Full-time MBA

Generalități

Programul de descriere

Full-time MBA

Clasat pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 24 în lume de The Economist *, MBA nostru full-time este conceput pentru liderii vizionari care doresc să facă diferența în lume. Este o investiție în tine pentru a obține instrumentele, încrederea și viziunea de imagine mare pentru a sări la următorul nivel al carierei tale. Indiferent dacă doriți să schimbați funcția, sectorul, locația sau pur și simplu să vă măriți puterea de câștig, vă vom sprijini în realizarea potențialului dvs. maxim, astfel încât să puteți produce un impact real în orice cale luați.

12 luni imersive
Programul nostru de 12 luni este intens și rapid. Cu călătorii internaționale, coaching nelimitat, lucrare în profunzime cu companii de conducere și un grup de colegi dintr-o gamă largă de sectoare și culturi diferite ale industriei, veți crește atât personal, cât și academic. Pe parcursul anului dvs. alături de noi și nu numai, vă vom susține și vă motiva, precum și împingerea, critica și vă vom provoca să scoateți în evidență schimbătorul interior.

Conducători universitari și profesori de practică
Vei fi inspirat și învățat de la unii dintre cei mai importanți universitari din lume, alături de oameni de afaceri seniori care ni se alătură ca Profesori de Practică. Ca participant full-time MBA, veți beneficia de mulți ani de experiență de management la nivel de consiliu, rețeaua lor globală de conexiuni de afaceri și experiență directă în dezvoltarea carierei de succes.

Implicați-vă cu lumea afacerilor
Credem în oferirea participanților noștri de MBA experiențe practice în care își pot aplica învățarea. Astfel, veți avea două oportunități în timpul MBA pentru a lucra la proiecte bazate pe clienți, permițându-vă să vă dezvoltați consultanța practică, managementul părților interesate și influența abilitățile prin experiența directă.

Orientare în carieră personalizată
Pentru a vă ajuta să vă realizați potențialul maxim, veți beneficia de accesul la echipa noastră CareersPlus lider în industrie înainte de a ajunge, de-a lungul studiilor dvs. și cu mult peste finalizarea MBA. Fie că doriți să schimbați industria, să vă înființați propria afacere sau să faceți pasul următor la organizația dvs. actuală, vă vom echipa cu setul de instrumente adecvat pentru succes

Studiați în străinătate
Pentru a crește expunerea afacerilor internaționale, ca parte a unuia dintre modulele dvs. necesare, veți întreprinde o călătorie în străinătate la o instituție parteneră. În plus, prin intermediul parteneriatului nostru în Managementul internațional (PIM), veți avea ocazia să participați la un proces concurențial pentru a vă extinde studiile la o școală de afaceri de peste mări pentru o perioadă de până la patru luni după terminarea Master-ului dvs. full-time.

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? Clasament global 2019 al cursurilor MBA cu normă întreagă

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Citeste mai mult

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Citește mai puţin
Coventry , Londra + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări