Full-time MBA

Generalități

Programul de descriere

Acreditare

MSM full-time MBA este acreditat de AMBA, ACBSP, IACBE și NVAO. Maastricht School of Management este acreditată instituțional de ATHEA. MSM este recunoscut drept Școala de Afaceri Tier One în Revista CEO 2019, Clasament Global MBA.

Alăturarea programului full time MBA înseamnă că vă puteți bucura de toate beneficiile studierii cu normă întreagă în campusul MSM din Maastricht. Pe lângă cursurile și activitățile obișnuite, vă oferim o pistă specială de carieră și dezvoltare personală (CPDT), care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și săptămâna inovării și multe activități extracurriculare.

Pista de dezvoltare profesională și carieră

Am creat un traseu special de carieră și dezvoltare personală (CPDT) opțional pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. CPDT își propune să vă ofere instrumentele necesare pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă la finalizarea diplomei dvs. de MBA la MSM . Pe tot parcursul anului, îți vei antrena abilitățile soft și te vei pregăti pentru o carieră de succes. Pregătirea pentru dezvoltare personală este, de asemenea, integrată în unele dintre cursurile curriculumului. La ce să vă așteptați în CPDT:

 • Evenimente de rețea
 • Managerii de resurse umane vin să vă vorbească
 • Colaborare cu parteneri corporativi regionali care caută studenți internaționali
 • Carte de CV publicată de MSM pentru partenerii noștri corporativi pentru a facilita recrutarea studenților noștri
 • Provocări de afaceri, vizite la companie și vorbitori invitați
 • Ateliere despre CV și scris scris de motivație, abilități de prezentare, LinkedIn și CV-uri video, elevator pitch
 • Autocunoaștere individuală și antrenament de auto-dezvoltare
 • Pregătirea holistică a echilibrului vieții

După absolvirea programului full-time MBA la MSM , puteți fi eligibil pentru un permis de orientare pentru un an. Aceasta înseamnă că puteți rămâne în Olanda timp de 1 an pentru a căuta un loc de muncă ca un migrant de înaltă calificare. Dacă găsiți un loc de muncă în Olanda, procesul de autorizare este conceput să fie mult mai ușor pentru absolvenții programului MSM cu normă întreagă.

Dezvoltați-vă abilitățile de leadership global

Alăturarea clasei MBA cu normă întreagă vă va provoca să vă dezvoltați abilitățile de management într-un mediu divers, internațional și multicultural. Cele mai mult de două duzini de naționalități reprezentate în clasa atipică a formatului rezidențial full-time al MBA creează un mediu de învățare stimulant în interiorul și în afara clasei. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de leadership global și multicultural și să vă extindeți rețeaua globală.

Săptămâna inovării

Săptămâna inovației se desfășoară la Maastricht și combină activitatea de ateliere interactive, intersectată cu prelegeri ale unor vorbitori invitați care conduc managementul inovării și inovării în diferite sectoare de afaceri. Cursul este format din două module: Planificarea proiectelor Agile și Proiectarea serviciilor.

Personalizați-vă MBA

Pentru a vă permite să vă personalizați MBA în funcție de nevoile dvs. specifice de studiu și perspectivele de carieră, MSM oferă o serie de specializări:

Specializări în afaceri:

 • antreprenoriat
 • Afaceri Internaționale și Dezvoltare Durabilă
 • Contabilitate și Finanțe
 • Economia digitală
 • Managementul lanțului de aprovizionare

Industria specializată *:

 • Management sportiv
 • Managementul sănătății
 • Managementul sectorului public

* unele dintre specializările specializate în industrie ar putea fi supuse unor taxe suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personal ... Citeste mai mult

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personally oriented business school offering internationally accredited MBA (full-time MBA, Executive MBA, Online MBA) and Master in Management programs, and short executive courses. Studying in one of MSM’s programs means you will share your study experience with participants from many countries and professional backgrounds. Being part of such a diverse community offers you the opportunity to expand your international network and to learn from fellow participants by exchanging knowledge and experience. Citește mai puţin

Acreditări