o experiență suficientă de muncă până la momentul intrării, va trebui să faceți o examinare preliminară pentru a determina dacă experiența dvs. profesională și experiența profesională reprezintă un înlocuitor suficient.

Documente necesare

Solicitanții pot trimite toate documentele prin sistemul de admitere online.

Toate documentele trebuie să fie în limba engleză, cu excepția cazului în care se prevede altfel sau însoțite de o traducere.

 1. Date personale
 2. Fotografie
 3. Scrisoare de recomandare
 4. Transcriere (de asemenea, certificat de absolvire, dacă este necesar)
 5. Dovada abilității engleze (dacă este necesar)
 6. Eseuri
 7. Raport de evaluare GMAT / GRE (opțional, dar recomandat)
 8. CV (opțional)
 9. Dovezi privind resursele financiare (toți solicitanții non-japonezi care doresc să candideze pentru o bursă Globis și / sau să solicite o viză pentru studenți)
 10. Copie de carte de rezidență (în cazul în care nu se află în Japonia în Japonia)
 11. Globis burse Globis (opțional)
Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Mai 22, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
1 an
La zi
Price
4,070,000 JPY
Taxe totale: 3.991.000 JPY (disponibile Burse)
Deadline
Nov 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare
Nov 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Nov 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020
End Date