full-time MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Luaţi în considerare beneficiile:

Studenţi cu merite deosebite şi-Rate prima facultate: Isenberg MBA clasă este formată din studenţi şi motivat luminoase care provin din medii diverse şi experienţele profesionale. Şcoala menţine un proces selectiv de admitere pentru a asigura angajamentul program de calitate, şi student la învăţare şi cariera profesională. Isenberg MBA facultate sunt recunoscute la nivel naţional ca excelent profesori, cercetători şi consultanţi.

De înaltă calitate şi atent proiectată Curriculum: curriculum primul an oferă cunoştinţe de afaceri de bază necesare pentru succesul într-un stagiu de vara, un pas esenţial şi al doilea între primii ani ai programului. Al doilea an permite elevilor să se concentreze în domenii specifice de interes profesional şi de a obţine valoroase experienţă a lumii reale în timpul unui proiect de consultanta semestru-lung. Isenberg program de MBA este acreditat de AACSB.

Programul de personal: studenţi Isenberg a colabora la activitatea lor academică, cariera parts experienţe şi să crească împreună afara sălii de clasă. Elevii sunt încrezători şi auto-condus, dar nu exterior competitive. Facultatea ştiu MBA studenţi ca indivizi şi de a înţelege interesele lor academice şi profesionale.

Facilitatea NOU: Isenberg program de MBA este găzduit în cadrul Universităţii noul 47,000 metri patrati Alfond Centrul de Management. Centrul, deschis în 2002 ca o completare la clădirea originală şcolii, oferă state-of-the-art-learning facilităţi, inclusiv accesibilitatea la internet fără fir, un centru comercial în timp real, săli de clasă cu DVD, audio-conferinţe şi capabilităţi video-conferinţe, şi un laborator calculator extinse. Centrul găzduieşte, de asemenea mai multe camere Breakout de conferinţe pentru discuţii de grup mai mic, camere interviu pentru recrutare de pe-campus, si un lounge student MBA.

Valoare extraordinară: MBA Isenberg rămâne una dintre cele mai mari valori în domeniul educaţiei de afaceri absolvent. Multi studenti full-time primi Asistenţi, care implică de lucru alături de profesori Isenberg pe curente de cercetare şi activităţile de la clasă. În schimb pentru această lucrare, studentul primeşte de şcolarizare şi taxe în deplină şi oferă o bursă suplimentară bi-săptămânal şi de asigurări de sănătate cuprinzătoare.

Resurse extinse: Universitatea din Massachusetts este o universitate de clasă mondială, cunoscut pentru restante universitare şi de cercetare. Universitatea de inginerie, matematică şi şcoli sportive de gestionare a oferi studenţilor MBA o oportunitate de a diversifica experienta lor prin intermediul cursurilor de MBA al doilea an. Adresa Isenberg oferă oportunităţi abundente pentru apetitul intelectual, artistic, în aer liber, şi culinare. Amherst este situat convenabil în cinci Colegiul Spaţiul de Massachusetts, inclusiv la Universitatea, Colegiul Amherst, Colegiul Hampshire, Mt. Holyoke College, şi Colegiul Smith. Marile oraşe din Boston, New York şi Hartford sunt în apropiere, precum şi munţii pitoreşti şi a coastelor New England.

Aceasta se adaugă până la cariera de succes: Isenberg studenţi MBA au constant efectuat cu succes în căutările lor pentru stagii şi locuri de muncă. Acest lucru este realizat prin intermediul reţelei de absolventi, conexiunile corporative la Şcoala Isenberg şi Universitatea din Massachusetts, precum şi prin pregătirea de locuri de muncă de căutare prin intermediul unui curs obligatoriu de gestionare a carierei şi Chase Centrul de Carieră ..

Ultima actualizare May 2011

Despre facultate

Bine ati venit la Scoala de Management Isenberg. Dacă sunteţi un student în considerare programele noastre, veti descoperi un curriculum interesant, care combină fundamentele de afaceri cu un accent p ... Citeste mai mult

Bine ati venit la Scoala de Management Isenberg. Dacă sunteţi un student în considerare programele noastre, veti descoperi un curriculum interesant, care combină fundamentele de afaceri cu un accent pe inovatie, studiu interdisciplinar, şi responsabilitatea socială. Ca un student Scoala de Isenberg, va alătura o comunitate extinsa cu o reţea care reuneşte profesioniştii din domeniul afacerilor 32000. Absolvenţii noştri au un impact tot mai mare asupra întreprinderilor şi societăţii; ei, de asemenea, servi ca modele de rol exemplar şi viitorii angajatori din studenţii noştri. În acelaşi timp, Isenberg absolventii Scoala ne furniza susţinere financiară extrem de important ca consolidează competitivitatea naţională a programelor noastre. Scoala de Isenberg vă va pregăti pentru a conduce şi de a gestiona inovare într-o economie din ce în ce la nivel mondial. Veţi învăţa să se gândească mai multe despre inovativ de producţie, servicii de afaceri, şi a proceselor de afaceri. Si veti avea oportunitatea de a experimenta mana economiei globale, totuşi propriile noastre cursuri de Studii Internaţionale, care combina lucrul cu clasa de concentrat de două săptămâni vizite în Italia, China, Danemarca, Brazilia, si patru alte destinaţii. Scoala de Isenberg pe primul loc între universităţile publice în nord-est şi 58 la nivel naţional în actuala ediţie a studiului anual Business Week, cele mai bune scoli de afaceri de licenţă. Programul nostru de-acest ce în ce mai selectivă universitare boboci de anul acesta intrarea a avut de grad înalt media şcoală punctul de 3.65 si SAT scorurile-1171 oferă specializări în contabilitate, management financiar, management, marketing, şi a operaţiunilor. În plus, elevii, de asemenea, importante în cele două specialităţi de nişă industria de gestionare a sportului şi de ospitalitate şi de gestionare a turismului. Nostru full-time rezidenţiale program de MBA a castigat, de asemenea, distincţie în creştere. In US News şi World Report studiul actual, America de cele mai bune şcoli Absolvent, am plasat pe primul loc omologii noştri de MBA de la colegiile publice şi universităţi din nord-est şi 58 la nivel naţional. Şi în ediţia din 2007 a mai bune şcoli de Princeton Review lui de Business, programul nostru de MBA a câştigat primele zece clasamente naţionale în patru din unsprezece categorii strategice. Într-un câmp de 282 programe de MBA, Şcoala de Isenberg clasat pe locul: Cel mai bun în două experienţă academică general 4 la mai buni profesori 5 în cea mai mare oportunitate pentru femei Zecelea în cele mai dificile pentru a intra în La Scoala de Management Isenberg, angajamentul nostru la educaţie de afaceri include, de asemenea pregătirea educatorilor de afaceri s-au: Absolvenţii de doctorat noastre program-cea mai veche în afaceri, la o şcoală publică de învăţământ superior din New England-deţin poziţii de facultate la mai mult de o sută colegii şi universităţi. Citește mai puţin
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Mai mult Mai Puțin