Full-time MBA

Clasat pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 18 în lume de către The Economist *, MBA-ul Warwick Full-time creează lideri antreprenoriale, creativi și eficienți
Full-time MBA nostru este catalizatorul de care aveți nevoie pentru a transforma cariera ta. Indiferent dacă doriți să vă schimbați funcția, sectorul, locația sau pur și simplu să vă măriți potențialul de câștig, vă vom oferi încrederea și abilitățile necesare pentru a vă atinge potențialul.

12 luni imersive
Programul nostru de 12 luni este intens, fast-paced și captivant. Cu călătorii internaționale, coaching nelimitat, lucrul în profunzime cu companii de vârf și un grup de colegi dintr-o serie de sectoare și culturi diferite, veți crește atât personal, cât și academic. Alături de prelegeri, seminarii, exerciții de grup, studii de caz și proiecte, veți avea ocazia să participați la una dintre cele mai inovatoare experiențe de învățare disponibile.

Înnoim constant
Ca parte mândră a Universității din Warwick, avem o reputație îndelungată pentru inovație. Dorința noastră de a face lucrurile în mod diferit se află în fundațiile, cercetarea și metodele noastre de predare. Acest lucru este evidențiat prin cercetarea noastră în domenii precum Big Data și Știința comportamentală, în modul în care este încorporată leadership-ul, mai degrabă decât adăugată la MBA-ul Full-Time Warwick și în predarea noastră care utilizează scenarii și elemente de acțiune pentru a descoperi noi abordări la cele mai mari probleme de afaceri.

Provocări în afaceri cu aplicații în lumea reală
Antreprenoriale în spiritul și practica, noi pătrundem noi terenuri cu cercetarea noastră. Ne provocăm în mod constant să învățăm și să învățăm dincolo de sala de clasă, introducând experți de vârf în calitate de profesori de practică și lectori vizitați. Noastre de cunoștințe din lumea reală căsătorită cu cercetarea noastră interdisciplinară și globală ne permite să construim legături valoroase cu organizații internaționale precum Jaguar Land Rover, Amazon și Deloitte.

Rețineți că modurile de disponibilitate și de livrare pot varia.

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2018 clasament global de cursuri full-time MBA

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Warwick Business School »

Ultima actualizare Decembrie 8, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
După locații
După dată